Helene Lerbrekk

Helene Lerbrekk

Ernæringsfysiolog og mentaltrener

NOK 9.000,- per time

Send forespørsel

Om Helene Lerbrekk

Helene Lerbrekk er utdannet ernæringsfysiolog, personlig- og mental trener. I over 8 år har hun jobbet med kosthold, trening og livsstil – hvor hovedfokuset er den mentale delen – gjennomføring i praksis, og vaneendring. I 2010 startet Helene livsstilsstudioet Livskraft AS, som består av personlige trenere, ernæringsfysiologer og mental trenere. Gjennnom sitt virke har hun et stort engasjement for hvordan våre vaner påvirker oss, både fysisk og mentalt, og har vært en ivrig foredragsholder i privat og offentlig sektor. I sine foredrag formidler hun solid kunnskap om ernæring, fysisk og mental helse med enkle metoder, gjennom å skape gjenkjennelse og humor med sine erfaringer. Helene har holdt en rekke foredrag for barnehager, skoler, ungdom, bedrifter, ulike organisasjoner og idrettslag.

Foredrag

Litt gulrot og litt sjokolade....

I dette foredraget snakker Helene om å finne en livsstil med balanse mellom kostholdsvaner og uvaner, aktivitet og hvile, motivasjon og latskap, mål og mening. For å finne din balanse går Helene her igjennom gunnleggende ernæring, matvaner og måltidet, mål, mening, motivasjon, planlegging og tilrettelegging, praktisk gjennomføring, mentale muskler og trening av disiplin.

#BRANOK

Vi lever i ett prestasjonssamfunn hvor verdensbilde aldri har vært mer tilgjengelig enn det er akkurat nå. Gjennom sosiale medier speiler vi oss i veltrente kropper, sunne måltider, flott hus og hjem, karriere og skole, mange venner og verdens beste kjærester. Noen ganger kan det være lett å glemme at det er ikke mulig å levere på alle arenaer. Dette er et foredrag om verdier, selvfølelse, selvtillit, livsstil, valg og hvordan ta kontroll og ansvar for egne følelser i et prestasjonssamfunn.

Lille meg og mat

I dette foredraget snakker Helene om utfordringer knyttet til barns kosthold. Her tar hun opp temaene smart kosthold for små kropper, hvordan dekke behov av viktige byggesteiner, overernæring og underernæring, kresne barn og voksne, metoder, allergi og intoleranser, samt praktiske gjennomføringer – hvordan tilrettelegge for gode matvaner og sunt kosthold.

Å leve med eller mot Bektherevs

Som 25 åring fikk Helene bekreftet den revmatiske sykdommen Bektherevs, som har utfordret henne til å tenke annerledes når det kommer til kropp, helse og livsstil. Å leve med eller mot Bektherevs handler om kosthold som kan påvirke betennelse positivt og negativt, bevegelse og fysisk aktivitet som øker livskvaliteten og om det mentale aspektet - hvordan håndtere en kronisk sykdom? Dette foredraget har et personlig perspektiv med faglig utgangspunkt.

2018 © Talerlisten AS