Jan Wehrmann

HMS-rådgiver, holder morsomme foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Jan Wehrmann

Jan Wehrmann arbeider i dag som HMS-rådgiver i offentlig virksomhet. Han har over 30 års erfaring med systematisk og ikke-systematisk HMS arbeid, veiledning og sikkerhetsarbeid fra forskjellige virksomheter, offentlige og private. Jan er en dyktig foredragsholder, som over flere år har tilegnet seg gode ferdigheter innen «stand-up» pedagogikk, noe som gjør at foredragene oppleves som lærerike, artige og positive.

Foredrag med Jan Wehrmann

HMS og arbeidsmiljø

Et skråblikk som kan gjøre deg litt klokere.

Sikkerhetskultur og forståelse

Evner du å ta vare på deg selv, har du også muligheten til å ta vare på andre.

Motivasjon og Arbeidsglede

Hvor kommer dette fra??

Humor på arbeidsplassen

”Sansen for humor er en ferdighet som hjelper oss å mestre frustrasjon, ubehag og andre daglige problemer” - Sigmund Freud

Helt sikkert nok...det kan jo gå bra!!??

En stand-up forestilling med fokus på sikkerhet, arbeidslivet og livet. Forestillingen varer ca. 45 minutter og presenteres av Roy og Jan. Egner seg godt som en del av et større arrangement.

Jan Wehrmann har 1 vurdering

Tarjei Aase

28. november 2021

Statkraft energi AS

6

Statkraft energi AS/ Tokke KVG Hadde gleden av å ha besøk av Jan Wehrman på HMS dag 24. november. Foredraget inneholdt mange gode HMS-poenger og ble formidlet på en glitrende måte! Jan formidler slående HMS-utfordringer med humor og gode eksempel fra mange steder i arbeidslivet.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS