Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Sverre Gunnar Haga

Sverre Gunnar Haga

Kommunikasjonsleder, forfatter, holder kræsjkurs om opera

Fra 7.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sverre Gunnar Haga

Sverre Gunnar Haga har vært toppscorer i færøysk 4. divisjon, informasjonssjef i Den Norske Opera & Ballett, mangeårig kulturjournalist i Dagbladet, daglig leder i Ultimafestival, kommunikasjonssjef i Norsk design- og arkitektursenter og er nå kommunikasjonsleder i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. Han har skrevet seks bøker. To bestselgende humorbøker under pseudonymet Wiggo Meyer, en kokebok med Terje Ness, en quizbok, en biografi om Egil Monn-Iversen, og i 2015, publikumssuksessen Menn som baker brød.

Foredrag med Sverre Gunnar Haga

Død og fordervelse i tre akter

For deg som trenger noe HELT ANNET til fredagsavslutningen, til kick-off eller kulturinnslag på jobben: et underholdende og lærerikt kræsjkurs i opera. Det er regelrett synd på mennesker som ikke hører på opera. Og jeg har tenkt å redde disse som ikke gjør det, ut av det ytterste mørke. Få svar på de vanskelige spørsmålene: * Hva er opera – og hvorfor virker det så sterkt? * Når skal man klappe? * Hvorfor dør så mange sopraner? Kan tidstilpasses fra 10-70 minutter.

Sverre Gunnar Haga har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS