Maxim Gouchan

Max Gouchan

Seriegründer

Fra 17.500,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Max Gouchan

Max Gouchan er en norsk seriegründer, og har vært med på å startet alt fra et av Norges største gründerhus, til en IT-reparasjonskjede med seks kontorer, samt et reklamebyrå. Han har vært med å startet en kafe i London i samarbeid med kameraprodusenten Leica. Idag driver han 2 sushirestauranter Wrap and Roll og en food truck i Stavanger som vokser super raskt. . Han har holdt foredrag på over 40 eventer i Norge, og på et FN arrangement i Mexico og en stor konferanse i Madrid. Max stortrives på scenen og han er der for å dele kunnskap, ikke for å snakke om meg selv.

Foredrag

No makeup

Dette er et foredrag Max har holdt både i Norge og i internasjonale sammenhenger, med ekstremt god respons. Her snakker han om hvordan andre tror entreprenørskap er, hvordan det egentlig er, og hva som skal til for å lykkes hvis man ikke ble skremt av punkt nummer to. Foredraget går inn på konkrete tips om hvordan gå fra en å ha en ide til å faktisk starte opp og drive en bedrift.

Millenials, hvem er vi og hva kan du gjøre for å å nå ut til oss.

Millenials, født mellom 1982-2004 utgjør en av de raskest voksende gruppe arbeidstakere og kjøpere. I dette foredraget går jeg blant annet innom på hvem vi er, hvordan vi ønsker å bli snakket til, og hvordan man kan skape et arbeidsmiljø for å tiltrekke seg de beste yngste talentene.

Max Gouchan har 30 vurderinger

Ulrikke Ariel Åsjord

8. oktober 2018

Handelshøyskolens Studentforening Nord (HHS)

6

Max kom til handelshøyskolen i Bodø på vår karrieredag, og imponerte stort. En engasjert, energisk, inspirerende og morsom mann som hadde publikum med seg gjennom hele foredraget. Anbefales på det varmeste!

Malene Balto

25. juni 2018

Geelmuyden Kiese

6

Max holdt et svært engasjerende foredrag for 250 skolebarn på Q-meierienes Forbrukerdag, som handlet om hva en gründer er og hvordan de også kan bli en. Det var tydelig at han hadde gjort mye research for å tilpasse innholdet til målgruppen – det var både kunnskapsrikt og underholdende. En ypperlig inspirator på scenen!

Martin Sannes

12. juni 2017

Start UiS

6

Max var foredragsholder under Young 37°C og det var en glede å få besøk av han! Foredraget var rettet mot studentene og hvordan det er å være en entreprenør – hvor han kom med en rekke tips til hvordan man bør komme i gang og ulike måter man kan starte opp på. Han snakket også om ungt lederskap og hvilken påvirkning man kan ha på andre som ung leder i dag. Vil anbefale Max til alle som har et ønske om et engasjerende foredrag om hans inspirerende og motivere historie.1

Robin Marstrøm

11. juni 2017

START UiS

6

Jeg engasjerte Max til 37°C Young Life Science Technology & amp; Exhibition Konferansen. Max holdt et underholdende og givende foredrag om entreprenørskap og ungt lederskap. Foredraget hadde god kvalitet, og Max klarte på en unik måte å engasjere hele publikum i foredraget. Max møtte presist, hadde ingen problemer med å ta det på engelsk og var svært komfortabel på scenen. Samarbeidet fra start til slutt gikk på skinner. Total vurdering: Mye for pengene.

Hamza Malik

2. mai 2017

Emax Alumni Norge

6

Jeg hadde gleden av å lytte til Max Gouchan på Emax, et gründerarrangement arrangert av Innovasjon Norge. Max er en engasjerende foredragsholder som formidler glede på scenen og gir inspirasjon og kunnskap til publikum!

Lars Christian Thune

7. april 2017

Start Norge

6

Max er en dyktig taler som vet å engasjere. Han får deg til å tenke og snakker av erfaring. Hans gjennomføringsevne smitter over på deg når du sitter og hører på han. Absolutt å anbefale.

Tone Norum

28. mars 2017

Nord universitet

6

Denne mannen er definisjonen på inspirasjon, entusiasme og engasjement, noe som gjør at han får publikum med seg. Max er en kunnskapsrikt foredragsholder som inspirerer og gir konkrete eksempler fra sin egen erfaring som gründer. Anbefales på det sterkeste! Dette er foredrag som blir husket.

Vilde Bang Foss

28. mars 2017

Vilde Media / Young Sustainable Impact

5

Max inspirerte meg ved første stund jeg fikk oppleve hans foredrag om sin grunderreise under EMAX. Ærlig & inspirende taler, med en humoristisk beskrivelse av hvordan det er å ta utrdaisjonelle valg for å skape sin egen vei & utvikle flere startups. I 2016 fikk jeg gleden av å se han igjen med et fordrag under CR8-konferasen på NMBU. Denne gangen med hans beskrivelser av sin start og nåværende steg om å utvikle en ny business i London. For en fyr! Verdt minuttene med lærdom & underholdning!

Fredrik Brekke

27. mars 2017

Næringslivsdagene BI Stavanger

6

I had the pleasure to have Max as speaker under the conference «Næringslivsdagene 2014» at Stavanger Konserhus for BI Stavanger. He realy motivated the students and got them to see the opportunities of entrepeneurship. I woud definitly recommend Max for future conference. He did a great job.

Marcus Winnfors Ravik

27. mars 2017

ThunderWave

6

Møtte Max på Innovasjon Norge sitt Gründer arrangement Emax der han holdt foredrag. Det imponerte. Han viser til en råskap som smitter. Dette er i beskjedenhet en du burde leie inn.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS