Nils Tore Meland

Lederskap, ledergrupper, valg og beslutninger

Fra kr. 25.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nils Tore Meland

Nils Tore Meland holder foredrag om hvordan å ta bedre beslutninger. Han er både offiser og psykolog og en av Norges mest erfarne lederutviklere. Som offiser i Forsvaret, lærer i lederskap ved Hærens Krigsskole og som organisasjonspsykolog i næringslivet, har Nils Tore hjulpet over 1000 ledere i private og offentlige virksomheter. Han har forelest både ved NHH, BI og Høyskolen Kristiania og holdt foredrag i hele bredden av organisasjonslivet.

Nils Tore Meland er en kunnskapsrik foredragsholder som gjør innholdet levende og enkelt å forstå, gjennom engasjerende historier og praktiske eksempler. Nils Tore er spesielt opptatt av å dele fortellinger som gir innsikt i psykologien bak valgene vi mennesker tar i liv og virke. Han har sammenfattet mye av denne kunnskapen i den kritikerroste fagboken “En God Beslutning – 7 grep for å velge rett». I foredraget med samme navn forteller han med bruk av morsomme eksempler på beslutninger hvor selv de smarteste har endt opp med å gjøre gedigne brølere.

Foredrag med Nils Tore Meland

En god beslutning – 7 grep for å velge rett

Forskning viser at 50 % av alle viktige beslutninger går galt. Selv en liten reduksjon kan spare oss for store summer – og mye ubehag. Organisasjonspsykolog og tidligere offiser Nils Tore Meland er ekspert på beslutningsprosesser, og en av Norges mest erfarne lederutviklere. I foredraget forteller han hvordan god beslutningstaking kan trenes og videreutvikles. Innhold: Steinalderhjernen vår lurer oss til å ta impulsive valg. Sett på langlysene, og se problemene før de dukker opp. Se saken fra flere sider, og oppdag flere muligheter. Prøv å motbevise det du tror er rett. Hvordan kan du ta sjansen når situasjonen er usikker? Hvordan ta valget når følelsene gjør det vanskelig? Tren på å ta gode valg!

Kurs med Nils Tore Meland

EN GOD BESLUTNING: 7 GREP FOR Å VELGE RETT

Dette kurset bygger på foredraget med samme navn, og kursholder går mer i dybden når det gjelder grep, valg og beslutninger generelt (for folk flest), og til ledere og ledergrupper.

Nils Tore Meland har 5 vurderinger

Linn-Sirèn Trømborg

13. desember 2021

NITO

6

Tusen takk for et utrolig bra og inspirerende foredrag for NITO, deltakerne var veldig fornøyde 😊

Øyvind Haugmoen

23. november 2021

Skatteetaten/IT Divisjonen

6

Jeg har benyttet Nils Tore ifm å endre kultur ift å ta beslutninger. Det er ofte slik at ingeniører kommer med et alternativ med streker under. Det var viktig for meg at vi fikk en bredere vurdering av forskjellige alternativer . I dte benytet jeg boken «En god beslutning» og Nils Tore hadde et glimrende foredrag for oss. Vi fortsatte arbeidet med Nils Tore i 6 mnd’er for å øve på det å ta beslutninger gjennom konkrete workshops med refleksjoner. Nils Tore har en enkel formidlingsform som når frem og fører til varig endring av adferd.

Roy-Erik Mårtesson

29. oktober 2021

Holmestrand kommune

6

Jeg har hatt gleden av å bruke Nils Tore som foredragsholder. Han er inspirerende, inkluderende og har gode egne historier. Kan virkelig anbefale Nils Tore!

Jan Otto Åsen

4. mars 2021

Norsk Landbruksrådgiving

6

Jeg har hatt gleden av å høre Nils Tore sitt foredrag om hvordan man kan ta bedre beslutninger. Det er ingen tvil om at Nils Tore er svært kunnskapsrik og engasjert i temaet beslutningstagning. Han fanger derfor publikums fulle oppmerksomhet fra første øyeblikk. Jeg satte særlig pris på var hans evne til å formidle et komplekst tema på en enkel og lettfattelig måte. I tillegg gjør han temaet levende gjennom bruk av illustrerende eksempler fra eget liv eller fra kunder han har jobbet med. Foredraget til Nils Tore har virkelig gitt meg inspirasjon og konkrete tips til hvordan jeg kan bli en bedre beslutningstager. Anbefales!

Kjartan Thormodsæter

3. mars 2021

Norsk Gjenvinning AS

6

Nils Tore Meland er en utrolig inspirerende foredragsholder. Han forteller historier, og bruker analogier som absolutt alle kjenner seg igjen i. Dette er et sikkert valg, og han tilpasser seg publikums interesser og ønsker. #nesteledersamling

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS