Maria Nymo

Ledelse av milleniumsgenerasjonen

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Maria Nymo

Maria Nymo holder foredrag om ledelse av millenniumsgenerasjonen fra et millennials-perspektiv. Dette er unge arbeidstakere som er født mellom 1981 og 1996. Hun snakker om hva arbeidsgivere må tenke på for å tiltrekke, beholde og motivere millennials. Maria mener at hvis man trykker på de riktige knappene vil man få ekstremt mye engasjement og lidenskap i retur fra denne generasjonen. Men det er også lettere å trå feil enn for tidligere generasjoner. Maria er utdannet siviløkonom fra NHH og studerer i tillegg Gestalt Coaching ved NGI. Hun jobber til daglig med forretningsutvikling og innovasjon og har holdt flere kurs innen ledelse og kommunikasjon. Maria Nymo er en engasjert og tydelig foredragsholder som er opptatt av at man skal sitte igjen med en kombinasjon av læring og inspirasjon etter endt foredrag. Utenom jobben er Maria instruktør på SATS og en entusiastisk friluftselsker, som deler tips og minner på Instagram.

Foredrag med Maria Nymo

Ledelse av milleniumsgenerasjonen fra en millenials perspektiv

Et foredrag som tar for seg hva som kjennetegner millenniumsgenerasjonen. Hva man bør tenke på når man skal jobbe med, lede og motivere millenniumsgenerasjonen. Maria (28) er selv en del av millenniumsgenerasjonen og har også erfaring med å lede denne generasjonen.

Selvledelse

Tiden hvor vi klokket ut og inn fra jobb er forbi. I dagsens arbeidsliv får vi stadig mer autonomi og frihet. Teknologi gjør det dessuten mulig å jobbe fra hvor som helst, når som helst. Dette medfører at selvledelse blir stadig viktigere: Evnen til å lede og motivere seg selv. I dette foredraget forteller Maria om hva selvledelse er, hvorfor det er viktig og kommer med konkrete råd til hvordan man kan bli god på dette.

Kurs med Maria Nymo

Selvledelse

Selvledelse defineres som evnen til å lede seg selv. Vi snakker ofte om evnen til å lede andre, og du har sikkert hørt uttrykket "Ta først på din egen oksygenmaske før du hjelper andre". Dette er selve essensen i selvledelse; Du må kunne lede deg selv før du kan lede andre. I dette kurset lærer du hva selvledelse er og hvordan du ved hjelp av konkrete metoder kan bli best på å lede deg selv mot dine mål.

Maria Nymo har 1 vurdering

Adnan Afzal

23. januar 2021

Næringsforeningen i Drammensregionen

6

Maria holdt et engasjerende og spennende foredrag på Bærekraftskonferansen 2020 til Næringsforeningen i Drammensregionen. Hun snakket om hva arbeidsgivere bør tenke på for å tiltrekke, beholde og motivere millenials. Jeg kan absolutt anbefale Maria Nymo på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS