Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Jankeh Njie Jamanca

Jankeh Njie Jamanca

Oppvekst, mangfold og selvutvikling

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Jankeh Njie Jamanca

Hvem er jeg? Hvor vil jeg og hva er mine verdier? Dette er spørsmålene Jankeh Njie stilte seg i ung alder da hun gikk på videregående og følte seg veldig liten i en stor verden. Ung jenta fra Kolbotn har i en ung alder rukket å lage seg et navn innenfor motebransjen, utvikle en kunst og entreprenørskap plattform og holde foredrag Norge rundt. Jankeh tar deg med til 1994 da hun ble født på Bærum sykehus og veien til livet som en inspirator, motivator og seriegründer. Hun deler personlige historier og har en evne til å fange publikums oppmerksomhet med en gang. Med fokus på identitet, flerkultur og utdanning, snakker Jankeh om hvilken påvirkning oppvekst, omgivelse og driv har på oss. Hennes foredrag taler til alle aldersgrupper, både for lærere, elever og ledelsen. Jankeh har siden 2015 holdt over 100 foredrag hos bla. Emax Innovasjon Norge, Akershus fylkeskommune, Kvinne dagen i Drammen, Gründermessen i Oslo og for både voksenopplærings elever og videregående skoler.

Foredrag med Jankeh Njie Jamanca

Min identitet - fra en byrde til en styrke

Det å vokse opp med to kulturer i Norge kan lett skape en identitetskonflikt, både for store og små. Tilhørighets følelsen mangler og "hjem" blir vanskelig å definere. Det å være annerledes kjente hun godt på året hun startet på videregående skole på Oppegård. I dette foredraget snakker Jankeh om hvordan annerledesheten gikk fra å være en byrde til en styrke, samt henne reise til selvtillit, selvsikkerhet og stolthet.

Min oppvekst, min styrke

Hvis du drar kjensel på etternavnet, så er det ingen tilfeldighet. Jankeh er lillesøsteren til TV favoritten Haddy N'jie og til barnas favoritt forfatter Lisa Aisato N'jie Solberg. Jankeh beskriver en god og trygg oppvekst frem til hun startet på videregående og fikk et sterkt møte med hvordan usikkerhet, gruppepress og diskriminering kan se ut. I dette foredraget tar Jankeh publikum tilbake til 1994, hvor hun deler hvordan hennes oppvekst og omgivelse har påvirket hvem hun er som person i dag.

Gründerdrømmen - Fra ide til virkelighet

I ung alder begynte Jankeh og kle på både seg selv og sin søster. Da handlet det om å "ta styring selv", men dette ble fort hennes måte å kommunisere til verden på. Hennes identitet som lenge var en byrde, har vært nøkkelen til hennes inngang til moteverden. Jankehs første bedrift, klesmerket Jarga Design, reflekterer hennes identitet hvor Afrika møter Europa. Dette foredraget handler om hvordan gjøre ide til virkelighet og hvordan å selge en historie

Jeg går i verdensbeste barnehage

Under dette foredraget tar Jankeh publikum med på en personlig reise. I en alder av 21 ble hun stemor til en ung gutt som ankom Norge i en alder av 5. Året var 2015 og det som skulle bli en trygg, solid og god fremtid for Jankeh og hennes familie ble snudd på hodet. Hvordan vi kan jobbe med mangfold og kulturforståelse i barnehagen? Hvilket ansvar har ansatte ovenfor barna og deres utvikling?

Jankeh Njie Jamanca har 3 vurderinger

Rakel Lund Heggelund

9. desember 2019

Nord-Troms VGS

6

Jankeh er en svært god formidler og foredragsholder. På en engasjerende, inspirerende og ikke minst personlig måte fortalte hun om egen oppvekst, sine erfaringer og hvordan hun fant styrken i det å skille seg ut og flerkulturell. Hun hadde et språk og en formidlingsevne som var lettforståelig for elevene med et annet morsmål enn norsk. Hennes ord traff mange av våre elever rett i hjertet og mange kjente seg godt igjen i hennes historie. Jeg vil anbefale henne til alle som ønsker å få innsikt i hvordan det er å være ung og hvordan man skal finne sin indre styrke!

Karen Koller

3. januar 2019

Stilyagi

6

Jankeh er en inspirerende og motiverende foredragsholder. Vi booket henne til en workshop i desember 2018. Hun holdte et foredrag om hvorfor hun har sats som grunder i tidlig alder. Veldig spennende å høre på!

Even Ottersland

3. januar 2019

Stovner videregående skole

6

Jankeh er en engasjerende og inspirerende foredragsholder og veileder. Hun har holdt foredrag og hjulpet elever og personale på min skole. Det er lett for elever å identifisere seg med hennes bakgrunn og livserfaringer. Samtidig setter hun fokus på entreprenørskap i flerkulturelle miljøer, og hun viser hvilke fantastiske muligheter som ligger i å være flerkulturell.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS