Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Julie Winge

Julie Winge

FYLLIK - unik formidlingsevne

Send forespørsel Hjelp meg

Om Julie Winge

Skuespiller, og alenemor Julie Winge, har sin edruskapsdato 21. oktober 2013. Julie holder et unikt, levende, ærlig og innsiktsfullt foredrag om alkoholisme og rusavhengighet. Hun tar deg med bak gardinen og løfter tabuet ut i dagslys. Julie er spaden – og en ekte spade gir hun deg. Hun liker å sette ditt publikum og deres spørsmål i fokus. Rusavhengighet har alltid eksistert, derfor er dine spørsmål viktigst. Historien er ikke ny, det som er helt nytt er Julies tilnærming: Deg. Julie har en god, underholdene formidlingsevne og sørger for at jakken sitter løst, men hennes yrke som skuespiller gjør at hun er var og omsorgsfull ovenfor sitt publikum. Er manuset der? Ja. Et stille publikum går fint. CV’en inneholder et 30 års langt kjærlighetsforhold til alkoholen, angsten det medfører og de pårørende som har gått med i dragsuget. Hva skal de som er berørt gjøre? De fleste mennesker er berørt og fylt av et håp om bedre tider. Men er det håp? Julie gir deg svaret fra innsiden. Julie Winge gjør både kortere og lengre foredrag og innlegg. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Foredrag med Julie Winge

Hva trenger rusavhengige og hva trenger du?

Julie har god erfaring med interaktive foredrag for Nav, kommuner, Politi, Akan, helse etc. Julies evne til å formidle hvordan rus fungerer er klar, ærlig, innsiktsfull og unik. Unik på grunn av hennes sjeldne klarhet om temaet. Julie tar deg med på en reise hvor dine spørsmål betyr mest. En sterk historie hun deler villig og ikke uten humor. Du går hjem med en større forståelse av hvordan du skal jobbe videre, for hun er ikke i tvil om din omsorg.

Den skjulte alkoholismen i hverdagen - på Arbeidsplassen

De fleste med utfordringer innen alkohol/rus er vanlige mennesker De går på jobb, leverer/henter barn, trener og drikker i det skjulte. Det er fler enn vi tror. Hvordan nærme seg en kollega som sliter uten å innrømme det? Holder det med varsler i postkassen? Hvorfor er han/hun alltid gretten på Jobb? Julie representerer det vanlig menneske, de som ikke slutter, mens de sliter ut alle rundt seg. Til og med her, kan hun komme med glimt av humor, så du kan gå hjem igjen mer opplyst om veldig mange

Berørt - De fleste er berørt - for organisasjoner

Vi regner 1-6 pårørende for hver alkoholiker rusavhengig - de fleste. Pårørende sliter med den samme skammen og angsten som de det gjelder. Julie viser deg ærlig, direkte, med vid kunnskap og allikevel omsorgsfullt og med varme hvordan alkoholikeren/den rusavhengige fungerer. Er det håp?

Utdannelse/VGS/Andre Skoler

Hva er forebygging? Kan man stoppe unge i å gjøre som de vil? Eller er det det det egentlig handler om? Handler det kanskje mer om at unge er berørt? Er de pårørende? I Julies interaktive forum for elever, får elevene lov til å bruke telefonen. Julie tar i mot sms'er og svarer der og da. På den måten kommer de viktige spørsmålene frem. Gjennom spørsmål deler hun også sitt eget liv. La oss ta bort litt skam og angst nå.

For alkoholikere/Rusavhengige

Julie Winge har 24 vurderinger

Marianne Reinholdtsen

30. november 2018

Øksnes Sanitetsforening

6

Øksnes Sanitetsforening er så hjertelig takknemlig for å fått Julie Winge til Øksnes kommune! Denne damen er fantastisk flink til å engasjere publikum. Hun deler sin sterke historie, samtidig som hun fokuserer på publikums interesser og rusproblematikk som helhet. Og dette gjør hun med en blanding av humor og alvor. Vi sitter bergtatt i 3 timer uten å kjede oss.Julie har mye kunnskap om den avhengige og pårørende – og hvor nærmest umulig det kan være for en fortvilt pårørende og en person i et aktivt avhengighetsbilde å forstå hverandre. Langt mindre å hjelpe hverandre.Pårørende mangler ofte støtte, forståelse og hjelpetilbud, og egne følelser og behov kommer ofte i andre rekke. Alle pårørende skulle hatt noen timer med Julie Winge. Hun er helt fantastisk!

Lasse Imrik

17. november 2018

Kirkens Bymisjon Østfold

5

Vi angret definitivt ikke på bookingen av Julie Winge til vårt personalseminar på Litteraturhuset i Fredrikstad. Hun er et friskt pust som vet å holde på interessen til sine lyttere, ved å kombinere kunnskap med ærlighet, humor og alvor. Samtidig går hun ikke av veien for å utfordre oss og omgivelsene. Våre tanker og handlinger. Rusavhengighet er sammensatt. Anbefales!

Ann Helen Nyhus

14. november 2018

Smykkedesigner, kunstner, barnepleier, pedagog, alkoholiker og pårørende

6

Jeg har vært på flere foredrag med Julie og det som er karakteristisk med henne er at hun får publikum til å lytte, til å bli engasjert, til å kjenne seg igjen i det hun sier. Både som avhengig og som pårørende. Hun er morsom, hun er direkte så man kan ikke unngå å bli berørt på en eller annen måte, hun ser deg som menneske og ikke bare et publikum fordi hun er inkluderende, hun er ei dame med masse kunnskap på toppen av egenerfaringen sin. Så man får et foredrag som omfavner og gir kunnskap, faglige innspill og sårhet, noe som er viktig for vi er alle bare mennesker. Den er heldig som får oppleve et foredrag av Julie. Jeg vil huske det i lang tid fremover.

Kjell Torstein Hagen

14. november 2018

Frivillig for RIO i Hallingdal

6

Et fyrverkeri som foredragsholder! For en formidlingsevne! Jeg booket Julie inn som foredragsholder på ett seminar som jeg arrangerte 7.-8.november, et foredrag som virkelig fikk publikum til å våkne! Hun er virkelig engasjerende med en utrolig formidlingsevne, og en stor selvironi!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS