Morten Goodwin

Professor i kunstig intelligens ved UiA

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Morten Goodwin

Morten Goodwin holder innsiktfulle, interessante og morsomme foredrag om kunstig intelligens. Han har utmerket seg som en av våre fremste eksperter på digitalisering og kunstig intelligens. Han er en aktiv forsker, samfunnsdebattant, formidler, og forfatter. Han har enn 20 års akademisk erfaring med en doktorgrad, en professortittel, over to hundre fagfellevurderte forskningsartikler, og kompetanse fra en rekke store forskningsprosjekter. Mortens fortellinger er ikke akademisk trøttende av den grunn. Han er en entusiastisk og meget dyktig historieforteller som er kjent for motiverende og inspirerende foredrag.

Han fokuserer ofte på de enorme fremskrittene innen forskning og den praktiske nytten av digital teknologi generelt og kunstig intelligens spesielt. I de humorfyllte presentasjonene gir han en oversikt over den digitale forskningsfronten, hvor vi er på vei, og samtidig stikker han hull på fantasifulle og urealistiske forventninger. Der andre snakker om hype og hokus pokus, kommer Morten med faktaene. Du finner mange eksempler på foredragene hans på nettet.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Morten Goodwin

Sannheten om kunstig intelligens

Hypen om kunstig intelligens har gått over alle støvleskaft, og ofte fremstilles algoritmene som nærmest bevisste menneskelige vesener. Det er unødvendig å overdrive potensialet til kunstig intelligens. Vi står på terskelen til den teknologiske tiden hvor kunstig intelligens kommer til å påvirke både arbeidet og fritiden vår mer enn de fleste kan forestille seg. Disse teknologiene utgjør utrolig kraftfulle verktøy, men i bunn og grunn er de kun det – verktøy. Vil du vite sannheten om kunstig intelligens? Sannheten er mye mer fantastisk enn du kan forestille deg.

Kunstig intelligens + din bransje = Sant

Kunstig intelligens er en av vår tids viktigste teknologier og er på full fart inn i DIN BRANSJE. Det som før var sett på som umulige oppgaver for datamaskiner, kan maskinlæring i dag trenes opp til å løse i løpet av få minutter. De som våger å omfavne denne nye bølgen av teknologi, sikrer ofte en plass i fremtidens lederrekker – et prinsipp som er særlig sant for kunstig intelligens. Morten Goodwin kaster lys over hvordan denne teknologien formelig former din bransje, med et blikk på både de lyse og mørke sidene.

Hemmeligheten bak suksess med kunstig intelligens

Når algoritmer og kunstig intelligens fungerer, er de uvanlig vellykkete verktøy, men i den virkelige verden går ikke alltid teknologien vår vei. Vår mest epokeavgjørende teknologi åpner for fantastiske nye fremskritt, men da må det brukes riktig. Hemmeligheten med å få til god kunstig intelligens handler om mye mer enn data og algoritmer, og i foredraget vil Morten Goodwin avsløre hvordan virkelig realisere potensialet til kunstig intelligens.

Kunstig intelligens: En ny æra

Vår mest epokeavgjørende teknologi, kunstig intelligens, åpner for fantastiske nye fremskritt. Utviklingen av innen kunstig intelligens skrider frem I et rasktså tempo at det er vanskelig å spå om fremtiden, selv i nær fremtide. For første gang I historen aner vi ikke hvordan verden blir om få år, men i dette foredraget er det allikevel nettopp Morten Goodwin skal gjøre – å skissere hvordan verden kan se ut om kort tid, drevet av den dramatiske teknologiske utviklingen.

Skreddersydd foredrag

Kunstig intelligens, maskinlæring, digitalisering, teknologi, algoritmer, forklarbare algoritmer, med mer.

Talerlisten mener

Morten Goodwin er en av Norges fremste eksperter på kunstig intelligens. Med engasjement og glimt i øyet, tar han publikum igjennom temaet på en innsiktsfull og pedagogisk måte. Morten er en dyktig formidler som er trygg på scenen. Han skreddersyr foredrag ut i fra publikums kompetanse, noe som gjør innholdet relevant, men også passe utfordrende. Trenger dere en foredragsholder som kan gi både teknisk og anvendt innsikt i et komplekst tema, har dere funnet riktig mann!

2024 © Talerlisten AS