Oliver Seligman

Munk, forfatter og inspirator

Fra kr 5.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Oliver Seligman

Oliver Seligman gir sterke og engasjerende foredrag om egne erfaringer med bipolar lidelse. Han gir verdifull innsikt i hvordan det oppleves å være dypt deprimert, manisk og i psykose fra innsiden. Med mye humor og selvinnsikt gir han gode råd om hvordan man kan relatere til mennesker med mentale lidelser. Han deler også av sin livsvisdom og vei til å leve et godt liv med bipolar lidelse. Hans har skrevet boken «Befriending Bipolar» om dette temaet. Oliver har holdt kurs og foredrag i 20 år, de seneste årene også for psykologer og psykiatere, bl.a. for Bærum DPS og Blakstad Sykehus. Det er behov for mer åpenhet om mental sykdom, og Oliver brenner for å spre kunnskap om dette. «Oliver gav dyp inspirasjon og motivasjon til å strekke meg litt lenger for å ikke gi opp, men heller forstå hva hver enkelt trenger fra akkurat meg. Jeg ble glad av å høre ham, og jeg kjente meg mer vital i lang tid etterpå.» – Overlege i psykiatri, Blakstad Sykehus.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Oliver Seligman

Å bli venn med sin mentale lidelse

Dette foredraget er basert på Olivers bok Befriending Bipolar - a patients perspective. Det egner seg godt for psykologer, psykiatere og andre som jobber med mental helse, pårørende og alle som selv har en mental sykdom. Oliver ble diagnostisert med bipolar type 1 som 17-åring, etter innleggelse med alvorlig psykose. Han sitter nå med lang erfaring og stor innsikt, og er forsonet med sin sykdom. I foredraget deler han om hvordan han har kommet hit, og inviterer til diskusjon og spørsmål.

Å gjøre det beste ut av mental sykdom

Dette er et utfordrende og humoristisk foredrag om et alvorlig tema som stadig blir mer aktuelt. Hvordan har Oliver klart seg så godt med en bipolar type 1 diagnose? Hva gjør han for å overleve den Norske vinteren? Hvilke grep har han lært seg for å finne balanse i livet? Oliver gir praktiske råd om å håndtere mental sykdom og hvordan du kan leve et godt liv selv om du har en diagnose. Dette foredraget egner seg godt for alle som er interessert i mental helse.

Hell exists between your ears: veien tilbake til livet

Kjenner du til forskjellen mellom suicidale tanker og suicidale følelser? Visste du at det finnes forskjellige grader av depresjon? Oliver forteller om hvordan det var å være i et mørke svartere enn helvete, hva som fikk ham ut av det og hva som virket mot sin hensikt. Han deler av sin innsikt om tankens påvirkningskraft og hvordan det er mulig å finne tilbake til livslyst og glede.

2024 © Talerlisten AS