Kjell A. Nordström

Stylist, designer for Maskorama og EXIT

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kjell A. Nordström

Ønsker dere et foredrag som berører, begeistrer og underholder, er dette mannen dere skal booke! Kjell A. Nordström – AKA Baron von Bulldog – har i en årrekke vært en av Norges mest anerkjente profiler innen mote og design. Han er designer, stylist, skredder og frisør – og hans kreativitet er kjent og respektert i mange miljøer.

Kjell står for eksempel bak alle figurene i NRK-suksessen «Maskorama», og han har laget alle kostymene til skuespillerne i den mye omtalte TV-serien EXIT, som kommer med sesong 3 i 2023. Han har hjulpet Satyricon, Turbonegro, Morten Harket og Morten Abel med klær og stil og har også hatt suksess med flere egne kleskolleksjoner som «Stars & Groupies», «EUROPA», «Eva Braun Kollektion» og «East End Boys & West End Girls».

Kjell har hatt et spennende liv. Han vokste opp i Sverige og var en «original» allerede som skolegutt. Barndommen hadde flere dramatiske nedturer, noe han forteller mer om i sine foredrag. I Norge ble han kjent blant annet som en nær venn av den avdøde kunstneren og forfatteren Ari Behn. I foredragene deler Kjell rørende, morsomme og hemmelige historier fra sine mange prosjekter, og fra hvordan han jobber til daglig. Han kobler disse med å fortelle hva som er kreativitetens største fiender, hva kreativitet handler om, og inspirerer deg og dine kolleger til å tenke og jobbe på nye måter.

Kjell sine foredrag er på 60 minutter. De passer for alle som vil ha et annerledes og inspirerende foredrag, og som vil bli utfordret på tankesettet sitt. Foredraget kan gjerne kombineres med servering, for eksempel på begynnelsen av et event, eller som «after work». Ta kontakt, så finner vi en løsning! (Foto: Xenia Villafranca for KK)

Paneldeltaker
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Kjell A. Nordström

Hvordan tenke og jobbe kreativt?

Bak kostymene på EXIT: En historier om finansfolk, forfengelighet og frekke detaljer

Bak maskene i Maskorama: Hvordan tenker og jobber hjernene bak TV-skusessen

Talerlisten mener

Kjell Nordström er en annerledes foredragsholder og en interessant person å se på scenen. Han byr på inspirasjon, refleksjoner og forbløffende historier fra sitt lange og mangfoldige liv som stylist, kunstner og designer. En morsom og annerledes opplevelse.

2024 © Talerlisten AS