Julie Winge

Julie Winge

FYLLIK - unik formidlingsevne

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Julie Winge

Skuespiller, og alenemor Julie Winge, har sin edruskapsdato 21. oktober 2013. Julie holder et unikt, levende, ærlig og innsiktsfullt foredrag om alkoholisme og rusavhengighet. Hun tar deg med bak gardinen og løfter tabuet ut i dagslys. Julie er spaden – og en ekte spade gir hun deg. Hun liker å sette ditt publikum og deres spørsmål i fokus.

Rusavhengighet har alltid eksistert, derfor er dine spørsmål viktigst. Historien er ikke ny, det som er helt nytt er Julies tilnærming: Deg. Julie har en god, underholdene formidlingsevne og sørger for at jakken sitter løst, men hennes yrke som skuespiller gjør at hun er var og omsorgsfull ovenfor sitt publikum. Er manuset der? Ja. Et stille publikum går fint. CV’en inneholder et 30 års langt kjærlighetsforhold til alkoholen, angsten det medfører og de pårørende som har gått med i dragsuget. Hva skal de som er berørt gjøre? De fleste mennesker er berørt og fylt av et håp om bedre tider. Men er det håp?

Julie gir deg svaret fra innsiden. Julie Winge gjør både kortere og lengre foredrag og innlegg. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Julie Winge

Hva trenger rusavhengige og hva trenger du?

Julie har god erfaring med interaktive foredrag for Nav, kommuner, Politi, Akan, helse etc. Julies evne til å formidle hvordan rus fungerer er klar, ærlig, innsiktsfull og unik. Unik på grunn av hennes sjeldne klarhet om temaet. Julie tar deg med på en reise hvor dine spørsmål betyr mest. En sterk historie hun deler villig og ikke uten humor. Du går hjem med en større forståelse av hvordan du skal jobbe videre, for hun er ikke i tvil om din omsorg.

Den skjulte alkoholismen i hverdagen - på Arbeidsplassen

De fleste med utfordringer innen alkohol/rus er vanlige mennesker De går på jobb, leverer/henter barn, trener og drikker i det skjulte. Det er fler enn vi tror. Hvordan nærme seg en kollega som sliter uten å innrømme det? Holder det med varsler i postkassen? Hvorfor er han/hun alltid gretten på Jobb? Julie representerer det vanlig menneske, de som ikke slutter, mens de sliter ut alle rundt seg. Til og med her, kan hun komme med glimt av humor, så du kan gå hjem igjen mer opplyst om veldig mange

Berørt - De fleste er berørt - for organisasjoner

Vi regner 1-6 pårørende for hver alkoholiker rusavhengig - de fleste. Pårørende sliter med den samme skammen og angsten som de det gjelder. Julie viser deg ærlig, direkte, med vid kunnskap og allikevel omsorgsfullt og med varme hvordan alkoholikeren/den rusavhengige fungerer. Er det håp?

Utdannelse/VGS/Andre Skoler

Hva er forebygging? Kan man stoppe unge i å gjøre som de vil? Eller er det det det egentlig handler om? Handler det kanskje mer om at unge er berørt? Er de pårørende? I Julies interaktive forum for elever, får elevene lov til å bruke telefonen. Julie tar i mot sms'er og svarer der og da. På den måten kommer de viktige spørsmålene frem. Gjennom spørsmål deler hun også sitt eget liv. La oss ta bort litt skam og angst nå.

For alkoholikere/Rusavhengige

2024 © Talerlisten AS