Ola Ebbesen

Hva skaper god arbeidshelse?

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ola Ebbesen

Ola Ebbesen holder foredrag om god arbeidshelse; om hva som må til for å lykkes på jobben, men som også handler om livsstil privat. Han holder også foredrag om sponsing og sponsorvirksomhet. Han har en sjeldent bred og variert bakgrunn: Siviløkonom, leder, tekstforfatter, reklamekonsulent, polfarer, personlig trener, allsidig idrettsutøver, sponsorutvikler, revyartist, foredragsholder, inspirator og strateg – og har lang erfaring med å jobbe med både store og små bedrifter, forbund og utøvere.

Ola brenner for at folk og bedrifter skal få mest mulig ut av ressursene de har, og har blant annet initiert, utviklet og driftet ulike konsepter innen bedriftskultur og sponsing. Han fremfører sine budskap på en meget underholdende, enkel og forståelig måte, og med gode eksempler som garantert inspirerer deg til å tenke over hvor du er, hvor du vil, og hvordan du skal komme dit. Olas foredrag kan ha påbygginger både før, under og etter for økt inspirasjon og forståelse – og dermed bedre sjansene for læring og måloppnåelse.

Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ola Ebbesen

God arbeidshelse: Forutsetningen for å lykkes på jobben

Vi har alle mål og drømmer. Små eller store. Jobb eller privat. Det finnes et utall av oppskrifter for hvordan du skal gå frem for å nå og/eller oppfylle dem. Skrive dem ned? Visualisere dem? Trene på dem? Joda, alt det er vel og bra, men de er jo i bunn og grunn bare verktøy og hjelpemidler? Veien mot dine mål og drømmer starter før det. Med deg. På en lett og leken måte, og med morsomme og gode eksempler og øvelser får du nyttige tips og råd du kan ta i bruk med det samme (om du vil, da:) Du er garantert læring, latter og inspirasjon – og både underveis og etterpå vil du tenke på hvor du er, hvor du vil, hvordan du skal komme dit – og at du klarerer det! Med dette foredraget gir bedriften samtidig innhold og mening til den viktige - og riktige - setningen: «Våre ansatte er vår viktigste ressurs». En vinn-vinn for både de ansatte og bedriften. P.S. For økt inspirasjon og læring anbefaler Ola å bygge på med tilpassede før-under-etter elementer.

Hvordan få teamet ditt til å fungere?

Alle bedrifter og organisasjoner er avhengig av folk jobber godt sammen. De fleste vet hvor vanskelig det kan være. Misforståelser, dårlig kommunikasjon, feil sammensetninger, gale forventninger, uklare rollefordeling og – ikke minst – hvilken utgave du er av deg selv, er bare eksempler på hva som ødelegge for et godt teamarbeid. Med sin erfaring fra ekspedisjoner og næringslivet, har Ola satt sammen et meget inspirerende, lærerikt, og underholdende foredrag i en spennende innpakning. Du er garantert læring, latter og inspirasjon, og får også eksempler og øvelser som øker både forståelsen av samarbeid og sjansen for å lykkes som team. P.S. For økt inspirasjon og læring anbefaler Ola å bygge på med tilpassede før-under-etter elementer.

Livet er en ekspedisjon - nå målene dine du også! (med bla Lars Ebbesen)

Her får Ola med seg sin bror Lars Ebbesen, en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike pol- og fjellfarere. Med fantastiske bilder og film, og med stor innlevelse får du vite hva som kreves for å lykkes for å få en ekspedisjon vel i havn - samtidig som de elegant overfører det hele til din hverdag, enten det er jobb eller fritid. Du får enkle og gode tips og råd du kan ta i bruk med en gang. For innstilling, tankesett, prioriteringer og valgene du tar, eller ikke tar, er alle eksempler på hva som har betydning for hvordan din (livs)reise blir. Du er garantert læring, latter og inspirasjon – og både underveis og etterpå vil du helt sikkert tenke på hvor du er, hvor du vil, hvordan du skal komme dit – og at du klarerer det! P.S. For økt inspirasjon og læring anbefaler Ola å bygge på med tilpassede før-under-etter elementer.

Sponsingens «skjulte gull»

Er du sponsor eller sponsorobjekt? Synes du at dere får utnyttet sponsoratet godt nok? Vet du hvor mange i bedriften som egentlig har interesse av, eierskap til og/eller glede av sponsoratet? Synes du som sponsorobjekt at du får gitt nok tilbake til sponsoren(e)? Tipper at svarene dessverre ofte er «nei»… I dette spennende foredraget ser Ola på de 4 verdidriverne innen sponsing: Synlighet, Forretningsmuligheter, Omdømme – og spesielt - Internt, der han mener det ligger et stort potensiale som «ingen» bruker. Han kommer med velbegrunnede og nye tanker som vil gagne både sponsor, samtlige ansatte og sponsoratet, og som også forsvarer at sponsing bør får en strategisk mer sentral plass i bedriften. I tillegg til å underholde, ønsker Ola å utfordre og skape en kreativ diskusjon rundt sponsoratutnyttelse slik at sitter igjen med idéer til hva dere kan gjøre.

Kurs med Ola Ebbesen

Forutsetningen for godt teamarbeid

Alle bedrifter og organisasjoner er avhengig av at folk jobber godt sammen. De fleste vet hvor vanskelig det kan være. Misforståelser, dårlig kommunikasjon, feil sammensetninger, gale forventninger, uklare rollefordeling og – ikke minst – hvilken utgave du er av deg selv, er bare eksempler på hva som ødelegge for et godt teamarbeid. Med sin erfaring fra ekspedisjoner og næringslivet, har Ola satt sammen et meget inspirerende, lærerikt, og underholdende foredrag i en spennende innpakning. Du er garantert læring, latter og inspirasjon, og får eksempler og øvelser som øker både forståelsen av samarbeid og sjansen for å lykkes som team. I workshopen/på kurset blir du mer bevisst på deg selv, lærer andre å kjenne, og blir bevisst på hva som skal til og hvordan du kan bidra til et vellykket teamarbeid. Pris etter avtale

Forutsetningen for å lykkes – på jobb og fritid

Vi har alle mål og drømmer. Små eller store. Jobb eller privat. Det finnes et utall av oppskrifter for hvordan du skal gå frem for å nå og/eller oppfylle dem. Skrive dem ned? Visualisere dem? Trene på dem? Joda, alt det er vel og bra, men de er jo i bunn og grunn bare verktøy og hjelpemidler? Veien mot dine mål og drømmer starter før det. Med deg. På en lett og leken måte, og med morsomme og gode eksempler og øvelser får du nyttige tips og råd du kan ta i bruk med det samme (om du vil, da:) Du er garantert læring, latter og inspirasjon – og både underveis og etterpå vil du helt sikkert tenke på hvor du er, hvor du vil, hvordan du skal komme dit – og at du klarerer det! I denne workshopen/dette kurset blir det en herlig blanding av foredrag, gruppearbeid, øvelser og diskusjoner. Pris etter avtale

Den viktige helsestrategien

Alle bedrifter sier: «Våre ansatte er vår viktigste ressurs!». Og det er bra, for det stemmer! Uansett hvor automatisert eller digitalisert bedriften er, den klarer seg ikke uten mennesker. Problemet er bare at den flotte setningen dessverre oftere blir brukt på årsfester enn den gis innhold i hverdagen. For det er ikke nok å sette frem en fruktkurv, tilby trening og arrangere en årsfest. Jobben er læringssted nr. 1 og over 90% av alle feil (og ulykker) som skjer på jobben skyldes menneskelig svikt – fordi man blant annet er søvnig, sliten og ukonsentrert. En helsestrategi har som mål å forhindre nettopp dette og i stedet føre til blant annet økt trivsel, helse, overskudd, kreativitet, samarbeid og lojaliteten samt gjør bedriften (enda…) mer attraktiv:) Jobben er en fantastisk arena for kunnskap inspirasjon og læring. En helsestrategi er en vinn-vinn for både ansatte og bedriften. På dette kurset/workshopen får dere foredraget «Forutsetningen for å lykkes (på jobb og fritid)» samt at vi etterpå går gjennom ulike steg og punkter som bør være med i en helsestrategi. En herlig blanding av foredrag, gruppearbeid, øvelser og diskusjoner. Pris etter avtale

2024 © Talerlisten AS