Sigurd Herrlin Sørensen

Merkevarebygger med et omnikanalt butikkfokus

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sigurd Herrlin Sørensen

Sigurd Herrlin Sørensen har lang og bred nasjonal- og internasjonal erfaring fra ledelse av merkevarer og kjeder. I reklame- og retail marketing bransjen har han hatt sentrale stillinger i Leo Burnett og DDB. Sigurd har mottatt prisen: Årets Markedsfører for ledelse- og byggingen av merkevaren Kari Traa. Han er i dag eier og rådgiver i konsulent, analyse- og reklameselskapene Retail Consult, SeeYou og Retail Energy som jobber med å utvikle kommunikasjon, merkevare, butikk- og kjedekonsepter, analyse og innsikt, nasjonalt og internasjonalt. Sigurd er kjent som en engasjerende og inspirerende foredragsholder innen varehandel, trender, butikk og kommunikasjon.

Foredrag med Sigurd Herrlin Sørensen

Butikkmarkedsføring

Foredraget tar utgangspunkt i hvordan utnytte den fysiske butikken som salgs- og kommunikasjonskanal. Butikken består av fantastisk mange muligheter for hvordan løfte salget, bygge kjennskap til butikken og hvordan optimalt bruke varer, egne- og leverandørenes merkevarer i salgs- og markedsarbeidet. Foredraget bygger på konkrete eksempler fra ulike bransjer, internasjonale caser, enkle modeller og bruk av bilder. Alt presentert på en engasjerende, underholdende og inspirerende måte.

Kjøpsadferd i- og utenfor den fysiske butikken

Foredraget tar utgangspunkt i hvordan kundene oppfører seg, beveger seg og forhåpentligvis handler i den fysiske butikken. Hvordan utnytte kundenes ulike adferdsmønstre i forhold til planløsning, vareplassering og ulike kampanje og kommunikasjonstiltak for å få dem til å kjøpe mest mulig. Foredraget bygger på konkrete eksempler fra ulike bransjer, caser, enkle modeller og bruk av bilder. Alt presentert på en engasjerende, underholdende og inspirerende måte.

Merkevarebygging med BUTIKKEN som utgangspunkt

Merkevarer som distribueres og selges gjennom fysiske butikker har et spesielt ansvar i hvordan merkevaren trygges på tvers av analoge, digitale og det fysiske møtestedet. Det fysiske møte med en merkevare/produkt er syretesten på om merkevarebyggingen evner å skape SALG. Det hjelper ikke med kreativ og god kommunikasjon dersom ikke den evner å levere "fra hylla og ut". Foredraget bygger på konkrete eksempler fra ulike bransjer, caser, enkle modeller og bruk av bilder.

Varehandels- og omnikanale butikktrender

Gjennom et omfattende internasjonalt nettverk, trendrapporter og reiser i inn og utland, presenteres suksessfulle- og mindre suksessfulle nye og innovative butikker og konsept på en underholdene og morsom måte. Det har aldri vært brukt så mye ressurser på å bygge spennende fysiske og digitale butikker - kreativiteten er stor og det er mange ideer og inspirasjon å hente for egen konsept- og idè utvikling. Foredraget bygger på konkrete eksempler fra ulike bransjer, caser og bruk av bilder.

Butikken og nettbutikken i et omnikanal landskap

Den fysiske butikken er utfordret som aldri før av netthandel og andre innkjøpskanaler. Netthandels aktører åpner fysiske butikker, og tradisjonelle butikkaktører starter nettbutikk som supplement til den fysiske butikken. Hvilke muligheter og utfordringer skaper dette for hvordan drive BUTIKK i dag og inn i fremtiden - begrep som crosschannel, multichannel og omnichannel og hvilke konsekvenser disse skaper. Foredraget bygger på konkrete eksempler fra ulike bransjer og caser.

Sigurd Herrlin Sørensen har 2 vurderinger

Mari Alm

1. mars 2021

FELLESKJØPET AGRI SA

6

Et fyrverkeri av en foredragsholder! Sigurd har solid kompetanse og sterk formidlingsevne, han engasjerer og vekker publikum uten tvil. Både live og digitalt. Han evner å ha faglig fokus kombinert med humor og glimt i øyet – det er veldig engasjerende å høre han snakke om varehandels utvikling og kundemøter. Vi i Felleskjøpet Detaljhandel (+100 butikker) opplevde han som «på» og evalueringene tilsier at responsen på hans foredrag var svært positiv.

Leif Bache-Mathiesen

8. januar 2017

NHO Handel

6

En foredragsholder flere bør oppleve!
Det er ikke ofte jeg gjør dette, men flere bør oppleve Sigurd Herrlin Sørensen som foredragsholder. En mer engasjerende, energi givende og dyktig foredragsholder går det lenge mellom hver gang jeg opplever og jeg er mye på konferanser! Vi opplevde Sigurd på NHOs Møbel og Interiør konferanse hvor evalueringen i etterkant ga han konferansens beste score. Det er ikke bare budskapet som treffer, men Sigurds formidlingsevne som fengsler publikum.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS