Helene Lerbrekk

Ernæringsfysiolog og mentaltrener

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Helene Lerbrekk

«Enten du er husmor som ønsker å komme i form eller sette nye mentale mål, eller om du er leder i arbeidslivet som ønsker målrettet utfordringer. Helene formidler tydelig, lett, har en smittende energi og med en nydelig god dose hverdags humor. Dette er nyttige, gøy foredrag og tiden flyr» – C.Sundt Regionsleder Service, Møller Bil AS Sammen med solid faglig kunnskap innen kosthold, trening og mental helse har Helene lang erfaring som personlig trener, kostholdrådgiver og coach for både privatpersoner og bedrifter. I sine foredrag formidler hun denne kombinasjonen på uhøytidelig vis med sjarm, engasjement, gode historier og tyngde.

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Helene Lerbrekk

Sunnere livsstil i praksis

I dette foredraget snakker Helene om å finne en livsstil med balanse mellom kostholdsvaner og uvaner, aktivitet og hvile, motivasjon og latskap, mål og mening. For å finne din balanse går Helene her igjennom gunnleggende ernæring, matvaner og måltidet, mål, mening, motivasjon, planlegging og tilrettelegging, praktisk gjennomføring, mentale muskler og trening av disiplin.

«Å eie egne valg»

Vi lever i ett prestasjonssamfunn hvor verdensbilde aldri har vært mer tilgjengelig enn det er akkurat nå. Gjennom sosiale medier speiler vi oss i veltrente kropper, sunne måltider, flott hus og hjem, karriere og skole, mange venner og verdens beste kjærester. Noen ganger kan det være lett å glemme at det er ikke mulig å levere på alle arenaer. Dette er et foredrag om verdier, selvfølelse, selvtillit, livsstil, valg og hvordan ta kontroll og ansvar for egne følelser i et prestasjonssamfunn.

Barnehageforedrag: Lille meg og mat

I dette foredraget snakker Helene om utfordringer knyttet til barns kosthold. Her tar hun opp temaene smart kosthold for små kropper, hvordan dekke behov av viktige byggesteiner, overernæring og underernæring, kresne barn og voksne, metoder, allergi og intoleranser, samt praktiske gjennomføringer – hvordan tilrettelegge for gode matvaner og sunt kosthold.

2024 © Talerlisten AS