Tonje og Thomas fra Satirisk

Satirikere kjent fra NRK Satiriks

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tonje og Thomas fra Satirisk

Komikerduoen Tonje Holm Sandnes og Thomas Teige holder morsomme foredrag og tar oppdrag som konferansierer. Siden 2016 har de laget satire på NRK Satiriks. Sketsjer som «Livets Skole», «Krenkekrakken», «Ikke Spreng deg – heng deg», «Slik puler du i bunad» og «Absolute jul for absolutt alle» har titusenvis av delinger, kommentarer og millioner av visninger på Facebook og YouTube. Nå er de en del av satireprogrammet «Satiriks på Ekte» på NRK, og er også med på NRK P13s «Satiriks redaksjonsmøte». De har erfaring som konferansierer, og har ledet prisutdelinger.

Foredrag med Tonje og Thomas fra Satirisk

Kreativ med kniven på strupen

Å levere sketsjer for NRK Satiriks er ikke alltid en dans på roser. Filmene skal være ferskvare, og de skrives, filmes, klippes og publiseres på tre dager. I dette foredraget forteller Markedsavdeling1 om sin kreative prosess, fra idé til ferdig film. Dette er et ærlig foredrag som tar for seg alle fasene i den kreative prosessen; fra angst til entusiasme, krydret med panikk og uenighet.

Foredraget om din bransje.

Markedsavdeling1 er ikke redd for utfordringer. De lager gjerne foredrag på bestilling, der man tar for seg ønsket tematikk eller bransje.

Konferansier

Markedsavdeling1 tar på seg alle slags konferansierjobber. Det seg være firmaarrengement, eller å lede prisutdelinger. Vi skreddersyr et opplegg - med miks av video og scenehumor.

Tonje og Thomas fra Satirisk har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS