Jan Wehrmann

HMS-rådgiver, foredragsholder og komiker

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jan Wehrmann

Jan Wehrmann arbeider i dag som HMS-rådgiver i offentlig virksomhet. Han har over 30 års erfaring med systematisk og ikke-systematisk HMS arbeid, veiledning og sikkerhetsarbeid fra forskjellige virksomheter, offentlige og private. Jan er en dyktig foredragsholder, som over flere år har tilegnet seg gode ferdigheter innen «stand-up» pedagogikk, noe som gjør at foredragene oppleves som lærerike, artige og positive. Personlig og sine foredrag, er han opptatt av hvor vi har hodet vårt når vi går på jobb. Hvordan skal vi som kolleger og ledere møte hverandre i en travel hverdag?

Nå aktuell med: Foredraget «HMS på snei» et skråblikk på HMS, varighet: 50 minutter.

«HMS på sneiii» en stand up forestilling som passer for innledning av HMS dag. Varighet: 15 minutter.

Hjemsted
Innlandet
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Jan Wehrmann

HMS og arbeidsmiljø

Et skråblikk som kan gjøre deg litt klokere.

Sikkerhetskultur og forståelse

Evner du å ta vare på deg selv, har du også muligheten til å ta vare på andre.

Motivasjon og Arbeidsglede

Hvor kommer dette fra??

Humor på arbeidsplassen

”Sansen for humor er en ferdighet som hjelper oss å mestre frustrasjon, ubehag og andre daglige problemer” - Sigmund Freud

Helt sikkert nok...det kan jo gå bra!!??

En stand-up forestilling med fokus på sikkerhet, arbeidslivet og livet. Forestillingen varer ca. 45 minutter. Egner seg godt som en del av et større arrangement.

Talerlisten mener

Jan er en positiv, livlig og humoristisk gladlaks fra nord, med en god dose jovialitet etter mange år som totning. Han er en foredragsholder som gjør din neste samling enda et hakk bedre, og løfter det hele med en humoristisk vinkling med en faglig undertone! Han er en god historieforteller, får salen engasjert, har god stemmebruk, og bidrar til inspirasjon som man husker etter foredraget. Med Jan som foredragsholder eller toastmaster for kvelden, kan du som arrangør lene deg tilbake, og vite at du er i trygge hender.

2024 © Talerlisten AS