Steinar Husby

LIVSMESTRING...med utlagt sjarm

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Steinar Husby

«LIVSMESTRING…med utlagt sjarm» er historien om å velge en positiv holdning når det meste går i mot. I over 40 år, med pose på magen, har jeg reist i over 40 land. Les noen av historiene på www.medutlagtsjarm.no I foredraget gir jeg et et humørfylt skråblikk på livet i sin alminnelighet, og ser selvironisk på egenopplevde situasjoner underveis. Et humoristisk og underholdende foredrag om LIVSMESTRING.! Hva er det vi lar definere oss som mennesker? Vi kan ikke kontrollere det som skjer med oss; men kan vi velge vår respons? Jeg holder foredragene på norsk og engelsk. Sammen skreddersyr vi et opplegg for ditt møte, event, konferanse eller klasserom. 2. «Førstehjelp for Førstelinja» – Hvordan overleve de første 90 dagene i nettverksmarkedsføring? Direktesalg og nettverksmarkedsføring har vært mitt liv i 30 år. Boken «Førstehjelp for Førstelinja» er solgt i 30 000 eksemplarer, og kurset med samme navn, har en varighet på 4 til 5 skoletimer.

Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Steinar Husby

LIVSMESTRING...med utlagt sjarm

En humørfylt time, med masse humor og selvironi! Et skråblikk på livet, med "utlagt sjarm" som bakteppe! "Det er mange interessante ting som kan skje når man har pose på magen", sier Steinar Husby, som ble operert for over 40 år siden. Hva er det som definerer oss som mennesker? Hvordan møter vi de utfordringene som omstendighetene gir oss?

Førstehjelp for Førstelinja - kortversjonen

Boken "Førstehjelp for Førstelinja" er etter 30 000 solgte eksemplarer blitt en lærebok for mange nettverksmarkedsførere og direkteselgere. "Førstehjelp for Førstelinja" er et kurs på cirka 4 timer, men kortversjonen er på cirka 1 time. Skreddersyes i forhold til hva ditt selskap og team behøver for å lykkes videre i denne spennende vekstbransjen. https://www.facebook.com/groups/forstehjelp/

Kurs med Steinar Husby

"Førstehjelp for Førstelinja" - Hvordan overleve de 90 første dagene i nettverksmarkedsføring?

Kurset bygger på boken med samme navn. Den er solgt i 30 000 eksemplarer, og er en lærebok for de som ønsker å skape sin egen virksomhet innen direktesalg og nettverksmarkedsføring. Noen av temaene: Møte Mange Motforestillinger, Bransjens Bakgrunn, Mine Mål, Profesjonell Presentasjon, Kraftmultiplisering, Fornøyelig Fornyelse. Og vi blir kjent med Neggen, Alligatoren og Ensporingen. 4 til 5 timer med humor og inspirasjon!

2024 © Talerlisten AS