Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Helene Lerbrekk

Ernæringsfysiolog og mentaltrener

Fra 12.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Helene Lerbrekk

«Enten du er husmor som ønsker å komme i form eller sette nye mentale mål, eller om du er leder i arbeidslivet som ønsker målrettet utfordringer. Helene formidler tydelig, lett, har en smittende energi og med en nydelig god dose hverdags humor. Dette er nyttige, gøy foredrag og tiden flyr» – C.Sundt Regionsleder Service, Møller Bil AS Sammen med solid faglig kunnskap innen kosthold, trening og mental helse har Helene lang erfaring som personlig trener, kostholdrådgiver og coach for både privatpersoner og bedrifter. I sine foredrag formidler hun denne kombinasjonen på uhøytidelig vis med sjarm, engasjement, gode historier og tyngde.

Foredrag med Helene Lerbrekk

Litt gulrot og litt sjokolade....

I dette foredraget snakker Helene om å finne en livsstil med balanse mellom kostholdsvaner og uvaner, aktivitet og hvile, motivasjon og latskap, mål og mening. For å finne din balanse går Helene her igjennom gunnleggende ernæring, matvaner og måltidet, mål, mening, motivasjon, planlegging og tilrettelegging, praktisk gjennomføring, mentale muskler og trening av disiplin.

#BRANOK

Vi lever i ett prestasjonssamfunn hvor verdensbilde aldri har vært mer tilgjengelig enn det er akkurat nå. Gjennom sosiale medier speiler vi oss i veltrente kropper, sunne måltider, flott hus og hjem, karriere og skole, mange venner og verdens beste kjærester. Noen ganger kan det være lett å glemme at det er ikke mulig å levere på alle arenaer. Dette er et foredrag om verdier, selvfølelse, selvtillit, livsstil, valg og hvordan ta kontroll og ansvar for egne følelser i et prestasjonssamfunn.

Lille meg og mat

I dette foredraget snakker Helene om utfordringer knyttet til barns kosthold. Her tar hun opp temaene smart kosthold for små kropper, hvordan dekke behov av viktige byggesteiner, overernæring og underernæring, kresne barn og voksne, metoder, allergi og intoleranser, samt praktiske gjennomføringer – hvordan tilrettelegge for gode matvaner og sunt kosthold.

Å leve med eller mot Bektherevs

Som 25 åring fikk Helene bekreftet den revmatiske sykdommen Bektherevs, som har utfordret henne til å tenke annerledes når det kommer til kropp, helse og livsstil. Å leve med eller mot Bektherevs handler om kosthold som kan påvirke betennelse positivt og negativt, bevegelse og fysisk aktivitet som øker livskvaliteten og om det mentale aspektet - hvordan håndtere en kronisk sykdom? Dette foredraget har et personlig perspektiv med faglig utgangspunkt.

Helene Lerbrekk har 6 vurderinger

Hilde Løining Johnsen

5. februar 2018

Vassøy Idrettslag

6

Vassøy IL ønsket å starte 2018 med å engasjere flest mulig av øyas befolkning i temaet Nyttårsforsetter og Helårsvaner. I den forbindelse inviterte vi Helene Lerbrekk til å holde foredrag. Det ble en super kveld som absolutt svarte til forventningene! Deltakerne var fra 20 år til 70+, og Helene klarte å formidle temaet på en måte som var interessant for alle. Helene har mye og god kunnskap om temaene hun snakker om, og veldig god formidlingsevne.
Tilbakemeldingen i etterkant har vært mange og kun positive!

Cathrine Sundt

18. april 2017

Servivemarkedssjef Møller Bil Sandnes og Jæren.

6

Jeg ar hørt Helene i alle hennes sammenhenger. Helene, en faglig dyktlig, ærlig og engasjert foredragsholde. Viser en bredde tyngde både når det gjelder, trening, kosthold og mental trening. Særlig liker jeg hvordan Helene klarer å dra paraleller fra hverdagslivet til arbeidslivet. Endten du er husmor som ønsker å komme i form eller sette nye mentale mål, eller om du er leder i arbeidslivet som ønsker målrettet utfordringer. Helene formidler tydelig, lett, har en smittende energi og med en nydelig god dose hverdags humor. Dette er nyttige, gøy fordrag og tiden flyr. Gleder meg til flere foredrag i fremtiden.

Ronny Gudmestad

7. april 2017

Varhaugspulsen AS

6

Veldig bra foredragsholder! Engasjert,ekte og dyktig!

Cecilie Fremstad

6. april 2017

Azets

6

Helene har enormt god kunnskap om det hun snakker om. Hun fremstiller ting på en forståelig og svært motiverende måte. Mange gode verktøy og råd fikk vi med på veien. Anbefales på det sterkeste!

Odd Skailand

13. januar 2017

Bogafjell Sykleklubb

6

Helene er en svært dyktig foredragsholder. Hennes budskap i «Rå i hodet!» traff oss i Bogafjell Sykkelklubb veldig bra. Helene er jordnær, ekte og tillitsvekkende og kombinerer god faglig kompetanse med egne og andres erfaringer. Helene skaper med godt humør og glimt i øyet en svært god atmosfære i foredragene sine.

Beate Bratland

29. desember 2016

Motland skule

5

Helene Lerbrekk hadde eit bra, og ikkje minst godt tilpassa opplegg for elevane retta mot kosthald og aktivitet. Ho er flink til å finna relevante historiar, retta mot sine lyttarar, for å skapa engasjement.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS