Nima Shahinian

Nima Shahinian

Kreativ problemløser, designer og konseptutvikler

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Nima Shahinian

Nima Shahinian er produktdesigner, konseptutvikler og et kreativt unikum. Han er grunnlegger av HOOS Design lab, hvor han også jobber som Head of Design. Hans tilnærming til å finne gode løsninger på problemstillinger fremmer kreativitet og fri tenkning innen alle fagområder. Han har lang erfaring som rådgiver og mentor innen kreative prosesser og problemløsning, og hjelper studenter og bedrifter på veien mot å tenke nytt og annerledes.

Foredrag med Nima Shahinian

Slutt å lete etter gode ideer

Et foredrag som fokuserer på veien til gode ideer ved å ikke lete etter gode ideer, men heller gode problemstillinger. Nima har holdt flere foredrag om innovasjon, kreativ tenkning, design og problemløsning. Han skreddersyr foredrag etter behov.

Nima Shahinian har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS