Oliver Seligman

Munk, forfatter og inspirator

Fra kr 5.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Oliver Seligman

Oliver Seligman gir sterke og engasjerende foredrag om egne erfaringer med bipolar lidelse. Han gir verdifull innsikt i hvordan det oppleves å være dypt deprimert, manisk og i psykose fra innsiden. Med mye humor og selvinnsikt gir han gode råd om hvordan man kan relatere til mennesker med mentale lidelser. Han deler også av sin livsvisdom og vei til å leve et godt liv med bipolar lidelse. Hans har skrevet boken «Befriending Bipolar» om dette temaet. Oliver har holdt kurs og foredrag i 20 år, de seneste årene også for psykologer og psykiatere, bl.a. for Bærum DPS og Blakstad Sykehus. Det er behov for mer åpenhet om mental sykdom, og Oliver brenner for å spre kunnskap om dette. «Oliver gav dyp inspirasjon og motivasjon til å strekke meg litt lenger for å ikke gi opp, men heller forstå hva hver enkelt trenger fra akkurat meg. Jeg ble glad av å høre ham, og jeg kjente meg mer vital i lang tid etterpå.» – Overlege i psykiatri, Blakstad Sykehus.

Foredrag med Oliver Seligman

Å bli venn med sin mentale lidelse

Dette foredraget er basert på Olivers bok Befriending Bipolar - a patients perspective. Det egner seg godt for psykologer, psykiatere og andre som jobber med mental helse, pårørende og alle som selv har en mental sykdom. Oliver ble diagnostisert med bipolar type 1 som 17-åring, etter innleggelse med alvorlig psykose. Han sitter nå med lang erfaring og stor innsikt, og er forsonet med sin sykdom. I foredraget deler han om hvordan han har kommet hit, og inviterer til diskusjon og spørsmål.

Å gjøre det beste ut av mental sykdom

Dette er et utfordrende og humoristisk foredrag om et alvorlig tema som stadig blir mer aktuelt. Hvordan har Oliver klart seg så godt med en bipolar type 1 diagnose? Hva gjør han for å overleve den Norske vinteren? Hvilke grep har han lært seg for å finne balanse i livet? Oliver gir praktiske råd om å håndtere mental sykdom og hvordan du kan leve et godt liv selv om du har en diagnose. Dette foredraget egner seg godt for alle som er interessert i mental helse.

Hell exists between your ears: veien tilbake til livet

Kjenner du til forskjellen mellom suicidale tanker og suicidale følelser? Visste du at det finnes forskjellige grader av depresjon? Oliver forteller om hvordan det var å være i et mørke svartere enn helvete, hva som fikk ham ut av det og hva som virket mot sin hensikt. Han deler av sin innsikt om tankens påvirkningskraft og hvordan det er mulig å finne tilbake til livslyst og glede.

Oliver Seligman har 8 vurderinger

Kristin Zeiner-Henriksen

29. november 2016

Privatperson

5

Han elsker å holde foredrag om det han brenner for. Han er inspirerende, tilstede og engasjert og er opptatt av å dele. Han har ordet i sin makt, og har sikker og god energi når han snakker. Han formidler med kjærlighet, humor og glede

Elin H. Wyller

27. november 2016

Elin H. Wyller

5

Oliver har en herlig kombinasjon av alvor, klokskap og humor som gjør at jeg lytter interessert til det han har å si. Hans egne veivalg i livet gir god innsikt som motiverer. Jeg har hørt ham ved flere anledninger og jeg går aldri tomhendt hjem. Oliver gir meg latter, kloke ord og inspirasjon gjennom hans egen glede over å oppleve hva som er viktig i livet.

Per Ellev Tomasgård

25. november 2016

The Bright Path Norway

Oliver er en klarsynt mann. Han har lang erfaring med å se bakenfor alle de oppftaninger vi har om livet, og å se gjennom ting for å beskrive det som er ekte og sant. Alle har vi oppfatninger og innbilninger om hva som gjør oss lykkelige, og Oliver er en ener til å inspirere alle og enhver for å se klarere hvor vi lurer oss selv. Han er en livskunstner og svært engasjerende foredragsholder.

Lars Ranes

22. november 2016

Ranes Consulting AS

Oliver snakker direkte og sterkt og gjerne humoristisk om temaer som er på skjæringspunktet mellom filosofi, religion og vitenskap. Han er opptatt av hvordan vi kan leve mer i nuet og veien dit. Hvis du har lest eller hørt den kjente spirituelle filosofen Eckhart Tolle så vil du også finne stor gjenklang og glede i Oliver Seligman.

Eivind Johansen

22. november 2016

Eivind Johansen

5

Han er en kunnskapsrik, morsom og inspirerende foredragsholder. Jeg hørte han i forbindelse med boken «The Broker who broke free.»

Thorun Ranes

21. november 2016

Frisk og bevisst

5

Engasjert foredragsholder som belyser interessante temaer på en morsom måte

Rikard Berg

21. november 2016

The Bright Path

6

Oliver har en unik og spennende bakgrunn, og han snakker engasjerende og humoristisk om livsvisdom basert på egne erfaringer fra sitt livet og fra meditasjon. Jeg har vært på flere av Olivers foredrag, og han er midt i blinken for dem som er åpne for perspektiver helt utenom det vanlige, og foredragene gis på en overraskende og underholdende måte.

Øistein Solberg

21. november 2016

softlogs.net

5

Han er en meget inspirerende foredragsholder og kommer med innsikter som setter spor og leder til forandring.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS