Ola Ebbesen

Inspirasjon, overskudd og livsglede gjennom livsbalanse og smart kosthold

Fra kr 21.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ola Ebbesen

Ola Ebbesen har en sjeldent bred og variert bakgrunn: Siviløkonom, leder, tekstforfatter, reklamekonsulent, polfarer, personlig trener, allsidig idrettsutøver, sponsorutvikler, revyartist, foredragsholder, inspirator og strateg – og har lang erfaring med å jobbe med både store og små bedrifter, forbund og utøvere. Ola brenner for at folk og bedrifter skal få mest mulig ut av ressursene de har, og har blant annet initiert, utviklet og driftet ulike konsepter innen bedriftskultur og sponsing. Han fremfører sine budskap på en meget underholdende, enkel og forståelig måte, og med gode eksempler som garantert inspirerer deg til å tenke over hvor du er, hvor du vil, og hvordan du skal komme dit. Olas foredrag kan ha påbygginger både før, under og etter for økt inspirasjon og forståelse – og dermed bedre sjansene for læring og måloppnåelse.

Foredrag med Ola Ebbesen

Ditt viktigste ønske i livet?

Hurra for livet!/"Jeg tror på et liv før døden". I dette inspirerende foredraget tar Ola for seg livets hverdagslige trivialiteter og muligheter. For alle valg vi tar og ikke tar, bevisst eller ubevisst, påvirker ikke bare oss selv men også dem vi bryr oss om. På en leken måte, og med morsomme eksempler, får du nyttige tips og råd du kan ta i bruk med det samme (om du vil, da:). Underveis og etterpå vil du garantert tenke på hvor du er, hvor du vil, og hvordan du skal komme dit.

Opptatt av bunnlinjen? Tips #1: Ta godt vare på deg selv og dine medarbeidere

Har ledelsen lagt godt nok til rette for at du og dine medarbeidere fortjener å kalles "vår viktigste ressurs" ? Med stort engasjement forteller Ola hvorfor jobben er sosialt læringssted #1 for de aller fleste, og hvordan små grep gjort på en hyggelig måte kan påvirke alt fra overskudd, trivsel og samarbeid til effektivitet, presisjon og sikkerhet. Til glede for både en selv og, ikke minst, bedriften.

Livet er en ekspedisjon - nå målet ditt du også

Her får Ola med seg sin bror Lars Ebbesen, en av Norges mest erfarne og kunnskapsrike pol- og fjellfarere. Med fantastiske bilder og film, og med stor innlevelse får du vite hva som kreves for å lykkes for å få en ekspedisjon vel i havn - samtidig som de elegant overfører det hele til din hverdag. Enkle og gode tips og råd du kan ta i bruk med en gang. For innstilling, tankesett, prioriteringer og valgene du tar, eller ikke tar, har betydning for hvordan din (livs)reise blir.

Økonomisk trygghet og god helse - veien til bedre bunnlinje

Sammen med Helene Miller har Ola satt sammen et lærerikt og inspirerende foredrag der du og bedriften blant annet får gode og objektiv råd om forsikring og pensjon, samt tips om enkle og nyttige hverdagsvalg som bidrar til bedre trivsel, helse og overskudd. Foredraget er med andre ord høyst aktuelt for både økonomiansvarlige og HR personell. Gled deg til å høre to spennende foredragsholderes tanker og sentrale og meget aktuelle temaer.

Sponsingens skjulte gull

Er du sponsor eller sponsorobjekt? Da vet du at sluttproduktet, mao billetter til kamp, konserter, arrangement, osv, så å si alltid er helt sentralt med tanke på (spesielt intern) utnyttelse. Men hva med alt forut for sluttproduktet? Utnyttes det nok? Ola kommer her med velbegrunnede og gode tanker og idéer som kan gavne både sponsoratet, sponsoren og deres ansatte.

Kurs med Ola Ebbesen

Hvordan lage en helsestrategi?

Målet med dette kurset er at bedriften skal sitte igjen med en innsikt om, og tanker rundt, hvorfor bedriften bør ha en helsestrategi og hva hva som bør inngå i den. Gjennom morsomme foredrag, enkle og tankevekkende eksempler, samt idemyldring og gruppearbeid leder Ola dere frem mot målet.

Ola Ebbesen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS