Marielle Nystad Hansen

Samtaleterapeut og foredragsholder

Fra kr 8.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Marielle Nystad Hansen

Marielle Nystad Hansen holder foredrag om ungdom og psykisk helse. Hun har alltid vært opptatt av å lære om menneskets psyke og mentale helse, og om hvordan tankene påvirker følelsene våre, som igjen styrer handlingene våre, mot oss selv og andre. Hun har et glødende engasjement for unge. Hun leter etter deres potensial, livskraft og muligheter. Dette kan begrenses og knebles under vanskelige tanker og følelser. Derfor brenner hun for åpenhet og mot rundt psykisk helse. Om å tørre å ta seg selv på alvor i stedet for å ta seg selv sammen. Hun er en energisk foredragsholder som bruker både humor, historier, dypt alvor og egne livserfaringer i sine foredrag. Hun tror på å være ekte og ærlig om livet. Og å våge å romme hele seg. Marielle har utdanning innen psykologi og tar per nå en videreutdanning innen psykotraume. Hun har ulik erfaring med barn og unge; som blant annet støttegruppe for barn i utsatte familier og samtalegrupper for tenåringer. Hun driver til daglig egen praksis med samtaletilbud der hun i størst grad møter ungdommer. Mariell sin spesialitet er foredrag om mental helse og psykisk helse for ungdom i ungdomsskolen og videregående skole.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Marielle Nystad Hansen

Ung og Sliten - for ungdom og tenåringer

Om hva som kan ligge bak vanskelige tanker og følelser. Hva som skjer med psyken vår når vi overbelastes og livet blir overveldende. Foredraget vil gi kunnskap og forståelse for hvordan følelser og tanker påvirker handlingene våre. Og hvordan vi, med den forståelsen, kan ta gode valg for oss selv når vi strever og overtenker.

Hvem er Jeg? - for ungdom og tenåringer

Om selvbilde og identitet. Hva vi tenker og tror om oss selv speiler hva vi gjør og hvordan vi bruker våre talenter og ressurser. Foredraget handler om hvordan vi kan bygge et sunt, og sant, selvbilde slik at vi står stødig i oss selv i møte med andre og i våre omstendigheter. Utfordrer til selvrefleksjon og undring av egne valg og opplevde sannheter.

Unge sinn - for voksne i kontakt med ungdom og tenåringer

Å støtte unge mennesker i å bygge et sunt, og sant, selvbilde er den beste investeringen på veien til å bli autonome. Da har de den beste forutsetningen for å ta gode selvstendige valg for seg selv. Foredraget vil gi kunnskap om psyken og hvordan den utvikles og formes, og konkrete tips og råd for hvordan tilnærme seg, hjelpe og forstå unge sinn.

2024 © Talerlisten AS