Max Gouchan

Seriegründer, energisk motivator

Fra kr 18.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Max Gouchan

Max Gouchan holder energiske foredrag om generasjoner og entreprenørskap. Han jobber til daglig i restaurant- og matbranjsen hvor han både ansetter og selger til millenials, unge kunder. De siste årene har Max vært en mye brukt foredragsholder innen temaer som innovasjon og entreprenørskap. Han brenner spesielt for hvordan man på best mulig måte kan rekruttere de beste talentene, lede den yngre millenial-generasjonen på en effektiv måte og følge med i trendene på hvordan millenials oppfører seg som forbrukere. Bedrifter som vinner over denne generasjonen og forstår den, har et ekstremt stort konkuransefortrinn. Max er glad i å formidle kunnskap på en enkel og morsom måte, og elsker å holde foredrag både på norsk og engelsk. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for og gi dem konkrete tips de kan ta i bruk samme dag. Max mener at et knallbra foredrag skal være en  balansert blanding av underholdning, latter og læring. Han har holdt foredrag over hele Norge, samt flere ganger i Spania og Mexico.

Foredrag med Max Gouchan

Bli oppdatert på hva yngre arbeidstakere og kunder vil ha

Foredraget gir inspirasjon til enhver bedrift som ønsker å tilpasse bedriften sin mot fremtidens arbeidstakere, kunder og få flere sterke konkurransefortrinn. Perfekt foredrag for ledere, bedriftseiere, mellomledere, organisasjoner og offentlige etater som vil bli oppdatert på hva fremtidens arbeidstakere etterspør

Slik rekrutterer og leder du de yngre arbeidstakerne

Hvordan søker de yngre etter jobb? Hvilke spørsmål kan du forvente å få under intervjuprosessen? Hvilke egenskaper ser unge etter i lederen. Googler de deg før de søker jobb? Dette foredraget tar for seg hvordan bedrifter bør tilpasse rekrutteringen for å tiltrekke seg de beste unge talentene, og lede på en måte som reduserer turnover. Max deler konkrete tips om hvordan du minsker friksjon på tvers av generasjoner og skaper økt trivsel på jobb. Max har ledet og rekruttert over 100 yngre arbeidstakere de siste åtte årene. Han har også gjort research på over 100 såkalte «Gen Z» i Norge om hvordan de er som arbeidstakere.

Hvordan nå ut til de unge kundene?

Foredraget passer for bedrifter som selger og utvikler produkter og tjenester mot de yngre. Max deler de siste trendene og hva morgendagens forbrukere etterspør. Millennials og Gen Z har en enorm kjøpekraft, men hva skal til for å få de som kunder? Er lojalitetsprogrammer viktig? Sjekker de yngre omtaler før produktkjøp? Hvilke sosiale medier bør du bruke i markedsføringen, og hvordan? Max har de siste åtte årene vært med i startups som har utviklet og markedsført produkter og tjenester med den yngre kjøpegruppen i fokus.

Talerlisten mener

Max Gouchan leverer med engasjement og høyt tempo, enten han snakker om millenials eller entreprenørskap. Tross sin unge alder er Max en erfaren entreprenør. I hans foredrag får du nyttige tips til hva du bør gjøre og ikke gjøre for å lykkes. Han deler raust av sin erfaring. Han har også hands-on kjennskap og kunnskap om hvem millenials-generasjonen er og hva de krever som forbrukere. Med energi, gode eksempler og morsomme historier fra eget liv, sjarmerer og inspirerer han salen.

Max Gouchan har 47 vurderinger

Tommy Olsen

21. september 2022

Smak nord norsk matfestival

5.5

Underholdende og smart foredrag! Max holdt på publikums oppmerksomhet gjennom hele foredraget. Lett og profesjonell å forholde seg til i forberedelsene før og etter.

Jørgen Jakobsson

19. februar 2020

Rogaland fylkeskommune

6

Max har en unik evne til å engasjere publikum. Måten han bruker seg selv og sine erfaringer gir en høy kredibilitet til foredragene han holder. Hans dyptgående kjennskap til sin egen generasjon gir han også muligheten til å lære oss «eldre» å engasjere de som kommer etter oss. Jeg vil anbefale Max på det sterkeste.

Lars Lindtner

17. februar 2020

Næringsforeningen Haugalandet

4.5

Max holdt et energisk og engasjerende foredrag om hvordan «vinne med Millennials og Generasjon Z». Vi gir Max våre beste anbefalinger – I tillegg fikk han god score fra våre deltakere.

Dag Falk-Petersen

13. januar 2020

Konsernsjef i Avinor

5

Max holdt foredrag om rekruttering, ledelse, salg og markedsføring ift millenials og generasjon Z, men hadde også gjort research på klima- og miljøaspektet for samme gruppe. Hans betraktninger var aktuelle og interessante, og formidlingsevnen entusiastisk og inspirerende. Vi gir Max våre beste anbefalinger.

Ole Christian Hoven

18. november 2019

Nordic Choice Hotels

5.5

Veldig spennende og givende foredrag. Anbefales!

Venke Vennerød

14. november 2019

BCD Travel

5

Hørte Max på IMA Høstkonferanse 2019 hvor temaet var Ja til Endring. Max snakket om hvordan vinne den nye generasjonen: Hvordan vinne med Millennials og Generasjon Z . Alle 40+ bør høre hva Max har å si. Det er lærerikt og samtidig veldig underholdende.

Heidi Magnussen Brandt

13. november 2019

IMA International Management Assistants Norway

5

Vi engasjerte Max til IMA Norway Høstkonferanse 2019, hvor han holdt foredrag om «hvordan vinne med Millennials og Generasjon Z». Dette formidlet han på en entusiastisk, innsiktsfull og morsom måte. Foredraget var både motiverende, inspirerende og oppkvikkende. Vi gir Max våre aller beste anbefalinger, og kan i tillegg røpe at han har fått høy score også fra mange av våre deltakere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS