Jankeh Njie Jamanca

Jankeh Njie

Barn og oppvekst, mangfold og identitet

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Jankeh Njie

Hvis du drar kjensel på etternavnet, så er det ingen tilfeldighet. Jankeh er lillesøsteren til TV-favoritten Haddy Njie og til barnas favorittforfatter Lisa Aisato Njie Solberg. Allerede i en alder av 18 etablerte hun sin første bedrift Jarga Design, et luksuriøst brand som produserer håndvesker i Afrika. Like etter startet hennes reise som foredragsholder rundt om i Norge og senere internasjonalt. Igjennom årene har Jankeh jobbet både som lærer og med innvandring og migrasjon. Under foredragene deler Jankeh hennes personlige historier og med hennes erfaring og engasjement har hun en evne til å fange publikums oppmerksomhet og vekke følelser hos både store og små.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Jankeh Njie

Min oppvekst, min styrke

Jankeh beskriver en god og trygg oppvekst frem til hun startet på videregående og fikk et sterkt møte med hvordan usikkerhet, gruppepress og diskriminering kan se ut. I dette foredraget tar Jankeh publikum tilbake til 1994, hvor hun deler hvordan hennes oppvekst og omgivelse har påvirket hvem hun er som person i dag.

Gründerdrømmen - Fra ide til virkelighet

I ung alder begynte Jankeh og kle på både seg selv og sin søster. Da handlet det om å "ta styring selv", men dette ble fort hennes måte å kommunisere til verden på. Hennes identitet som lenge var en byrde, har vært nøkkelen til hennes inngang til moteverden. Jankehs første bedrift, klesmerket Jarga Design, reflekterer hennes identitet hvor Afrika møter Europa. Dette foredraget handler om hvordan gjøre ide til virkelighet og hvordan å selge en historie

Et språk uten ord og tale

Når vi snakker om språk tenker vi som oftest på tale, hørsel og ord. Men det finnes også et annet språk som vi er omringet av hver dag uten å høre det. Et språk uten ord og tale. Et språk som handler om opplevelser, følelser og kultur. I dette foredraget gir Jankeh faglig påfyll om hvordan å møte barn og unge voksne med minoritetsbakgrunn på best mulig måte. Foredraget handler om å se alle ressursene på arbeidsplassen og hvordan man sammen kan bygge et trygt rom for både barn og foreldre.

2024 © Talerlisten AS