Morten Albæk

Filosof, inspirator og forfatter av boken "Ett liv"

Fra kr 60.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Morten Albæk

Morten Albæk holder foredrag om ledelse, livskvalitet, verdier og sosial bærekraft. Han er suksessforfatteren bak boken «Ett liv – Hvordan vi glemte å leve et meningsfullt liv» (Hegnar 2021) og en av Nordens mest etterspurte foredragsholdere. I «Ett liv» stiller Albæk spørsmålet: Hvordan kan vi være et av verdens rikeste og lykkeligste folk, og likevel ha så stor forekomst av psykiske problemer som angst og depresjon? Han ser spesielt på forholdet mellom arbeid og fritid, og kommer med råd om hvordan vi kan leve mer meningsfulle liv på jobb og privat. Dette budskapet har ressonnert svært godt i Danmark, og hans bok er utgitt på dansk, norsk, engelsk, ukrainsk, koreansk, arabisk, russisk og serbisk. 

Morten Albæk er filosof og har sin akademiske utdanning fra Aarhus Universitet, INSEAD og Harvard Business School. Fra 2002 til 2008 var han ansatt i Danske Bankkonsernet, til slutt som SVP for Customer Insights & Innovation. Fra 2009 til 2015 var han Chief Marketing Officer i vindkraftgiganten Vestas. Morten Albæk er også stifter og leder av rådgivningsvirksomheten Voluntās som rådgir bedrifter, ledere, fond, styrer og regjeringer om hvordan man skaper, tilpasser og driver meningsfulle organisasjoner, brands, samfunn og en meningsfull planet. Voluntas har utviklet Meaningfulness Quotient (MQ), verdens første skalerbare metode for å måle følelsen av mening blant ansatte. Albæk har skrevet fem bøker, og stått bak flere anerkjente innovasjoner innen markedsføring og bærekraft.

Fast Company utnevnte ham i 2014 til å være blant verdens tusen mest kreative forretningsfolk sammen med blant andre Bill Gates, Mark Zuckerberg og Jeff Bezos, og i 2020 ble han kåret til å være blant de 20 mest betydningsfulle individer i verden i de første 20 år av det 21. århundre innen marketing. Han er dessuten tidligere assosiert professor i læring, utdannelse og filosofi ved Aalborg Universitet (2008–2019), i tillegg til at han jevnlig opptrer i dagspressen og er en mye brukt foredragsholder innen emner som utdannelse, dannelse, livskvalitet og ledelse. 

Et foredrag med Morten Albæk er en unik og inspirerende opplevelse, som etterlater mange tanker hos publikum. Morten holder foredrag på dansk eller engelsk, og er jevnlig i Norge. Ta kontakt for å sjekke hans tilgjengelighet.

Premium
Paneldeltaker
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Danmark
Foredrag på engelsk
Ja

Talerlisten mener

Morten Aalbæk holder foredrag om viktige og aktuelle temaer på en innsiktsfull måte. Han er en god historieforteller, og har tydelige råd bygget på både filosofi og forskning. Samtidig er han god til å forenkle og forklare, slik at det han sier og viser gir mening.

2024 © Talerlisten AS