Nima Shahinian

Nima Shahinian

Kreativ problemløser, designer og konseptutvikler

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Nima Shahinian

Nima Shahinians holder foredrag med visjoner og med en lidenskap som strekker seg fra Lamborghinier til design i verdensrommet. Han er mannen som tar oss med på en spennende reise inn i fremtiden!

Norges første utdannede astronautkandidat, Nima, er ikke bare en ekspert i rommet, men også en mester i å tenke stort og utfordre det umulige. Hans lidenskap for innovasjon, teknologi og bærekraft har formet hans filosofier om ledelse, samarbeid og design. Med en bakgrunn som veteran fra det norske forsvaret, hvor han har tjenestegjort i internasjonale operasjoner, er Nima en erfaren visjonær. Han har en mastergrad i produktdesign og blir anerkjent som en av Norges fremste innen sitt felt – et felt som er hans hjerte og sjel.

Nima står ikke bare på jorden og drømmer om verdensrommet; han er med på å forme det selv! Som en kraft bak den kommersielle norske romorganisasjonen Nåva Space, samarbeider han tett med SpaceX for å skape et av de mest banebrytende romprogrammene noensinne. Sammen med sitt team utfører han også et av de mest ekstreme medisinske forskningsprosjektene i moderne romhistorie – et prosjekt som kan være nøkkelen til å nå Mars!

Som Mission Commander har Nima satt en dato for sin egen reise til verdensrommet – senest i 2025, ombord på en SpaceX-rakett. Han tar med seg sin ekspertise, lidenskap og dristighet for å definere fremtiden vår og forme den galaktiske historien. Vil du ha et foredrag som tar deg med på en spennende reise fra jorden til stjernene? Nima Shahinian tilbyr ikke bare et foredrag, men en opplevelse fylt med lidenskap, visjoner og eventyr!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Nima Shahinian

Slutt å lete etter gode ideer

Et foredrag som fokuserer på veien til gode ideer ved å ikke lete etter gode ideer, men heller gode problemstillinger. Nima har holdt flere foredrag om innovasjon, kreativ tenkning, design og problemløsning. Han skreddersyr foredrag etter behov.

2024 © Talerlisten AS