Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Max Gouchan

Seriegründer, energisk motivator

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Max Gouchan

Max Gouchan holder energiske foredrag om generasjoner og entreprenørskap. Han jobber til daglig i restaurant- og matbranjsen hvor han både ansetter og selger til millenials. De siste årene har Max vært en mye brukt foredragsholder innen temaer som innovasjon og entreprenørskap. Han brenner spesielt for hvordan man på best mulig måte kan rekruttere de beste talentene, lede den yngre millenial-generasjonen på en effektiv måte og følge med i trendene på hvordan millenials oppfører seg som forbrukere. Bedrifter som vinner over denne generasjonen og forstår den, har et ekstremt stort konkuransefortrinn. Max er glad i å formidle kunnskap på en enkel og morsom måte, og elsker å holde foredrag både på norsk og engelsk. Han ønsker å inspirere og engasjere de han snakker for og gi dem konkrete tips de kan ta i bruk samme dag. Max mener at et knallbra foredrag skal være en  balansert blanding av underholdning, latter og læring. Han har holdt foredrag over hele Norge samt flere ganger i Spania og Mexico.

Foredrag med Max Gouchan

No makeup

Dette er et foredrag Max har holdt både i Norge og i internasjonale sammenhenger, med ekstremt god respons. Her snakker han om hvordan andre tror entreprenørskap er, hvordan det egentlig er, og hva som skal til for å lykkes hvis man ikke ble skremt av punkt nummer to. Foredraget går inn på konkrete tips om hvordan gå fra en å ha en ide til å faktisk starte opp og drive en bedrift.

Millenials, hvem er vi og hva kan du gjøre for å å nå ut til oss.

Millenials, født mellom 1982-2004 utgjør en av de raskest voksende gruppe arbeidstakere og kjøpere. I dette foredraget går jeg blant annet innom på hvem vi er, hvordan vi ønsker å bli snakket til, og hvordan man kan skape et arbeidsmiljø for å tiltrekke seg de beste yngste talentene.

Hvordan vinne med den nye generasjonen?

Bedrifter som klarer å rekruttere og lede de beste millenialsene, vil ha et konkurransefortrinn. Dette foredraget gir konkrete tips innen rekruttering, ledelse, salg og markedsføring til millenial-generasjonen som kan tas i bruk av hvilken som helst bedrift på utkikk etter et konkurransefortrinn. Hva ser millenials etter? Hva må du ta ekstra hensyn til som leder? Hvordan ser kjøpstrendene ut og hvilken markedsføring vil en millenial tenne på? Dette og mange andre spørsmål vil bli besvart under et heftig 20 minutters foredrag. Uansett om du er en millenial som leder en millenial, eller en tidligere generasjon som klør deg i hodet over hva i alle dager som foregår nå, gå ikke glipp av disse need to know facts & tips!

Talerlisten mener

Max Gouchan leverer med engasjement og høyt tempo, enten han snakker om millenials eller entreprenørskap. Tross sin unge alder er Max en erfaren entreprenør. I hans foredrag får du nyttige tips til hva du bør gjøre og ikke gjøre for å lykkes. Han deler raust av sin erfaring. Han har også hands-on kjennskap og kunnskap om hvem millenials-generasjonen er og hva de krever som forbrukere. Med energi, gode eksempler og morsomme historier fra eget liv, sjarmerer og inspirerer han salen.

Max Gouchan har 46 vurderinger

Jørgen Jakobsson

19. februar 2020

Rogaland fylkeskommune

6

Max har en unik evne til å engasjere publikum. Måten han bruker seg selv og sine erfaringer gir en høy kredibilitet til foredragene han holder. Hans dyptgående kjennskap til sin egen generasjon gir han også muligheten til å lære oss «eldre» å engasjere de som kommer etter oss. Jeg vil anbefale Max på det sterkeste.

Lars Lindtner

17. februar 2020

Næringsforeningen Haugalandet

4.5

Max holdt et energisk og engasjerende foredrag om hvordan «vinne med Millennials og Generasjon Z». Vi gir Max våre beste anbefalinger – I tillegg fikk han god score fra våre deltakere.

Dag Falk-Petersen

13. januar 2020

Konsernsjef i Avinor

5

Max holdt foredrag om rekruttering, ledelse, salg og markedsføring ift millenials og generasjon Z, men hadde også gjort research på klima- og miljøaspektet for samme gruppe. Hans betraktninger var aktuelle og interessante, og formidlingsevnen entusiastisk og inspirerende. Vi gir Max våre beste anbefalinger.

Ole Christian Hoven

18. november 2019

Nordic Choice Hotels

5.5

Veldig spennende og givende foredrag. Anbefales!

Venke Vennerød

14. november 2019

BCD Travel

5

Hørte Max på IMA Høstkonferanse 2019 hvor temaet var Ja til Endring. Max snakket om hvordan vinne den nye generasjonen: Hvordan vinne med Millennials og Generasjon Z . Alle 40+ bør høre hva Max har å si. Det er lærerikt og samtidig veldig underholdende.

Heidi Magnussen Brandt

13. november 2019

IMA International Management Assistants Norway

5

Vi engasjerte Max til IMA Norway Høstkonferanse 2019, hvor han holdt foredrag om «hvordan vinne med Millennials og Generasjon Z». Dette formidlet han på en entusiastisk, innsiktsfull og morsom måte. Foredraget var både motiverende, inspirerende og oppkvikkende. Vi gir Max våre aller beste anbefalinger, og kan i tillegg røpe at han har fått høy score også fra mange av våre deltakere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS