Martin Smestad Hansen

Martin Smestad Hansen

Teknolog og kommunikatør

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Martin Smestad Hansen

Martin Smestad Hansen er rådgiver og kommunikatør med 25 års erfaring innen teknologi, markedsføring og kommunikasjon. Han holder skreddersydde foredrag og kurs.

Med sin ingeniørbakgrunn og kommunikasjonserfaring kan Martin snakke om tekniske temaer slik at ikke-teknologer forstår. Han kan for eksempel holde foredrag om hvordan å bruke Chat GPT i praksis, tilpasset ulike publikum.

Han har vært gjesteforeleser på blant annet NTNU/Høgskolen i Gjøvik og Kunsthøyskolen i Oslo, foredragsholder for Enonic, NBBL, Itera, Nova Consulting Group og holdt kurs for Kommunikasjonsforeningen. Han har utviklet og kjørt en rekke skreddersydde bedriftsinterne kurs: redaktørkurs i ulike publiseringsløsninger, intranett, innholdsproduksjon og skrivekurs, universell utforming, brukertesting, animasjon og spillutvikling.

Senk terskelen for bruk av teknologi, bestill et foredrag med Martin.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Martin Smestad Hansen

"Men Pappa, vi må spille NÅ!" 😬 - Praktisk bruk av AI i foreldrerollen

Gjennom konkrete eksempler ser vi på hvordan lavterskel AI-bruk kan tilby skreddersydde læringsopplevelser, veilede foreldre gjennom vanlige utfordringer i møte med barna, og hjelpe til med å stimulere kreativitet og nysgjerrighet. Ved å utruste foreldre med kunnskap og verktøy for å integrere AI i oppdragelsen, åpner vi for nye muligheter til å støtte og berike barnas oppvekst og læring! Inkluderer pappas promp(t)etips.

Talerlisten mener

Martin er en engasjert og kunnskapsrik foredragsholder. Han evner å snakke om teknologi slik at alle henger med, og kan skreddersy nivået ut ifra hvem som sitter i salen. Med gode eksempler og steg-for-steg gjennomgang, senker han terskelen for å starte med AI.

2024 © Talerlisten AS