Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Julie Winge

Julie Winge

FYLLIK - unik formidlingsevne

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Julie Winge

Skuespiller, og alenemor Julie Winge, har sin edruskapsdato 21. oktober 2013. Julie holder et unikt, levende, ærlig og innsiktsfullt foredrag om alkoholisme og rusavhengighet. Hun tar deg med bak gardinen og løfter tabuet ut i dagslys. Julie er spaden – og en ekte spade gir hun deg. Hun liker å sette ditt publikum og deres spørsmål i fokus. Rusavhengighet har alltid eksistert, derfor er dine spørsmål viktigst. Historien er ikke ny, det som er helt nytt er Julies tilnærming: Deg. Julie har en god, underholdene formidlingsevne og sørger for at jakken sitter løst, men hennes yrke som skuespiller gjør at hun er var og omsorgsfull ovenfor sitt publikum. Er manuset der? Ja. Et stille publikum går fint. CV’en inneholder et 30 års langt kjærlighetsforhold til alkoholen, angsten det medfører og de pårørende som har gått med i dragsuget. Hva skal de som er berørt gjøre? De fleste mennesker er berørt og fylt av et håp om bedre tider. Men er det håp? Julie gir deg svaret fra innsiden. Julie Winge gjør både kortere og lengre foredrag og innlegg. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Foredrag med Julie Winge

Hva trenger rusavhengige og hva trenger du?

Julie har god erfaring med interaktive foredrag for Nav, kommuner, Politi, Akan, helse etc. Julies evne til å formidle hvordan rus fungerer er klar, ærlig, innsiktsfull og unik. Unik på grunn av hennes sjeldne klarhet om temaet. Julie tar deg med på en reise hvor dine spørsmål betyr mest. En sterk historie hun deler villig og ikke uten humor. Du går hjem med en større forståelse av hvordan du skal jobbe videre, for hun er ikke i tvil om din omsorg.

Den skjulte alkoholismen i hverdagen - på Arbeidsplassen

De fleste med utfordringer innen alkohol/rus er vanlige mennesker De går på jobb, leverer/henter barn, trener og drikker i det skjulte. Det er fler enn vi tror. Hvordan nærme seg en kollega som sliter uten å innrømme det? Holder det med varsler i postkassen? Hvorfor er han/hun alltid gretten på Jobb? Julie representerer det vanlig menneske, de som ikke slutter, mens de sliter ut alle rundt seg. Til og med her, kan hun komme med glimt av humor, så du kan gå hjem igjen mer opplyst om veldig mange

Berørt - De fleste er berørt - for organisasjoner

Vi regner 1-6 pårørende for hver alkoholiker rusavhengig - de fleste. Pårørende sliter med den samme skammen og angsten som de det gjelder. Julie viser deg ærlig, direkte, med vid kunnskap og allikevel omsorgsfullt og med varme hvordan alkoholikeren/den rusavhengige fungerer. Er det håp?

Utdannelse/VGS/Andre Skoler

Hva er forebygging? Kan man stoppe unge i å gjøre som de vil? Eller er det det det egentlig handler om? Handler det kanskje mer om at unge er berørt? Er de pårørende? I Julies interaktive forum for elever, får elevene lov til å bruke telefonen. Julie tar i mot sms'er og svarer der og da. På den måten kommer de viktige spørsmålene frem. Gjennom spørsmål deler hun også sitt eget liv. La oss ta bort litt skam og angst nå.

For alkoholikere/Rusavhengige

Julie Winge har 24 vurderinger

Åse Berit Svarstad

13. november 2018

IndreRo Helsecoah og Helhetsterapeut

6

Julie er en fantastisk og kreativ foredragsholder! Hun snakker rett fra levra , ærlig, direkte og forståelig. Samtidig som hun tar hensyn til de i salen. Hun får med seg publikum på en fantastisk måte. Anbefales på det høyeste!

Tone Øverby

13. november 2018

Psykisk helsearbeid

6

Julie hadde en veldig bra intro! Den fikk meg til å kjenne på hjertet banke, det er så viktig med ærlig og åpent foredrag, det gjør at vi lærer! Du hadde en unik måte å tilnærme deg oss, du er så ekte og så åpen at jeg ble mektig imponert! Jeg har allerede hatt nytte av ditt foredrag og boka di som jeg kjøpte har min sjef spurt om å få låne😉 fortsett å vær deg selv du er bare til å beundre! Tusen takk! Jeg jobber i psykisk helsearbeid i Sør Aurdal. Jeg anbefaler Julie på det sterkeste!

Heidi Lien

13. november 2018

Miljøarbeider, rus og psykiatri

6

Ukritisk- humoristisk- rett fra levra- seg selv, når hun ber oss ta frem mobilen for å plotte inn hennes nummer. Hun vil engasjere oss, sier hun. Og det gjør hun, fra første stund, når hun med sin skuespillerkunst og selvinnsikt, med selvironi og innlevelse forfører oss gjennom hva det betyr å ha en ruavhengig i familien.
Hun får frem det beste i alle oss oppslukte tilskuere og jeg er bergtatt. Jeg vil høre mer, selv om jeg vet hvordan det er.
Skapte en gnist. Ja, jeg vil også bidra, bli en som hjelper andre likesinnede.
Takk Julie, for at du ga meg mer mot. Er det lov å håpe!?

Kjell Torstein Hagen

13. november 2018

Frivillig for RIO(Rusmisbrukernes interesseorganisasjon i Hallingdal

6

Jeg var så heldig å ha booket Julie inn som foredragsholder i forbindelse med seminaret «Hvordan møte psykisk syke og rusavhengige» som jeg var med arrangerte 7.og 8.november. Maken til fyrverkeri!! Og for en formidlingsevne!! Dette er ei dame med virkelig egenerfaring. og ett brennende hjerte for å vise pårørende og rusavhengige at det finnes håp uansett hvor mørkt det kan se ut. Julie er også opptatt av at de forskjellige instanser som NAV, Barnevern m.fl åpner mer opp for samarbeid med brukeren, uten all denne rapporteringsplikten.

Beathe Grøgård

13. november 2018

Pårørende

6

Var på seminar på Gol 6. og 7. november (hvordan møte psykisk syke og rusavhengige), og Julie var en av foredragsholderne. Og jeg sier bare WOW!! Den dama har energi! Og har en unik måte å frem sine sterke ord og opplevelser! Jeg lo så tårene trillet, gråt av de sterke ordene, og ble rett og slett bergtatt! Om seminarer kan bli «kjedelige»? Absolutt IKKE med denne dama!!! 😃 Jeg håper jeg virkelig møter Julie igjen. En virkelig inspirasjon for rusmisbrukere, tidligere rusmisbrukere og oss pårørende. Kjøpte også boken hennes «Fyllik» som jeg har vanskeligheter med å legge fra meg. Anbefales på det sterkeste å lese denne boken, og ikke minst, kom dere på seninar hvor hu er!

Lars-Sivert Larssen

9. oktober 2018

Hemnes Kommune

6

Hemnes kommune hadde gleden av å ha Julie Winge som foredragsholder på to av arrangementene våre i forbindelse med Folkehelsuka 2018. I møte med foreldre til barn i førskolealder provoserte og engasjerte hun et lydhørt publikum i forhold til å være gode «rollemodeller». I sitt foredrag til kommunens fagfolk fikk hun punktert begrepet «håp» og heller vendt fokus på hva som kan hjelpe…. Julie Winge har en usminket og ærlig tilnærming og går rett på sak! Vi anbefaler henne på det varmeste.

Gro Pettersen

14. september 2018

Ski Kommune Miljøarbeidertjenesten

Vi var så heldig å ha Julie Winge på fagmøte hos oss i F8 (forsterket botiltak rus og psykiatri)
Vi møter våre bruker hver dag med og uten rus. Julie er klar, ærlig og nær når hun snakker om sin egen erfaring .Hos oss ble det en samtale med 9 personer. Anbefaler Julie på det varmeste.

Gro Pettersen

14. september 2018

Ski Kommune Miljøarbeidertjenesten

6

Vi var så heldig å ha Julie Winge på fagmøte hos oss i F8 (forsterket botiltak rus og psykiatri).
Vi møter våre bruker hver dag med og uten rus. Julie er klar,ærlig og nær når hun snakker om sin egen erfaring. Hos oss ble det en samtale med 9 personer. Anbefaler Julie på det varmeste.

Ann Grete Johansen

12. september 2018

Ski kommune, Miljøarbeidertjenesten

6

Vi var så heldige å ha Julie Winge på besøk hos oss i Finstadveien 8 (forsterket botiltak psykiatri og rus) på et av våre fagmøter. Vi jobber tett med og på brukerne våre, og møter dem hver dag i hverdagens små og store utfordringer. Julie har en nærhet til mennesker og ærlighet som treffer de fleste midt i hjertet. Det var spennende å ha henne her i vår lille verden. Det ble kanskje mer samtale en direkte foredrag. Spennende og givende.

Anne Grethe Steinsvåg

10. september 2018

Universitetet i Sørøst-Norge, campus Drammen

4

Julie Winge underviste studentene ved videreutdanning i Psykisk helse og rusrelaterte problemer om tema FYLLIK- et foredrag om å være rusavhengig (alkoholisme) høsten 2017. Hennes innlegg var et viktig biderag i å øke studentenes innsikt i en rusmisbrukers tankesett og situasjon. Julie er ærlig og direkte og hennes undervisning skapte stort engasjement i studentgruppen.

Solveig Langmoen Kalbakk

31. august 2018

spaniasol.jasol.eu

6

Julie Winge har en unik innsikt i rusmisbrukerens tankegang. Hun kan alle knepene og har svar på alle spørsmålene pårørende stiller når de egentlig ikke er i tvil. Hun forteller om sine mange år i ruslivets tjeneste på en enestående, rørende og oppvåknende måte. Hun evner å gi trøst, forklaringer, råd og viser med sine stadig økende antall edrue dager at det er mulig å komme seg videre, og det er det beste av alt. Det er håp! Selv om noen gir opp på vegen

Reidun Askeland

28. august 2018

Musiker

6

Julie Winge er unik. En sensitiv, raus og sårbar råtass. Hennes erfaring er dyp, vill og ekte. Sjenerøst deler hun sin kunnskap om livet. Varmt og inkluderende. Derfor blir det sannhet for alle som lytter.

