Steinar Husby

Steinar Husby

"Med Utlagt Sjarm" - Humørfylt livsmestring!:

Fra 12.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Steinar Husby

«Med Utlagt Sjarm» er historien om å velge en positiv holdning når det meste går i mot. Etter snart 40 år med pose på magen., gir Steinar oss et humørfylt skråblikk på livet i sin alminnelighet, og ser selvironisk på egenopplevde situasjoner underveis. Et underholdende foredrag om LIVSMESTRING. Hva er det vi lar definere oss som mennesker? Vi kan ikke kontrollere det som skjer med oss; men kan vi velge vår respons? Selv om videoen her på profilen er på engelsk; så er Steinar best på NORSK. Sammen med oppdragsgiver lager Steinar det skreddersydde opplegg for ditt møte, event, konferanse eller klasserom.

Foredrag med Steinar Husby

Med Utlagt Sjarm

Et humørfylt time med skråblikk på livet med utlagt tarm og med pose på magen! "Det er mange interessante ting som kan skje når man har pose på magen", sier Steinar Husby, som ble operert for 37 år siden. Foredraget kommer også inn på hva det er som definerer oss som mennesker og generell livsmestring - for alle!

Hvorfor er HVORFOR viktig?

Drivkraften i egen virksomhet må være dypt fundert i HVORFOR man vil gjøre det. Hvis man vet HVORFOR; er HVORDAN ofte enkelt! Her tar vi utgangspunkt i foredragsholderen sin egen erfaring som nettverksmarkedsfører gjennom 28 år

Følg systemet!

En god oppskrift for suksess er å kopiere andre som har oppnådd suksess. Her får vi en innføring i Hvordan invitere Presentere 2 til 1 møtet Hvordan bygge opp andres kompetanse før en presentasjon 3-veis samtaler

Entusiasme!

Å ENTUSMIASMERE er et verb! Hva om vi startet hver dag med det som utgangspunkt? Hvordan skapes entusiasme - og hvorfor det er avgjørende for å lykkes med alt i livet

Steinar Husby har 8 vurderinger

Ina Merkesdal

11. januar 2019

NORILCO

5

Steinar holdt foredrag for en variert gruppe av både pasienter og pårørende med erfaring med stomi, reservoar eller mage- og tarmkreft. Siden gruppen hadde stort aldersspenn var det vanskelig å treffe absolutt alle, men Steinar ble godt mottatt av de aller fleste, og fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Vi bruker ham gjerne igjen på senere arrangementer.

Arnt Kristian Wallervand

11. september 2018

NORILCO

6

Motiverende og morsomt foredrag, meget god presentasjon .Kan anbefale Steinar på det sterkeste

Trond Gausemel

10. september 2018

Privatperson

5

Et flott innlegg med humor og alvor under Norilco-konferansen på Lillehammer.. Flott med bilder og video + kommunikasjon.

Marian Kristiansen

10. september 2018

Norilco

4

Helt greit foredrag på 1 time. Steinar tok oss med inn i livet hans, han fremsto som trygg og underholdende. Var mye selvironi, men kunne med fordel gått enda høyere på humorstigen slik at latteren hadde sittet løsere. Om det er humor man ønsker.

Martin Aanes

10. september 2018

Privatperson / Likeperson Norilco

Humoristisk og direkte. Mye gode historier, og jeg tror det finnes enda flere på lager som han lett tilpasser sitt publikum 🙂 Trivelig og tok seg tid også før og etter foredraget til faktisk å se folk i øynene og møte sitt publikum. Anbefales 🙂

Nina Renate Hildremyr

7. september 2018

Norilco

6

Humoristisk og positiv måte å møte livets vanskeligheter på. Svært motiverende!

Bjørnar Leknes

12. oktober 2017

Nord universitet

6

For en vitaminpille av et foredrag! En herlig mix av latter, galgenhumor og alvor. Utrolig profesjonell, trygg og direkte foredragsholder, som byr på seg selv, berører og begeistrer. Dette var virkelig herlig og sjarmerende, om et tema det er stort behov for å prate mye mer om.

Ingrid Myhre Orahaug

11. oktober 2017

Fokus Helse

6

Steinar er mannen som kan få det meste til å virke enkelt. Han oser av positivitet og selvironi, og gir av seg selv og sine erfaringer. Det er mye latter, men også alvor i foredraget «Sjarmen med tarmen». Han snakker bl.a. om hva som definerer oss som personer. Hvordan vi kan snu negative ting til å bli en utfordring som vi kan vokse på. Jeg kan trygt anbefale Steinar som foredragsholder!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS