Svein Tore Marthinsen

Svein Tore Marthinsen

Valganalytiker og debattleder

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Svein Tore Marthinsen

Svein Tore Marthinsen er statsviter og valganalytiker. Han har god kompetanse på valg, velgere, demokrati og politikk og gir ut analysebrev om disse temaene hver fredag. Han samarbeider med den dyktige kariktaturtegneren Egil Nyhus. Marthinsen har vært fast analytiker for NRK Østlandssendingen ved valgene 2011-19. Og for Avisa Oslo i 2021. Han er spaltist i Romerikes Blad, debattleder og har forelest på Universitetet Sør-Øst, BI og Markedshøyskolen. Han leder politiske debatter og holder foredrag om valg og velgere. Foredraget tilpassess etter ditt behov.

Foredrag med Svein Tore Marthinsen

Stortingsvalget 2021

Hva skjedde, og hvorfor ble det maktskifte? Hvordan er det politiske landskapet endret, og hva er utsiktene inn mot lokalvalget i 2023?

Valgsystemet i Norge

Den norske valgordningen. Hva foreslår det nye Valglovutvalget av endringer?

Svein Tore Marthinsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS