Talerlisten
Martin Smestad Hansen

Martin Smestad Hansen

Ingeniør og kommunikatør - ekspert på chatbots (chat-roboter)

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Martin Smestad Hansen er en entusiastisk rådgiver og dyktig kommunikatør med 19 års erfaring innenfor digital reklame, markedsføring og kommunikasjon. Han holder skreddersydde foredrag og kurs. Med sin ingeniørbakgrunn og kommunikasjonserfaring, kan Martin snakke om tekniske temaer slik at vanlige folk forstår. Han har vært gjesteforeleser på blant annet Høgskolen i Gjøvik og Kunsthøyskolen i Oslo, foredragsholder for Enonic, NBBL og Itera, og har holdt en rekke skreddersydde bedriftsinterne kurs (redaktørkurs i ulike publiseringsløsninger, intranett, innholdsproduksjon og skrivekurs, universell utforming, brukertesting, animasjon og spillutvikling). Sammen med kollega Berit Klundseter holder han kurset «Brukertesting i Praksis» i regi av Kommunikasjonsforeningen. I Itera jobber Martin som strategisk rådgiver, hovedsaklig innen digital kommunikasjon. På Twitter finner du Martin som @smest, der han twitrer om kommunikasjon og teknologi.

Foredrag

Chatbottene kommer (og tar deg)!

En robot er alltid på jobb. Butikken er alltid åpen, og kunden får kjappe og konsistente svar. Men hvor smarte er de egentlig? I dette foredraget får du en kort introduksjon til chatbots. Styrker og svakheter. Gode og dårlige eksempler. Fadeser og sukseer. Dessuten viser jeg deg hvordan du kommer i gang selv. Vi skal nemlig lage en chatbot her og nå!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS