Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Martin Smestad Hansen

Martin Smestad Hansen

Teknolog og kommunikatør

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Martin Smestad Hansen

Martin Smestad Hansen er en entusiastisk rådgiver og dyktig kommunikatør med over 20 års erfaring innenfor digital reklame, markedsføring og kommunikasjon. Han holder skreddersydde foredrag og kurs. Med sin ingeniørbakgrunn og kommunikasjonserfaring, kan Martin snakke om tekniske temaer slik at vanlige folk forstår. Han har vært gjesteforeleser på blant annet Høgskolen i Gjøvik og Kunsthøyskolen i Oslo, foredragsholder for Enonic, NBBL og Itera, og har holdt en rekke skreddersydde bedriftsinterne kurs (redaktørkurs i ulike publiseringsløsninger, intranett, innholdsproduksjon og skrivekurs, universell utforming, brukertesting, animasjon og spillutvikling). Sammen med kollega Berit Klundseter holder han kurset «Brukertesting i Praksis» i regi av Kommunikasjonsforeningen. I Itera jobber Martin som strategisk rådgiver, hovedsaklig innen digital kommunikasjon.

Foredrag med Martin Smestad Hansen

Chatbottene kommer (og tar deg)!

En robot er alltid på jobb. Butikken er alltid åpen, og kunden får kjappe og konsistente svar. Men hvor smarte er de egentlig? I dette foredraget får du en kort introduksjon til chatbots. Styrker og svakheter. Gode og dårlige eksempler. Fadeser og sukseer. Dessuten viser jeg deg hvordan du kommer i gang selv. Vi skal nemlig lage en chatbot her og nå!

Talerlisten mener

Martin er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Han evner å snakke om teknologi slik at alle henger med, og kan skreddersy nivået ut ifra hvem som sitter i salen. Med gode eksempler og steg-for-steg gjennomgang, senker han terskelen for å starte med Chatbots.

Martin Smestad Hansen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS