Svein Tore Marthinsen

Svein Tore Marthinsen

Valganalytiker og debattleder

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Svein Tore Marthinsen

Svein Tore Marthinsen er statsviter og valganalytiker. Han har god kompetanse på valg, velgere, demokrati, politikk, sosiale medier og kommunikasjon. Marthinsen er fast analytiker for NRK Østlandssendingens ved valgene. Foreleser på Universitetet Sør-Øst, BI og MH og er spaltist i Romerikes Blad. Ga ut boken «Sosial kommunikasjon» i 2013. Boken samler norske erfaringer av sosial mediebruk. Svein Tore Marthinsen holder to typer foredrag og workshops: 1) Valg og velgere. 2) Sosial kommunikasjon. Han snakker i alle typer forsamlinger og tilpasser foredraget etter ditt behov. Marthinsen leder også politiske debatter. Stortinget, departementene, Utlendingsnemnda, Nordland Fylkeskommune, Helse Møre og Romsdal, Giske kommune, Rema 1000, Coop, Borg bispedømme, Civita, Venstre, Apotekforeningen, Maritimt forum, Sjøoffiserforbundet, Geelmuyden Kise, Norsk Bibliotekforening og Confex er eksempler på oppdragsgivere de siste årene.

Foredrag med Svein Tore Marthinsen

Lokalvalget 2019

Hvor går velgerne? Hva er de viktigste sakene? Hvem vinner de store byene? Hvordan går det i de nye fylkene?

Sosial kommunikasjon

Kommunikasjon i sosiale medier oppleves mest relevant hvis den er kanalunik, personlig, samtaleorientert og verdibasert. Hvordan kan du og din virksomhet forankre dette for å kommunisere bedre med deres målgrupper? Nye medievaner skaper muligheter og utfordringer knyttet til demokrati, makt og åpenhet. Hvordan møter vi dem?

Stortingsvalget 2021

12 år med blått styre eller ny rødgrønn æra?

Politisk kommunikasjon

Valgkampene blir mer direkte, fragmenterte og visuelle. Hva betyr disse endringene for samfunnet og for politikernes kommunikasjon med velgerne?

Valgsystemet i Norge

Den norske valgordningen er tuftet på tre hovedhensyn: 1. Utkanten skal favoriseres 2. Styringsdyktighet 3. Proporsjonalitet Hvordan kommer disse hensynene i strid med hverandre? Hva kan det nye Valglovutvalget foreslå av endringer?

Svein Tore Marthinsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS