Nils Tore Meland

Lederskap, ledergrupper, valg og beslutninger

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Nils Tore Meland

Nils Tore Meland holder foredrag om hvordan å ta bedre beslutninger. Han er både offiser og psykolog og en av Norges mest erfarne lederutviklere. Som offiser i Forsvaret, lærer i lederskap ved Hærens Krigsskole og som organisasjonspsykolog i næringslivet, har Nils Tore hjulpet over 1000 ledere i private og offentlige virksomheter. Han har forelest både ved NHH, BI og Høyskolen Kristiania og holdt foredrag i hele bredden av organisasjonslivet.

Nils Tore Meland er en kunnskapsrik foredragsholder som gjør innholdet levende og enkelt å forstå, gjennom engasjerende historier og praktiske eksempler. Nils Tore er spesielt opptatt av å dele fortellinger som gir innsikt i psykologien bak valgene vi mennesker tar i liv og virke. Han har sammenfattet mye av denne kunnskapen i den kritikerroste fagboken “En God Beslutning – 7 grep for å velge rett». I foredraget med samme navn forteller han med bruk av morsomme eksempler på beslutninger hvor selv de smarteste har endt opp med å gjøre gedigne brølere.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Nils Tore Meland

En god beslutning – 7 grep for å velge rett

Forskning viser at 50 % av alle viktige beslutninger går galt. Selv en liten reduksjon kan spare oss for store summer – og mye ubehag. Organisasjonspsykolog og tidligere offiser Nils Tore Meland er ekspert på beslutningsprosesser, og en av Norges mest erfarne lederutviklere. I foredraget forteller han hvordan god beslutningstaking kan trenes og videreutvikles. Innhold: Steinalderhjernen vår lurer oss til å ta impulsive valg. Sett på langlysene, og se problemene før de dukker opp. Se saken fra flere sider, og oppdag flere muligheter. Prøv å motbevise det du tror er rett. Hvordan kan du ta sjansen når situasjonen er usikker? Hvordan ta valget når følelsene gjør det vanskelig? Tren på å ta gode valg!

Kurs med Nils Tore Meland

EN GOD BESLUTNING: 7 GREP FOR Å VELGE RETT

Dette kurset bygger på foredraget med samme navn, og kursholder går mer i dybden når det gjelder grep, valg og beslutninger generelt (for folk flest), og til ledere og ledergrupper.

2024 © Talerlisten AS