Nelly Flatland

Rådgiver innen bærekraft

Fra kr 12.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Nelly Flatland

I sine foredrag viser Nelly hvordan vi kan skape en bærekraftig fremtid ved hjelp av teknologi. Til daglig jobber hun med utfordringer knyttet til nettopp bærekraft i IT-selskapet, Atea. Nelly står aldri stille på en scene og sørger for at publikum er med gjennom hele fordraget. Ved å bruke en god blanding forskningsbasert fakta og effektive kommunikative virkemidler sørger hun for at budskapet blir husket av publikum. Hun er oppvokst i Sør-Amerika og Øst-Afrika, besteg Kilimanjaro som 20-åring og har tidligere jobbet i Leger uten grenser. Nelly har i flere år jobbet tett på konsekvensene av klimaendringene. Hun ville i stedet jobbe tettere på løsningene og startet derfor å jobbe for IT-selskapet Atea i 2019. Nelly er kjent for å holde engasjerende foredrag som er motiverende, engasjerende samt alvorlige og inviterer til ettertanke ofte på en lettbeint og humoristisk måte.

Nelly Flatland under Arendalsuken 2022
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Nelly Flatland

Hvordan engasjere de ansatte i virksomhetens bærekraftstrategi?

Norske virksomheter er i dag i ferd med å innse at skal dersom arbeidet med bærekraft skal gi effekter eksternt, må det først forankres internt. Men hvordan lykkes man med dette? Nelly gir deg oppskriften som hjelper deg med intern forankring av deres bærekraftsstrategi.

Teknologi og veien mot en bærekraftig morgendag

Vi snakker mye om at teknologien kan og skal løse kliamkrisen for oss. Men visste du at 90% av teknologien som trengs for å løse klimakrisen allerede eksisterer? Dermed er det kanskje ikke innovasjon vi egentlig trenger? Eller? Og hvilke fallgruver finnes på veien når vi skal bruke teknologien i arbeidet med bærekraft? Nelly snakker om de store, tidvis ubegripelige aspektene og drar det ned på et helt konkret nivå med enkle oppfordringer og handlingspunkter til publikum.

Hvordan utarbeide og forankre en vellykket bærekraftstrategi?

Dersom din virksomhet enda ikke har en etablert strategi for bærekraft, så henger dere langt bak. Her får dere et krasj-kurs i hva dere må tenke på, hvilke fallgruver dere kan støte på langs veien og hvordan dere lykkes med å implementere strategi og gjøre ord til handling.

2024 © Talerlisten AS