Kristin Orvik

28. august 2018

Mental Helse Oslo

6

Julie Winge holdt et tre timers foredrag for Mental helse i våre lokaler på Arbeidersamfunnet plass 1 i Oslo i juni 2018. Hun ga oss et gripende reelt og ærlig innsyn i sin egen livserfaring ved alkoholisme. Et usminket langt innlegg med full kommunikasjon og råd om hva som i hvert fall ikke nytter for pårørende og medvirkende i påvirkning av den rusavhengiges vei mot rusfrihet. Julie er et usedvanlig vakkert menneske, som bistår mange rundt seg med sin erfaring. Alle forlot lokaler dypt berørt etter at Julie Winge hadde gått, og flere av oss har snakket om denne kvelden med henne siden.

Leiv Tungesvik

27. august 2018

NAV/Bergen kommune

6

Vi hadde Julie Winge sin forestilling/foredrag på personalsamling for Nav Laksevåg høst 2017. Formen var provoserende på en god måte, og innholdet var skarpt formulert og skapte stort engasjement i personalgruppen. Den treffer både emosjonelt og intellektuelt, og gir et innblikk i rusmisbruk på godt og vondt som forskningen aldri kan gi. Anbefales!

Per Kristian Eng

27. august 2018

Gjøvik videregående skole

6

Julie Vinge besøkte Gjøvik videregående skole våren 2017. Hun holdt foredrag for skolens Vg1 og Vg2-elever, totalt nærmere 800 elever. Foredraget hennes om rus engasjerte alle , det var personlig , usminket og sterkt. Julie var også en glimrende foredragsholder og greide å få til dialog med elevene selv om de var svært mange. Julie Vinge kan trygt anbefales

Jan Erik Espelid

24. august 2018

Knarvik vg skule

6

Vi hadde Julie Winge hos oss i mars 2017 og hun holdt et foredrag for Russe-kullet ved skolen. Det var veldig engasjerende , personlig og hun fikk god kontakt med elevene og de hadde mange spørsmål. I etterkant fikk jeg mange henvendelser fra elevene og de var veldig fornøyd med måten hun presenterte et viktig og vanskelig emne på. Vi kan anbefale henne til elever på vg skoler!

Soen Eng Yap

24. august 2018

Nesbyen Sanitetsforeningn

6

Julie Winge var på vårt medlemsmøte januar 2018. Hennes livshistorie gjorde stort inntrykk på oss. Hun klarte å formidle at man kunne begynne et godt liv etter så mange år i elendigheten. Det anbefales i det varmeste å engasjere henne som foredragsholder.

Eysteinn Udberg

24. august 2018

Rusettervernet i Sogn og Fjordane

6

Rusettervernet i Sogn og Fjordane hadde gleda av å ha Julie saman med oss på våre tradisjonsrike A-dagar hausten 2017. Vi plar å nytte to stk til foredrag, men denne gongen vart det kun Julie. Og for eit foredrag!! I ein sal med berre pårørande og tidlegare rusavhengige traff ho rett på spikaren med masse innleving, engasjement, ærlegheit, audmjukheit og ei herleg vinkling vi alle kunne kjenne oss att i. Ho var open for spørsmål og dialog undervegs, og gav masse av seg sjøl i 4 stive timar. Utruleg ekte og nært, og eit flott fyrverkeri frå aust saman med trauste vestlendingar! Ho gjer eit usminka bilete av livet og talar med reine ord. Nett som vi ville ha det. Anbefalar ho på det varmaste og kan anbefale boka som mykje av det vi fekk høyre, var henta frå. Eit beint ut gjevande menneske å høyre på.

Kari Christiansen

24. august 2018

Møllehagen Skolesenter

6

Julie Winge berørte oss alle på Møllehagen skolesenter i Stavanger høsten 2017.
Foredraget hennes om rusavhengighet var upretensiøst, ekte og fylt av varme. Det kom mange gode kommentarer lenge i etterkant av foredraget. Det var mye å tenke over i etterkant.
Foredraget kan absolutt anbefales som en komponent i opplæring av lærerstudenter og sosionomer.

Torhild Kielland

7. februar 2017

Fagrådet - Rusfeltets hovedorganisasjon

6

Vi hadde gleden av å ha Julie Winge som foredragsholder på Fagrådets nasjonale rusfagkonferanse høsten 2016. Julie Winge har en helt unik tilnærming, hun overrasker, provoserer og gjør inntrykk. Hun er leken, fri og står samtidig stødig i det hun vil formidle. Usminket og med stor integritet forteller hun om sine erfaringer. Vi anbefaler henne på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS