Nils M. Høgevold

Professor, ekspert på salg og salgsledelse

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nils M. Høgevold

Nils M. Høgevold er ekspert på salg og salgsledelse, og har ikke bare mye praksis men også forskning og dokumentert kunnskap om hva som virker med seg i bagasjen når han holder foredrag om salg. Nils er professor på Høyskolen Kristiania og faglig studieleder for salgsstudiet der. Hans kurs og foredrag innen salg og salgsledelse er alltid forankret i dokumentert kunnskap og med fokus på den praktiske nytten for den enkelte deltager. Høgevold har lang næringslivserfaring, og som partner og bedriftsrådgiver i TradeMark AS har han jobbet med kurs, foredrag og kompetanseoverføring for en rekke norske og internasjonale firmaer. Høgevold har presentert på internasjonale konferanser og publisert en rekke artikler i internasjonale vitenskapelige tidsskrifter. Han er en levende og engasjert formidler, og skreddersyr gjerne treningsopplegg innen salg og salgsledelse for større eller mindre grupper.

Foredrag med Nils M. Høgevold

Framtidens salg - hvordan lykkes?

Det er store endringer på gang innen salg og salgsledelse. Kundene stiller andre krav, ny teknologi påvirker selgeres hverdag og salgsledelsen bør utnytte nye verktøy for å lykkes. Foredraget vil inspirere selgere og salgsledere til å jobbe med de riktige faktorene for økt salg inn i framtiden. For hva skjer når salgsapparatet ikke lenger skaper resultater? Salg er fag og det finnes mye kunnskap om hva som skal til og hvordan en salgsorganisasjon bør jobbe. Dette foredraget tar utgangspunkt i dokumentert kunnskap om hva som skal til for å lykkes. Foredraget egner seg for salgsorganisasjoner som ønsker ny energi og motivasjon i sitt arbeid.

Se slutten på bortkastede kundemøter

Salg er en ”idrett” der selgerne er i en kontinuerlig konkurransesituasjon. Dette foredraget vil utfordre og inspirere til deg og din salgsorganisasjon til hvordan dere kan ta kundemøter til et høyere nivå.

Ut av startblokka med bærekraftsarbeid - 10 ting du må vite!

De fleste bedrifter forstår at de bør ta tak i hvordan bedriften påvirker miljøet. Men hva er de første skrittene bedriften bør ta? Dette foredraget gir deg konkrete råd for økt bærekraft samtidig som lønnsomheten forbedres!

Mange bedrifter kaster bort millioner på et salgsapparat som ikke fungerer!

Pussig at det ikke er mer fokus på hvordan bedriftens viktigste avdeling jobber. Dette foredraget vil inspirere selgere og salgsledere til å jobbe med de riktige faktorene for økt salg. Salgsledelse er et fag og foredraget tar utgangspunkt i dokumentert kunnskap om emnet.

Kundetilpasset kurs eller foredrag

Kurs og foredrag kan tilpasses den enkelte kunde, så kom gjerne med forespørsel tilpasset din bedrift. Problemstilling, omfang og innhold tilpasses da bedriftens behov.

Talerlisten mener

Nils M. Høgevold presenterer en solid pakke med kunnskap når han snakker om salg, salgsledelse og salgskultur. Han bygger sine råd på forskning gjennom mange tiår, er tydelig og engasjert, og god til å involvere publikum når han holder foredrag. En solid og kompetent foredragsholder innen salgsfeltet.

Nils M. Høgevold har 4 vurderinger

Ben R. Ingbre

31. desember 2017

Coca-Cola European Partners

6

Nils captivates and engages his audience with his challenging and at times provocative delivery that makes you think twice. I have always enjoyed his energy and the passion he demonstrates for his field. Most recently I had the opportunity to see him speak again while attending a breakfast meeting at Høyskolen Kristiania and was yet again inspired. Nils is a coach that a team would be very fortunate to have on their side!

Ivar Slengesol

3. januar 2017

Eksportkreditt Norge AS

6

Eksportkreditt Norge AS engasjerte Nils Høgevold gjennom TradeMark AS for å kjøre et tre-dagers kurs innen salgskompetanse for våre markedsfolk. Nils var rask til å sette seg inn i vår virksomhet og våre utfordringer. Han strukturerte et opplegg som fullt ut møtte våre krav og forventninger, og leverte et kurs med en riktig mix av teori og caser med praktiske oppgaver og trening. Engasjerende og faglig dyktig. Tilbakemeldingene fra de ansatte var gjennomgående positive.

Mikael Frölander

20. desember 2016

SCA Containerboard

6

Vi letade efter någon som kunde hjälpa oss med att strukturera upp vårt säljarbete i en tydlig säljprocess. Jag blev rekommenderad att ta kontakt med Nils som enligt utsago skulle vara som klippt och skuren för en sådan uppgift. Med både inlevelse och entusiasm guidade Nils oss fram till en säljprocess som blev anpassad utefter våra förutsättningar i en klassisk B2B marknad. Nils har en fantastisk förmåga att lära ut både teori med praktik. Jag kan varmt rekommendera Nils och den som engagerar Nils kommer definitivt få en upplevelse som består.

Terje Rusten

16. desember 2016

Sødra Wood

6

Jeg ble først kjent med Nils gjennom et foredrag i forbindelse med et prosjekt som omhandlet samarbeidet mellom leverandører og kjeder. Har etter dette over tid hatt et fruktbart samarbeid med Nils. Vi har hatt stor nytte og god effekt av den kunnskap og bevisstgjøring vi som salgsorganisasjon har tilegnet oss gjennom den coaching Nils har kjørt for oss på ulike nivåer i organisasjonen. Både salgsledelse, ute- og innesalgsapparat har vært igjennom ulike programmer med stor nytte og god effekt. Kan på det varmeste anbefale Nils sine foredrag og/eller tilpassede opplegg!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS