Nils M. Høgevold

Professor, ekspert på salg og salgsledelse

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nils M. Høgevold

Nils M. Høgevold er ekspert på salg og salgsledelse, og har ikke bare mye praksis men også forskning og dokumentert kunnskap om hva som virker med seg i bagasjen når han holder foredrag om salg. Nils er professor på Høyskolen Kristiania og faglig studieleder for salgsstudiet der. Hans kurs og foredrag innen salg og salgsledelse er alltid forankret i dokumentert kunnskap og med fokus på den praktiske nytten for den enkelte deltager. Høgevold har lang næringslivserfaring, og som partner og bedriftsrådgiver i TradeMark AS har han jobbet med kurs, foredrag og kompetanseoverføring for en rekke norske og internasjonale firmaer. Høgevold har presentert på internasjonale konferanser og publisert en rekke artikler i internasjonale vitenskapelige tidsskrifter. Han er en levende og engasjert formidler, og skreddersyr gjerne treningsopplegg innen salg og salgsledelse for større eller mindre grupper.

Foredrag med Nils M. Høgevold

Framtidens salg - hvordan lykkes?

Det er store endringer på gang innen salg og salgsledelse. Kundene stiller andre krav, ny teknologi påvirker selgeres hverdag og salgsledelsen bør utnytte nye verktøy for å lykkes. Foredraget vil inspirere selgere og salgsledere til å jobbe med de riktige faktorene for økt salg inn i framtiden. For hva skjer når salgsapparatet ikke lenger skaper resultater? Salg er fag og det finnes mye kunnskap om hva som skal til og hvordan en salgsorganisasjon bør jobbe. Dette foredraget tar utgangspunkt i dokumentert kunnskap om hva som skal til for å lykkes. Foredraget egner seg for salgsorganisasjoner som ønsker ny energi og motivasjon i sitt arbeid.

Se slutten på bortkastede kundemøter

Salg er en ”idrett” der selgerne er i en kontinuerlig konkurransesituasjon. Dette foredraget vil utfordre og inspirere til deg og din salgsorganisasjon til hvordan dere kan ta kundemøter til et høyere nivå.

Ut av startblokka med bærekraftsarbeid - 10 ting du må vite!

De fleste bedrifter forstår at de bør ta tak i hvordan bedriften påvirker miljøet. Men hva er de første skrittene bedriften bør ta? Dette foredraget gir deg konkrete råd for økt bærekraft samtidig som lønnsomheten forbedres!

Mange bedrifter kaster bort millioner på et salgsapparat som ikke fungerer!

Pussig at det ikke er mer fokus på hvordan bedriftens viktigste avdeling jobber. Dette foredraget vil inspirere selgere og salgsledere til å jobbe med de riktige faktorene for økt salg. Salgsledelse er et fag og foredraget tar utgangspunkt i dokumentert kunnskap om emnet.

Kundetilpasset kurs eller foredrag

Kurs og foredrag kan tilpasses den enkelte kunde, så kom gjerne med forespørsel tilpasset din bedrift. Problemstilling, omfang og innhold tilpasses da bedriftens behov.

Talerlisten mener

Nils M. Høgevold presenterer en solid pakke med kunnskap når han snakker om salg, salgsledelse og salgskultur. Han bygger sine råd på forskning gjennom mange tiår, er tydelig og engasjert, og god til å involvere publikum når han holder foredrag. En solid og kompetent foredragsholder innen salgsfeltet.

2022 © Talerlisten AS