Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Pelle Tornell

Ekspert på beslutninger, hobby-magiker

Fra 45.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Pelle Tornell

Pelle Tornell er en foredragsholder utenom det vanlige, som forbløffer og imponerer salen. Hans foredrag «Mind Business» handler om å ta beslutninger. Om hva som skjer med hjernen når vi får valg og skal ta valg, hvorfor vi velger som vi gjør og hva som påvirker oss. Dette gjør han på en måte som både er faglig forankret i forskning, samtidig som han er morsom og poengtert, og involverer salen på samme måte som en magiker gjør. Ved hjelp av fascinerende og «trylleaktige» øvelser, sitter publikum måpende igjen. Pelles foredrag passer like godt som et annerledes innslag på en konferanse eller seminar i en bedrift, som for ansatte i offentlig sektor eller deltakere på en næringslivskonferanse. Pelle Tornell har skrevet boken: Bestäm Dig – handbok för snabbare och bättre beslut, og har holdt flere foredrag i Norge. Han kan også holde foredraget på engelsk. 

Foredrag med Pelle Tornell

Mind Business - hvordan ta raskere og bedre beslutninger

I dette foredraget forteller Pelle Tornell på en fascinerende og interessant måte hvordan vi mennesker tenker når vi skal ta en beslutning, hva som påvirker oss og hva som skaper problemer. Han kombinerer forskning og fakta med humor og øvelser på scenen, så de i salen aktiveres og involveres. Et foredrag som passer i alle typer forsamlinger der det er mennesker som tar beslutninger.

Talerlisten mener

Pelle Tornell er en foredragsholder du husker! Fra det øyeblikket han går på scenen, involverer han salen med morsomme og relevante øvelser, som han kobler opp mot sitt tema: Hvordan å ta raskere og bedre beslutninger. Meget interessant, underholdende og nyttig.

Pelle Tornell har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS