Nils M. Høgevold

Professor, ekspert på salg og salgsledelse

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Nils M. Høgevold

Nils M. Høgevold er ekspert på salg og salgsledelse, og har ikke bare mye praksis men også forskning og dokumentert kunnskap om hva som virker med seg i bagasjen når han holder foredrag om salg. Nils er professor på Høyskolen Kristiania og faglig studieleder for salgsstudiet der. Hans kurs og foredrag innen salg og salgsledelse er alltid forankret i dokumentert kunnskap og med fokus på den praktiske nytten for den enkelte deltager. Høgevold har lang næringslivserfaring, og som partner og bedriftsrådgiver i TradeMark AS har han jobbet med kurs, foredrag og kompetanseoverføring for en rekke norske og internasjonale firmaer. Høgevold har presentert på internasjonale konferanser og publisert en rekke artikler i internasjonale vitenskapelige tidsskrifter. Han er en levende og engasjert formidler, og skreddersyr gjerne treningsopplegg innen salg og salgsledelse for større eller mindre grupper.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Nils M. Høgevold

Hva kan du og din bedrift lære av 100 års salgsforskning?

Salg er et fag og det finnes mye forskning på hva som skal til for å lykkes, så synd at ikke flere benytter denne dokumenterte kunnskapen i sitt daglig arbeid. Dette foredraget vil bevisstgjøre og inspirere selgere og salgsledere til å fokusere på hva som gir effekt. Passer for bedrifter som tror det er mulig å selge mer enn de gjør i dag.

Kundetilpasset kurs eller foredrag

Kurs og foredrag kan tilpasses den enkelte kunde, så kom gjerne med forespørsel tilpasset din bedrift. Problemstilling, omfang og innhold tilpasses da bedriftens behov.

Talerlisten mener

Nils M. Høgevold presenterer en solid pakke med kunnskap når han snakker om salg, salgsledelse og salgskultur. Han bygger sine råd på forskning gjennom mange tiår, er tydelig og engasjert, og god til å involvere publikum når han holder foredrag. En solid og kompetent foredragsholder innen salgsfeltet.

2024 © Talerlisten AS