Olav Brekke Mathisen

Journalist og forfatter av "Den Jævla Arven"

Fra 35.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Olav Brekke Mathisen

Olav Brekke Mathisen holder foredrag bygget på boka «Den Jævla Arven». Han har tidligere skrevet den bestselgende boken «Den Jævla Naboen», sammen med Ronny Berg. Nå er han aktuell med oppfølgeren. I arbeidet med boken har Olav møtt noen av Norges bitreste mennesker. I foredraget får du høre hvorfor jenta som byttet etternavn fra Tybring-Gjedde til Tybring-Torsk, hvordan en Kongsberg-mann endte opp med å arve 140 kilo cyanid og bekymrede blikk fra PST, hva som trigget Veronica Orderuds arvekonflikt, og hvordan en bunad kan få folk til å eksplodere — i tillegg til kloke ord fra forskere og eksperter. Underholdene og interessant, og kanskje med noen paralleller til hvordan folk oppfører seg på din egen arbeidsplass…

Foredrag med Olav Brekke Mathisen

Den jævla arven - penger, porslen og norsk nedrighet

Forfatter Olav Brekke Mathisen har møtt noen av Norges bitreste mennesker. I foredraget får du høre hvorfor jenta som byttet etternavn fra Tybring-Gjedde til Tybring-Torsk, hvordan en Kongsberg-mann endte opp med å arve 140 kilo cyanid og bekymrede blikk fra PST, hva som trigget Veronica Orderuds arvekonflikt, og hvordan en bunad kan få folk til å eksplodere — i tillegg til kloke ord fra forskere og eksperter.

Talerlisten mener

Olav Brekke Mathisen har et søkende blikk, en spiss penn og en skarp tunge. Hans observasjoner og refleksjoner er poengterte, reflekterte og humoristiske, og på scenen er han en god historieforteller. Et foredrag med Olav Brekke Mathisen er morsomt og gir ofte ny innsikt og andre perspektiver.

Olav Brekke Mathisen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS