Pål Espen Kilstad

Skuespiller og komiker

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pål Espen Kilstad

Pål Espen Kilstad holder foredrag knyttet til hvordan det er å vokse opp i et hjem med rusmisbruk, med foredraget «Klovn uten maske». Foredraget kan kobles med visning av klipp fra filmen «Hysj», som han har skrevet manus til. Pål Espen har 13 års erfaring som reporter og programleder i NRK.

Han var blant landets første standup-komikere og er kjent for sine imitasjoner av kjendiser som Arne Brimi, Bjørn Eidsvåg, Arne Hjeltnes, Knut Arild Hareide, Vamp, Kari Bremnes, Halvdan Sivertsen og mange flere. I 10 år var han fast skribent for satireprogrammet «Hallo i uken» på NRK P2.
Han har skrevet 6 bøker, og har bidratt i både lærebøker og antologier. Alle på kjente forlag som Cappelen Damm, Kagge og Samlaget.

Han er tidligere offiser med erfaring fra internasjonale operasjoner, har en universitetsgrad, er tillitsvalgt i Norsk Skuespillerforbund og har spilt roller i en lang rekke norske og utenlandske filmer og tv-serier.
Pål Espen er en meget erfaren konferansier og programleder, og kan skape en morsom ramme rundt ditt arrangement enten alene eller sammen med andre. Ta kontakt for å diskutere pris og opplegg.

Foredrag med Pål Espen Kilstad

Klovn uten maske

Komiker og skuespiller Pål Espen Kilstad sin oppvekst ble preget av alkoholmisbruk i hjemmet. Foredraget vitner om barns grenseløse lojalitet, usikkerhet, verdien av tilgivelse, og de gode øyeblikkene man skulle ønske aldri tok slutt. Og om det å bli altfor tidlig voksen. Foredraget gir også et inspirerende innsyn i viktigheten av å møte utfordringer med rett holdning. Det er nemlig DEG det kommer an på.

Pål Espen Kilstad har 1 vurdering

Roar Hansen

7. januar 2022

Norsk forening farlig avfall (NFFA)

6

Vi har på tre av våre årlige fagkonferanser – som samler mellom 300 og 450 deltakere – engasjert Pål Espen Kilstad. Han er benyttet til å holde årets «annerledesforedrag» samt tatt ansvar for diverse underholdningsinnslag under festmiddagen. Vi har i konferansens 33-årige historie hatt en rekke kjente navn i tilsvarende roller. Pål Espen er den som desidert har fått mest anerkjennelse fra konferansedeltakerne. Som krevende konferansearrangør opplever vi ham som en helt spesielt behagelig, ryddig og seriøs samarbeidspartner. Han setter våre ønsker og behov i fokus, tilpasser seg og har alltid levert i tråd med forventingene våre. Det er bare i påvente av at teknologien tilser (og Bioteknologirådet tillater) kloning av Pål Espen Kilstad, at vi år om annet må benytte oss av andre enn ham. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS