Svein Tore Marthinsen

Svein Tore Marthinsen

Valganalytiker og debattleder

NOK 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Svein Tore Marthinsen

Svein Tore Marthinsen er statsviter og valganalytiker. Han har god kompetanse på valg, velgere, demokrati, politikk, sosiale medier og kommunikasjon. Marthinsen brukes som kommentator og var fast analytiker for NRK Østlandssendingens valgsendinger i 2011,2015 og 2017. Har vært tilknyttet UiO, foreleser på BI og MH og er spaltist i Romerikes Blad. Ga ut boken «Sosial kommunikasjon» i 2013. Boken samler norske erfaringer av sosial mediebruk. Svein Tore Marthinsen holder to typer foredrag og workshops: 1) Valg og velgere. 2) Sosial kommunikasjon. Han snakker i alle typer forsamlinger og tilpasser foredraget etter ditt behov. Marthinsen leder også politiske debatter. Stortinget, departementene, Utlendingsnemnda, Helse Møre og Romsdal, Giske kommune, Rema 1000, Coop, Borg bispedømme, Civita, Venstre, Apotekforeningen, Maritimt forum, Sjøoffiserforbundet, Geelmuyden Kise, Norsk Bibliotekforening og Confex er eksempler på oppdragsgivere de siste årene.

Foredrag

Stortingsvalget 2017

Valgresultat og velgertrender. Hvorfor tapte Ap? Hvorfor vant Sp? Hvorfor ble den blå regjeringen gjenvalgt? Politisk kommunikasjon. Hva er veien videre mot valgene i 2019 og 2021?

Sosial kommunikasjon

Kommunikasjon i sosiale medier oppleves ofte mest relevant hvis den er kanalunik, personlig, samtaleorientert og verdibasert. Hvordan kan du og din virksomhet forankre dette for å kommunisere bedre med deres målgrupper? Nye medievaner skaper muligheter og utfordringer knyttet til demokrati, makt og åpenhet. Hvordan møter vi dem?

Svein Tore Marthinsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.