Ronald Griffin

Ronald Griffin

Gründer og CTO som snakker om Generativ AI

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Ronald Griffin

Ronald Heyerdahl Griffin er gründer og teknologidirektøren bak Seen, et AI-video selskap. Han satset tidlig på videoproduksjon med personifisert innhold, og gikk fra å gjøre dette på frilansbasis til å starte selskapet nå kjent som Seen. Selskapet har vokst i rekordfart.

Med på investorlaget er Petter Stordalen, Storm Communications og Jan Haudemann-Andersen. 28-åringen omtales av samarbeidspartnere som eksepsjonelt smart, kreativ og analytisk. Han har også flylappen, og bruker det meste av fritiden på å fly landet rundt. En genetisk betinget utforskertrang, da Griffin er i slekt med Thor Heyerdahl.

Ronald gir et dyptgående innblikk i generativ AI, både teknologisk og regulatorisk. Du vil lære om nåværende trender og verktøy som er avgjørende for å holde tritt med utviklingen. Oppdag hvordan generativ AI kan forenkle hverdagen og påvirke ulike markeder gjennom video, lyd, bilde og tekst. Få inspirasjon til praktiske verktøy for å holde deg oppdatert i arbeidslivet.

Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Ronald Griffin

Hvor er vi med GenAI, og hvor er vi på vei?

Få innblikk i alt det siste på Generativ AI. Vi går gjennom generativ video, lyd, bilde og tekst samt gir inspirasjon på hvilket verktøy man bør teste.

2024 © Talerlisten AS