Thomas Teige

Morsom foredragsholder og konferansier

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Thomas Teige

Komiker Thomas Teige gjorde seg for alvor bemerket da han lurte VG trill rundt ved å utgi seg for å være utviklingsminister Dag Inge Ulstein. Siden 2016 har han vært en del av NRK Satiriks og har ikoniske sketsjer som «Livets Skole», «Krenkekrakken», «Ikke Spreng deg – heng deg», «Slik puler du i bunad» og «Absolute jul for absolutt alle» på samvittigheten. Nå holder han også humoristiske foredrag, der han ser med skråblikk på ulike tematikker, og deler av sine erfaringer som komiker og reklamemann.

Hjemsted
Vestland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Thomas Teige

Kreativ med kniven på strupen

Å levere sketsjer for NRK Satiriks er ikke alltid en dans på roser. Filmene skal være ferskvare, og de skrives, filmes, klippes og publiseres på tre dager. I dette foredraget forteller Thomas om sin kreative prosess, fra idé til ferdig film. Dette er et ærlig foredrag som tar for seg alle fasene i den kreative prosessen; fra angst til entusiasme, krydret med panikk og uenighet.

Foredraget om din bransje.

Med sine 9 år fra reklamebransjen, har Thomas arbeidet med alle slags kunder og bransjer, og dette er et foredrag der han tilpasser innholdet etter kundene.

Kreativitet og innovasjon

Kreativitet er mer enn å lage fine ting, låter eller skriving. Det er å finne nye løsninger på gamle problem, skape ting ingen har sett, eller gjøre det ingen har tenkt på før. Kreativitet er like viktig i næringslivet som i kunsten. I en verden som MÅ forandres, og der alt samtidig endrer seg raskt, trenger vi nye løsninger. Dette foredraget handler om å hvordan man ved å anerkjenne kreativitet som en metode, kan se nye muligheter og skape innovative løsninger.

Konfransier

Thomas har god erfaring som konferansier, og har ledet prisutdelinger og eventer. Med en kombinasjon av videoer og sceneunderholdning, skreddersys opplegget for hver jobb.

2024 © Talerlisten AS