Max Gouchan

Seriegründer, energisk motivator

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Max Gouchan

Max Gouchan holder energiske foredrag om generasjoner og entreprenørskap. Han jobber til daglig i restaurant- og matbranjsen hvor han både ansetter og selger til millenials. De siste årene har Max vært en mye brukt foredragsholder innen temaer som innovasjon og entreprenørskap. Han brenner spesielt for hvordan man på best mulig måte kan rekruttere de beste talentene, lede den yngre millenial-generasjonen på en effektiv måte og følge med i trendene på hvordan millenials oppfører seg som forbrukere. Bedrifter som vinner over denne generasjonen og forstår den, har et ekstremt stort konkuransefortrinn. Max er glad i å formidle kunnskap på en enkel og morsom måte, og elsker å holde foredrag både på norsk og engelsk. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for og gi dem konkrete tips de kan ta i bruk samme dag. Max mener at et knallbra foredrag skal være en  balansert blanding av underholdning, latter og læring. Han har holdt foredrag over hele Norge samt flere ganger i Spania og Mexico.

Foredrag med Max Gouchan

No makeup

Dette er et foredrag Max har holdt både i Norge og i internasjonale sammenhenger, med ekstremt god respons. Her snakker han om hvordan andre tror entreprenørskap er, hvordan det egentlig er, og hva som skal til for å lykkes hvis man ikke ble skremt av punkt nummer to. Foredraget går inn på konkrete tips om hvordan gå fra en å ha en ide til å faktisk starte opp og drive en bedrift.

Millenials, hvem er vi og hva kan du gjøre for å å nå ut til oss.

Millenials, født mellom 1982-2004 utgjør en av de raskest voksende gruppe arbeidstakere og kjøpere. I dette foredraget går jeg blant annet innom på hvem vi er, hvordan vi ønsker å bli snakket til, og hvordan man kan skape et arbeidsmiljø for å tiltrekke seg de beste yngste talentene.

Hvordan vinne med den nye generasjonen?

Bedrifter som klarer å rekruttere og lede de beste millenialsene, vil ha et konkurransefortrinn. Dette foredraget gir konkrete tips innen rekruttering, ledelse, salg og markedsføring til millenial-generasjonen som kan tas i bruk av hvilken som helst bedrift på utkikk etter et konkurransefortrinn. Hva ser millenials etter? Hva må du ta ekstra hensyn til som leder? Hvordan ser kjøpstrendene ut og hvilken markedsføring vil en millenial tenne på? Dette og mange andre spørsmål vil bli besvart under et heftig 20 minutters foredrag. Uansett om du er en millenial som leder en millenial, eller en tidligere generasjon som klør deg i hodet over hva i alle dager som foregår nå, gå ikke glipp av disse need to know facts & tips!

Talerlisten mener

Tross sin unge alder er Max Gouchan en erfaren entreprenør. I hans foredrag får du hands-on tips til hva du bør gjøre og ikke gjøre for å lykkes - og han deler raust av sin erfaring. Med høy energi, gode eksempler og morsomme historier fra eget liv, sjarmerer og inspirerer Max til å våge å satse på egne drømmer.

Max Gouchan har 39 vurderinger

Silje Hjeldsbakken

19. februar 2019

KA, Arbeidsgiverorganisasjon for kirkelige virksomheter

5

Max holdt et energisk og lærerikt foredrag om hvordan lede milleniums. Han gjorde grundige undersøkelser i forkant av seminaret og kom med gode tips. Han ga også en humoristisk fremstilling av temaet. Vi anbefaler Max!

Arild Slettebø

10. februar 2019

Eiendomsmegler 1 - SR Eiendom AS

5

Jeg har kjent til Max gjennom jobbrelatert virksomhet tidligere, men hørte han for første gang som foredragsholder under INMA sin «8 Minutes of digital marketing» konferansen i Oslo 6. desember 2018. Det som imponerer meg er hvor mange gründer-prosjekter han har rukket over på tross av sin unge alder. I foredraget klarte han å formidle stor kunnskap og erfaring med humor og «Glimt i øyet», slikt elsker publikum.

Elisabet Kvinnesland

7. februar 2019

NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

6

En ung frisk og entusiastisk foredragsholder! Gir energi, og alle i salen skjønner at for å tiltrekke seg unge millenial generasjon til bedriften, må vi vise hvem vi er, og hva de får ved å komme til oss! Et fyrverkeri av en ung fremadstormende fyr!

Kirsty Emma Haigh

7. februar 2019

Innleie og Rekruttering AS

6

Hørte Max på Næringsforeningens 5 feb. Max holdt en veldig energisk presentasjon som treffer «spot on» om Millenium generasjonen. Han kommer med gode tips og gir en underholdende presentasjon. Anbefaler de som har mulighet til å høre på Max.

Andreas Kverneland

7. februar 2019

Experis AS

6

Jeg fikk gleden av å høre Max sitt foredrag om Millenials på foredrag om Rekruttering hos Næringsforeningen i Stavanger den 5. Februar 2019. Max leverer en utrolig interessant vinkling på hvordan millenials tenker, og hvordan bedrifter best kan legge til rette for å utnytte deres potensiale. Foredraget ble holdt på en ekstremt energisk måte, og også med en god dose humor. Dette gjør at han får med seg interessen av hele salen, samtidig som han trekker frem utrolig mange interessante synspunkter på temaet han snakket om. Anbefales virkelig!

Inger Tone Ødegård

6. februar 2019

Næringsforeningen i Stavanger-regionen

5

Hørte Max på Næringsforeningens møte om rekruttering 5 feb. Max er energisk og troverdig på scenen, og oppsummerte med å gi en del konkrete tips som bedriftene kan omsette i praksis ved rekruttering av unge medarbeidere. Et viktig budskap som han avsluttet med: Bedriftene trenger Tech-eyes og Wise-eyes! Kombinere styrkene i staben!

Åshild Holst Johnsen

6. februar 2019

Ipeople AS

5

Hørte på Max hos næringsforeningen i Stavanger i går, han snakket om Millenium generasjonen. Han er dyktig på utførelse, troverdig og underholdene. Kan anbefales

Lars Njærheim

5. februar 2019

Hetland Vidergående Skole

6

Fikk høre på Max da vi hadde kick off med Ungt Entrepenørskap. Han har energi som ikke er til å måle, og det er ikke mulig å ikke bli inspirert. Han har en enorm kompetanse rundt de tingene han holder foredrag om, og hvis du får muligheten bør du uten tvil gå og høre på han! Jeg vil virkelig anbefale Max!

Hanna Rovik Boiten

5. februar 2019

Sense Personell

6

Max holder energiske foredrag fra begynnelse til slutt hvor han inspirer og motiverer publikummet sitt. Han evner å holde oppmerksomheten til den som lytter på et nivå som man sjelden kommer borti. Anbefales på det sterkeste!

Ulrikke Ariel Åsjord

8. oktober 2018

Handelshøyskolens Studentforening Nord (HHS)

6

Max kom til handelshøyskolen i Bodø på vår karrieredag, og imponerte stort. En engasjert, energisk, inspirerende og morsom mann som hadde publikum med seg gjennom hele foredraget. Anbefales på det varmeste!

Malene Balto

25. juni 2018

Geelmuyden Kiese

6

Max holdt et svært engasjerende foredrag for 250 skolebarn på Q-meierienes Forbrukerdag, som handlet om hva en gründer er og hvordan de også kan bli en. Det var tydelig at han hadde gjort mye research for å tilpasse innholdet til målgruppen – det var både kunnskapsrikt og underholdende. En ypperlig inspirator på scenen!

Martin Sannes

12. juni 2017

Start UiS

6

Max var foredragsholder under Young 37°C og det var en glede å få besøk av han! Foredraget var rettet mot studentene og hvordan det er å være en entreprenør – hvor han kom med en rekke tips til hvordan man bør komme i gang og ulike måter man kan starte opp på. Han snakket også om ungt lederskap og hvilken påvirkning man kan ha på andre som ung leder i dag. Vil anbefale Max til alle som har et ønske om et engasjerende foredrag om hans inspirerende og motivere historie.1

Robin Marstrøm

11. juni 2017

START UiS

6

Jeg engasjerte Max til 37°C Young Life Science Technology & amp; Exhibition Konferansen. Max holdt et underholdende og givende foredrag om entreprenørskap og ungt lederskap. Foredraget hadde god kvalitet, og Max klarte på en unik måte å engasjere hele publikum i foredraget. Max møtte presist, hadde ingen problemer med å ta det på engelsk og var svært komfortabel på scenen. Samarbeidet fra start til slutt gikk på skinner. Total vurdering: Mye for pengene.

Hamza Malik

2. mai 2017

Emax Alumni Norge

6

Jeg hadde gleden av å lytte til Max Gouchan på Emax, et gründerarrangement arrangert av Innovasjon Norge. Max er en engasjerende foredragsholder som formidler glede på scenen og gir inspirasjon og kunnskap til publikum!

Lars Christian Thune

7. april 2017

Start Norge

6

Max er en dyktig taler som vet å engasjere. Han får deg til å tenke og snakker av erfaring. Hans gjennomføringsevne smitter over på deg når du sitter og hører på han. Absolutt å anbefale.

Tone Norum

28. mars 2017

Nord universitet

6

Denne mannen er definisjonen på inspirasjon, entusiasme og engasjement, noe som gjør at han får publikum med seg. Max er en kunnskapsrikt foredragsholder som inspirerer og gir konkrete eksempler fra sin egen erfaring som gründer. Anbefales på det sterkeste! Dette er foredrag som blir husket.

Vilde Bang Foss

28. mars 2017

Vilde Media / Young Sustainable Impact

5

Max inspirerte meg ved første stund jeg fikk oppleve hans foredrag om sin grunderreise under EMAX. Ærlig & inspirende taler, med en humoristisk beskrivelse av hvordan det er å ta utrdaisjonelle valg for å skape sin egen vei & utvikle flere startups. I 2016 fikk jeg gleden av å se han igjen med et fordrag under CR8-konferasen på NMBU. Denne gangen med hans beskrivelser av sin start og nåværende steg om å utvikle en ny business i London. For en fyr! Verdt minuttene med lærdom & underholdning!

Fredrik Brekke

27. mars 2017

Næringslivsdagene BI Stavanger

6

I had the pleasure to have Max as speaker under the conference «Næringslivsdagene 2014» at Stavanger Konserhus for BI Stavanger. He realy motivated the students and got them to see the opportunities of entrepeneurship. I woud definitly recommend Max for future conference. He did a great job.

Marcus Winnfors Ravik

27. mars 2017

ThunderWave

6

Møtte Max på Innovasjon Norge sitt Gründer arrangement Emax der han holdt foredrag. Det imponerte. Han viser til en råskap som smitter. Dette er i beskjedenhet en du burde leie inn.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS