Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Steinar Husby

"Med Utlagt Sjarm" - Humørfylt livsmestring

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 28.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Steinar Husby

1.»Med Utlagt Sjarm» er historien om å velge en positiv holdning når det meste går i mot. I 40 år, med pose på magen, har jeg reist i 40 land. Les noen av historiene på www.medutlagtsjarm.no I foredraget gir jeg et et humørfylt skråblikk på livet i sin alminnelighet, og ser selvironisk på egenopplevde situasjoner underveis. Et humoristisk og underholdende foredrag om LIVSMESTRING.! Hva er det vi lar definere oss som mennesker? Vi kan ikke kontrollere det som skjer med oss; men kan vi velge vår respons? Jeg holder foredragene på norsk og engelsk. Sammen skreddersyr vi et opplegg for ditt møte, event, konferanse eller klasserom. 2. «Førstehjelp for Førstelinja» – Hvordan overleve de første 90 dagene i nettverksmarkedsføring? Direktesalg og nettverksmarkedsføring har vært mitt liv i 30 år. Boken «Førstehjelp for Førstelinja» er solgt i 30 000 eksemplarer, og kurset med samme navn, har en varighet på 4 til 5 skoletimer.

Foredrag med Steinar Husby

Med Utlagt Sjarm

En humørfylt time, med masse humor og selvironi! Et skråblikk på livet, med "utlagt sjarm" som bakteppe! "Det er mange interessante ting som kan skje når man har pose på magen", sier Steinar Husby, som ble operert for 40 år siden. Hva er det som definerer oss som mennesker? Hvordan møter vi de utfordringene som omstendighetene gir oss?

Førstehjelp for Førstelinja - kortversjonen

Boken "Førstehjelp for Førstelinja" er etter 30 000 solgte eksemplarer blitt en lærebok for mange nettverksmarkedsførere og direkteselgere. "Førstehjelp for Førstelinja" er et kurs på cirka 4 timer, men kortversjonen er på cirka 1 time. Skreddersyes i forhold til hva ditt selskap og team behøver for å lykkes videre i denne spennende vekstbransjen. https://www.facebook.com/groups/forstehjelp/

Kurs med Steinar Husby

"Førstehjelp for Førstelinja" - Hvordan overleve de 90 første dagene i nettverksmarkedsføring?

Kurset bygger på boken med samme navn. Den er solgt i 30 000 eksemplarer, og er en lærebok for de som ønsker å skape sin egen virksomhet innen direktesalg og nettverksmarkedsføring. Noen av temaene: Møte Mange Motforestillinger, Bransjens Bakgrunn, Mine Mål, Profesjonell Presentasjon, Kraftmultiplisering, Fornøyelig Fornyelse. Og vi blir kjent med Neggen, Alligatoren og Ensporingen. 4 til 5 timer med humor og inspirasjon!

Steinar Husby har 8 vurderinger

Ina Merkesdal

11. januar 2019

NORILCO

5

Steinar holdt foredrag for en variert gruppe av både pasienter og pårørende med erfaring med stomi, reservoar eller mage- og tarmkreft. Siden gruppen hadde stort aldersspenn var det vanskelig å treffe absolutt alle, men Steinar ble godt mottatt av de aller fleste, og fikk gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Vi bruker ham gjerne igjen på senere arrangementer.

Arnt Kristian Wallervand

11. september 2018

NORILCO

6

Motiverende og morsomt foredrag, meget god presentasjon .Kan anbefale Steinar på det sterkeste

Trond Gausemel

10. september 2018

Privatperson

5

Et flott innlegg med humor og alvor under Norilco-konferansen på Lillehammer.. Flott med bilder og video + kommunikasjon.

Marian Kristiansen

10. september 2018

Norilco

4

Helt greit foredrag på 1 time. Steinar tok oss med inn i livet hans, han fremsto som trygg og underholdende. Var mye selvironi, men kunne med fordel gått enda høyere på humorstigen slik at latteren hadde sittet løsere. Om det er humor man ønsker.

Martin Aanes

10. september 2018

Privatperson / Likeperson Norilco

Humoristisk og direkte. Mye gode historier, og jeg tror det finnes enda flere på lager som han lett tilpasser sitt publikum 🙂 Trivelig og tok seg tid også før og etter foredraget til faktisk å se folk i øynene og møte sitt publikum. Anbefales 🙂

Nina Renate Hildremyr

7. september 2018

Norilco

6

Humoristisk og positiv måte å møte livets vanskeligheter på. Svært motiverende!

Bjørnar Leknes

12. oktober 2017

Nord universitet

6

For en vitaminpille av et foredrag! En herlig mix av latter, galgenhumor og alvor. Utrolig profesjonell, trygg og direkte foredragsholder, som byr på seg selv, berører og begeistrer. Dette var virkelig herlig og sjarmerende, om et tema det er stort behov for å prate mye mer om.

Ingrid Myhre Orahaug

11. oktober 2017

Fokus Helse

6

Steinar er mannen som kan få det meste til å virke enkelt. Han oser av positivitet og selvironi, og gir av seg selv og sine erfaringer. Det er mye latter, men også alvor i foredraget «Sjarmen med tarmen». Han snakker bl.a. om hva som definerer oss som personer. Hvordan vi kan snu negative ting til å bli en utfordring som vi kan vokse på. Jeg kan trygt anbefale Steinar som foredragsholder!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS