Helene Back

Jeg valgte å leve

Fra kr 7.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Helene Back

Det er ikke hvordan du har det, men hvordan du tar det.. Hva gjør du når livet føles mørkt, og du ikke ser noen grunn til å leve lengre? Helene Back har en sterk historie om psykisk sykdom bak seg.  I hennes foredrag får du høre hvordan hun har jobbet med seg selv for å få tilbake gleden i livet og å føle seg bra nok. Dette gjør hun med nærhet og inderlighet, hun viser sårbarhet og tar publikum med på en sterk reise. Helene fortelller om verktøyene hun har som gjør at hun er sterkere rustet i livet og om hverdagsgleder. Hun motiverer publikum med sin historie og har holdt flere foredrag for helsepersonell, psykisk helseteam, frisklivssentraler og skoler. En inspirerende historie om veien tilbake!

Foredrag med Helene Back

Min reise

Hvordan styrke din egen mentale helse. Dette et foredrag om egenerfaring med selvmordstanker, angst, depresjon og avhengighet av sovemedisiner.Depresjon stjeler energi, håp og motivasjon og det er vanskelig å vite hva man skal gjøre for å føle seg bedre. Jeg selv gikk inn en ond sirkel hvor jeg gravde meg selv lengre og lengre ned. Det er vanskelig, men ikke umulig å overvinne depresjon.Jeg forteller steg for steg hvordan jeg har jobbet med meg selv, om å ta et steg av gangen og ikke gi opp.

Min reise - Verdensdagen for psykisk helse

Årets tema er spør. Hvor ofte gjør du noe så enkelt som å sende en sms til de du bryr seg om? I meldingen kan du skrive- ha en fin dag. Noe så enkelt kan glede deg og den andre. Jeg tror vi må bry oss mer om hverandre, med de små tingene. En vanlig hverdag kan inneholde mange skjulte skatter, hverdagsgleder. Små øyeblikk som vi ikke alltid tar oss tid til å se skikkelig.

Helene Back har 6 vurderinger

Heidi Augustson

25. oktober 2019

Vestby Frivilligsentral

6

Helene holdt et inspirerende, varmt og nært foredrag på Verdensdagen for psykisk helse. Hennes historie er gripende og rørte oss alle. Vi anbefaler på det varmeste et foredrag med Helene.

Sissel Katrine Gransæther

15. oktober 2018

Arbeidsgruppa for Verdensdagen for psykisk helse, Ski kommune

6

Gjennom markeringen av Verdensdagen for psykisk helse i Ski ga Helene oss et foredrag med innblikk i sin reise gjennom de ulike «kampene» hun har stått overfor. Hvordan hun har klart å jobbe seg ut av sosial angst, depresjon og selvmordstanker til i dag å kunne stå foran et publikum og si «jeg er bra nok». Gjennom sin ærlighet og formidlerevne klarer hun å nå ut til publikum på en god måte. Helene viser sin sårbarhet og gir av sin raushet. Helene anbefales på det varmeste.

Charlotte Buer Tangen

15. oktober 2018

Malakoff videregående skole

5

Vi booket et 45-minutters foredrag til vg2-elever på videregående i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Hele prosessen var veldig positiv. Helene ga god respons på mail i forkant, jeg fikk all informasjon jeg trengte. Hun var tidlig ute, kjempegodt forberedt, og formidlet sterke historier, som jeg tror traff alle på en eller annen måte. Det var også godt i tråd med tema for Verdensdagen «vær raus». Kunne gjerne tenke meg at elevene også hadde fått en liten oppgave (enten om de skulle reflektere over noe, eller bli satt litt i bevegelse) i løpet av økten.

Lene Kristin Kristiansen

15. oktober 2018

Akershus universitetssykehus/Follo DPS

5

Helene holdt et foredrag med tittelen «Min reise» i forbindelse med markering av Verdensdagen for psykisk helse. Foredraget var ærlig, varmt og åpent, med tips om hva som kanskje kan hjelpe for å få det bedre. Det aller viktigste budskapet som kom frem, slik jeg ser det, var at Helene var åpen for å ta i mot hjelp når hun trengte det. I tillegg til alle de gode tingene hun gjør for seg selv for å ha det bra. Jeg anbefaler Helene som foredragsholder, og jeg tror hun vil treffe de unge menneskene som sliter.

Ronny Kjønsø

19. september 2018

Parat

6

Formidler så ærlig, nært og direkte at alle blir grepet av hennes historie. Kombinert med hennes smil og åpenhet om psykisk helse treffer Helene Back de hun møter så godt. Når du holder en hel konferanse i din hule hånd i en halvtime – da har du truffet med ditt budskap.

Anbefaler Helene.

Karin Jacobsen

6. august 2018

Psykisk helseteam i Hobøl kommune

6

Helene holdt et gripende, nært og inspirerende foredrag for jentegruppa vår innen psykisk helsetjeneste. Hun har en fantastisk formidlerevne og en historie som mange kan relatere til. Hennes varme og vennlighet gjør det enkelt å stille spørsmål, diskutere og løfte frem viktige temaer i etterkant. Jeg anbefaler Helene og foredraget hennes på det sterkeste og gleder meg til å høre henne igjen da hun er med oss i vår markering av Verdensdagen for psykisk helse i oktober.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS