Kornelia Minsaas

Sosiale medier- og innholdsrådgiver

Fra kr 19.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Kornelia Minsaas

Kornelia Minsaas er en innholdskreatør som har vært med på å skape engasjement for flere merkevarer i sosiale medier. Hun har vist sitt talent i mange sammenhenger, spesielt gjennom satsningen «DNB Ung», hvor hun var både ansikt utad, innholdsprodusent og konseptutvikler. Fra oppstart i 2018 til 2021 vokste Instagramkontoen @dnbung fra 500 følgere til 27.000 unike fans. Kornelia har et unikt øye for hva som skaper ekte engasjement i sosiale medier, både foran og bak kamera. Det siste året har hun hjulpet flere bedrifter med markedsføring og innholdsproduksjon, og har knukket en kode for engasjerende, personlig og målgruppeffektiv formidling – spesielt på Instagram og TikTok. Samtidig gjør hun egne influencer-oppdrag og er opptatt av gode og troverdige samarbeid. Med mange verktøy i sekken og et enormt engasjement for sosiale medier, deler Kornelia sine beste tips og triks til hvordan du kan bruke mobilen til å lage innhold – og hvordan du utnytter kanaler, funksjoner og trender.

Kursholder

Foredrag med Kornelia Minsaas

Personlig kommunikasjon: Hvordan knytte bånd med målgruppa?

Klarer du å treffe publikumet ditt på et personlig og relevant plan, kan store muligheter åpne seg. Gjennom å snakke med og lytte til målgruppa over tid, blir det enklere å bygge tillit og tilfredsstille deres behov. Så: Hvordan bygger man community i sosiale medier? Dette har jeg flere års erfaring med, og vil dele nyttige tips til hvordan du kan gjøre det samme.

Innholdsproduksjon: Lag innhold som engasjerer.

Droppe reklamebyrået og fikse innholdet selv? Jepp! God reklame kan lages på budsjett. Du vet hva du ønsker å formidle til målgruppa, men hvordan skal du gjøre det? I dette foredraget går jeg gjennom enkel og effektiv innholdsproduksjon og utforming av budskap . Hva bør man tenke over før man setter i gang produksjonen? Jeg vil snakke om konsept, manus, regi, produksjon, innholdsdesign, stopp-effekt og publisering av organisk godt innhold.

Bli lagt merke til på TikTok

Hvordan når du ut til mennesker på TikTok? I dette foredraget forteller jeg om plattformen og hvordan en bruker den smart. Jeg vil snakke om videodesign som fanger oppmerksomhet, vise frem kule cases fra relevante konkurrenter og aktører, og dele tips og triks som øker rekkevidden. Jeg har selv en TikTok-konto med mye engasjement, og har jobbet på et TikTok-case der kunden gikk fra null til 500.000 visninger på én måned.

Stopp-effekten: Bli lagt merke til på sosiale medier

Hvorfor skal folk stoppe opp for å se innhold fra akkurat deg? Hver éneste dag scroller mennesker flere hundre meter med feed. Hva skaper en snakkis i sosiale medier, og hvordan man bruke en trend for å skape mer oppmerksomhet rundt eget brand? I dette foredraget viser jeg til eksempler hvor innhold fra reklamer, kampanjer, influencersamarbeid og annonser har skilt seg ut og skapt oppmerksomhet. Ta med deg inspirasjon, og finn ut hvordan ditt brand kan skille seg ut og bli ukas snakkis!

Bli relevant for målgruppa!

I dette foredraget går jeg gjennom virkemidler som hjelper deg å bli relevant for målgruppa di. Det innebærer hvordan du kan skape stopp-effekt, designe innholdet på en smart måte som vekker interesse, hvordan du opptrer personlig, er aktuell og kan lage faste konsepter for innholdet ditt.

Kurs med Kornelia Minsaas

Innholdsproduksjon: TikTok og Instagram (++)

I dette kurset går jeg gjennom Instagram og/eller TikTok som plattform og viser deltakere hvordan man produserer innhold som treffer brukerne. Jeg vil detaljert gå gjennom videodesign, redigering, funksjoner og vinkler som skaper stopp-effekt og bidrar til økt synlighet. Etter kurset vil deltakerne sitte igjen med innhold klar til å deles - som kan bidra til å booste rekkevidde, engasjement og synlighet på kort tid.

Kornelia Minsaas har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS