Maria Nymo

Ledelse av Generasjon Z og Millenniumsgenerasjonen

Fra kr 18.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Maria Nymo

Maria Nymo holder foredrag og workshop om ledelse av millenniumsgenerasjonen og Generasjon Z fra et millennials-perspektiv. Hun snakker om hva arbeidsgivere må tenke på for å tiltrekke, beholde og motivere dagens unge arbeidstakere. Maria mener at hvis man trykker på de riktige knappene vil man få ekstremt mye engasjement og lidenskap i retur fra denne generasjonen. Men det er også lettere å trå feil enn for tidligere generasjoner. Maria er utdannet siviløkonom fra NHH og er i tillegg utdannet Gestaltcoach. Hun jobber til daglig som leder innenfor digitalisering og transformasjon. Maria Nymo er en engasjert og tydelig foredragsholder som er opptatt av at man skal sitte igjen med en kombinasjon av konkrete verktøy og inspirasjon etter endt foredrag.

 

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Maria Nymo

Ledelse av milleniumsgenerasjonen fra en millenials perspektiv

Et foredrag som tar for seg hva som kjennetegner millenniumsgenerasjonen. Hva man bør tenke på når man skal jobbe med, lede og motivere millenniumsgenerasjonen, samt hvordan man kan få ned turnover. Maria (32) er selv en del av millenniumsgenerasjonen og har også lang erfaring med å lede denne generasjonen.

Selvledelse

Tiden hvor vi klokket ut og inn fra jobb er forbi. I dagsens arbeidsliv får vi stadig mer autonomi og frihet. Teknologi gjør det dessuten mulig å jobbe fra hvor som helst, når som helst. Dette medfører at selvledelse blir stadig viktigere: Evnen til å lede og motivere seg selv. I dette foredraget forteller Maria om hva selvledelse er, hvorfor det er viktig og kommer med konkrete råd til hvordan man kan bli god på dette.

Kurs med Maria Nymo

Selvledelse

Selvledelse defineres som evnen til å lede seg selv. Vi snakker ofte om evnen til å lede andre, og du har sikkert hørt uttrykket "Ta først på din egen oksygenmaske før du hjelper andre". Dette er selve essensen i selvledelse; Du må kunne lede deg selv før du kan lede andre. I dette kurset lærer du hva selvledelse er og hvordan du ved hjelp av konkrete metoder kan bli best på å lede deg selv mot dine mål.

2024 © Talerlisten AS