Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Paal Fure

Paal Fure

Markedsfører og strategisk rådgiver. CEO i Dentsu Aegis Network

Fra 49.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Paal Fure

Paal Fure er en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere innen sitt fagfelt. Han er nordisk sjef og adm. dir. i Norge for byråkonsernet Dentsu Aegis Network. Fure har ansvar for over 1000 personer innen alle fagområder innen moderne marketing i 4 land. Han er en anerkjent strategisk rådgiver og styremedlem for innovative og ambisiøse virksomheter. Paal Fure er en uvanlig produktiv fagperson og har stått bak en rekke toneangivende rapporter (Dentsu Aegis «On Mobile, On Content, On Social) samt en lang rekke trendanalyser («De Unge Voksne (Millenials), Den moderne barnefamilien, Den Nye Senioren m.fl.) Han er også ansvarlig for fagboken «Den Moderne Folkeligheten» og det markedsledende kursopplegget «Dentsu Aegis Digitale Akademi» Paal Fure holder et meget begrenset antall foredrag pr år.

Foredrag med Paal Fure

Hvordan vinne i den digitale økonomien?

I dette foredraget forklarer Paal Fure om 2 ulike tilnærminger næringslivet kan bruke for å lykkes: Enten er du en "start up" eller så er du en "turnaround". Med konkrete eksempler illustreres de som lykkes - og ikke:-)

Sentrale trender som påvirker markedsføring og kommunikasjon

I dette foredraget presenterer Paal Fure 5 viktige områder og utviklingen innen disse; Forbrukeradferd, medielandskapet, distribusjon, teknologisk konvergens og globalisering av plattformer.

Effektiv marketing i Den moderne folkeligheten

I dette foredraget presenterer Paal Fure hovedkonklusjonene fra analysen som lå til grunn for boken "Den Moderne Folkeligheten". Hva kjennetegner dagens forbrukere? Og hva skiller de fra generasjoner før dem?

Kristiske suksessfaktorer i moderne markedsføring

I dette foredraget deler Paal Fure perspektiver på moderne merkevarebygging. Med erfaringer fra klassiske teoretiske modeller, samt praktisk bruk også av nyere tenking, vil Fure gi konkrete råd for og lykkes blant "Morgendagens forbruker"

Hvordan utvikles trender? Hvordan formes fremtidens marked?

I dette foredraget forteller Paal Fure hva som ligger til grunn for de endringene vi ser nå - og vil oppleve i tiden fremover. Dette foredraget er både nyttig og inspirerende for alle som jobber med innovasjon, ledelse, markedsføring og kommunikasjon.

Talerlisten mener

Paal Fure er en bauta i den norske markedsføringsbransjen. På scenen er han tydelig, ærlig, direkte og morsom. Han bygger sine foredrag på analyse og lang erfaring kombinert med en god dose fremsynhet.

Paal Fure har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS