Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Munib Mushtaq

Munib Mushtaq

Sosial entreprenør og integreringsfremskynder

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Munib Mushtaq

Munib Mushtaq er en sosial entreprenør og en seriegründer med bakgrunn i økonomi og internasjonal markedsføring. Som 14-åring startet han sitt første selskap, og ett år senere solgte han selskapet sitt, med det fant han veien han ville gå videre. I 2015 startet han det som skulle vise seg til å bli Norges raskeste voksende organisasjon «Gi en hånd» som på under 6 mnd gikk fra 2 grunnleggere til et styre på 4 stk, 60+ lærere, 300+ frivillige, 30+ land, 1500+ aktive studenter og et nettverk på over 3000+ i 11 storbyer på tvers av Norge. Han har allerede rukket å være i USA og Canada. Han ble i 2018 valgt ut som 1 av 20 «Rising Leaders» av AmCham og US Embassy. Munib har god erfaring med å holde foredrag og har stått på scenen under bla. SXSW EDU i Austin, Innovasjon Norges mangfold bootcamp i Toronto, Innovasjon Norges grundercamp EMAX i Lillehammer, Accenture og Aftenposten under A-Tech dagene og under Nord-Europas største studentkonferanse NHH-SYMPOSIET i Bergen.

Foredrag med Munib Mushtaq

Hvordan fremskynde integreringsprossessen med 50%

Norge står overfor en stor utfordring når det gjelder å fremskynde integreringsprosessen, nå som det bare blir flere og flere immigranter og flyktninger her i landet...Spørsmålene som trenger å bli besvart er "Hvordan kan vi skape flere arbeidsplasser?", "Hvordan kan vi få flere ut i arbeid?". Munib holder et foredrag som svarer på disse spørsmålene basert på egne erfaringer med immigrantene og forklarer hvordan vi kan omgjøre ubrukte ressurser til et konkurransefortrinn for Norge.

"De uskrevne reglene" i det norske samfunnet

Å være ny i Norge innebærer å lage seg et nytt liv, lære seg et nytt språk, finne seg en jobb og bygge en framtid, det finnes mange institusjoner med formål for å forenkle denne prosessen, og som hjelper til med de formelle overgangene. Men å bli en del av samfunnslivet innebærer uformelle utfordringer som institusjonene ikke klarer å fange opp. Blant annet kan manglende kjennskap på de uskrevne reglene og normene i sosiale sammenheng og i arbeidslivet føre til psykososiale utfordringer.

Det uventede møtet med fedrelandet Norge

Munib Mushtaq har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS