Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

John Lauring Pedersen

Direktør og juleviter

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om John Lauring Pedersen

John Lauring Pedersen holder foredrag om jul, juletradisjoner og nordmenns julefeiring – og om markedsanalyse, som er hans profesjonelle fagfelt. John Lauring Pedersen er administrerende direktør i analysebyrået Opinion AS, Norges største ansatt-eide analysebyrå. Han har tilbrakt hele sitt yrkesaktive liv, over 25 år i analyse-bransjen, og har stått bak suksessrike etableringer som Norstat og Onlive. John er leder av bransjeforeningen Virke Markedsanalyse og norsk representant for den internasjonale bransjeforeningen ESOMAR. Han ble i 2007 tildelt analyse-bransjens ærespris, Årets Markedsanalytiker. John er i tillegg til ekspert på analyse-faget også selvutnevnt jule-entusiast, er primus motor for den hemmelige Facebook-gruppen «For deg som gleder deg til jul hele året», og har de siste årene vært ansvarlig for det prisbelønnende innsiktsprosjektet Norsk Juleindeks, som har målt nordmenns julestemning (og mye annet) gjennom førjulstiden.

Foredrag med John Lauring Pedersen

Reisen til julestemningen

I Reisen til julestemningen tas du med på jakt etter den norske julesjela - hva er julstemning, hva skaper den gode julestemningen - og hvem er det EGENTLIG som kjøper sokker i julegave? Foredraget baserer seg på data hentet fra den norske befolkningen gjennom prosjektet Norsk Juleindeks, hvor Opinion gjennom flere år har målt folks julestemning, og hva som skal til for at man kommer (eller unngår å komme i) julestemning. Foredraget gir et unikt innblikk i den norske jule-folkesjelen.

John Lauring Pedersen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS