Max Gouchan

Seriegründer, energisk motivator

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Max Gouchan

Max Gouchan er en dynamisk foredragsholder som engasjerer sitt publikum med energiske presentasjoner om generasjoner og entreprenørskap. Han har imponerende erfaring med å lede og inspirere unge talenter, med over 100 unge ansatte som har gitt svært positive tilbakemeldinger om hans lederegenskaper. I tillegg har han intervjuet over 125 Gen Z-arbeidstakere i norden for å lære om hva de ser etter i en arbeidsplass og i en leder.

De siste årene har Max etablert seg som en ettertraktet taler innenfor temaer knyttet til å skape en attraktiv arbeidsplass og fremme trivsel blant de ansatte. Han er spesielt lidenskapelig opptatt av å rekruttere de beste unge talentene, effektivt lede den yngre millennial- og Gen Z-generasjonen, og holde seg oppdatert på trender innenfor deres forbrukeratferd. Bedrifter som klarer å vinne over og forstå de yngre generasjonen, oppnår betydelige konkurransefordeler.

Med en unik evne til å formidle kunnskap på en enkel og underholdende måte, elsker Max å holde foredrag på både norsk og engelsk. Han har en visjon om å inspirere og engasjere sitt publikum, samtidig som han gir dem konkrete råd og tips som de kan implementere umiddelbart. Max mener at et fremragende foredrag skal inneholde en balansert kombinasjon av underholdning, latter og læring. Han har holdt foredrag i Mexico, flere ganger i Spania og andre steder i utlandet. Max ble kåret til «Årets rakett» på Talerlisten i 2023 og i hans foredrag kommer poengene i rakettfart!

Premium
Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Max Gouchan

Slik rekrutterer og leder du de yngre arbeidstakerne

Hvordan søker de yngre etter jobb? Hvilke spørsmål kan du forvente å få under intervjuprosessen? Hvilke egenskaper ser unge etter i lederen. Googler de deg før de søker jobb? Dette foredraget tar for seg hvordan bedrifter bør tilpasse rekrutteringen for å tiltrekke seg de beste unge talentene, og lede på en måte som reduserer turnover. Max deler konkrete tips om hvordan du minsker friksjon på tvers av generasjoner og skaper økt trivsel på jobb. Max har ledet og rekruttert over 100 yngre arbeidstakere de siste åtte årene. Han har også gjort research på over 100 såkalte «Gen Z» i Norge om hvordan de er som arbeidstakere.

Talerlisten mener

Max Gouchan leverer med engasjement og høyt tempo, enten han snakker om millenials eller entreprenørskap. Tross sin unge alder er Max en erfaren entreprenør. I hans foredrag får du nyttige tips til hva du bør gjøre og ikke gjøre for å lykkes. Han deler raust av sin erfaring. Han har også hands-on kjennskap og kunnskap om hvem millenials-generasjonen er og hva de krever som forbrukere. Med energi, gode eksempler og morsomme historier fra eget liv, sjarmerer og inspirerer han salen.

2024 © Talerlisten AS