Sverre Gunnar Haga

Kommunikasjonsleder og forfatter

Fra kr 7.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Sverre Gunnar Haga

Sverre Gunnar Haga har vært toppscorer i færøysk 4. divisjon, informasjonssjef i Den Norske Opera & Ballett, mangeårig kulturjournalist i Dagbladet, daglig leder i Ultimafestival, kommunikasjonssjef i Norsk design- og arkitektursenter og er nå kommunikasjonsleder i Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening. Han har skrevet seks bøker. To bestselgende humorbøker under pseudonymet Wiggo Meyer, en kokebok med Terje Ness, en quizbok, en biografi om Egil Monn-Iversen, og i 2015, salgssuksessen Menn som baker brød og Norgeshistorier i 2018. Sjekk gjerne min liste over anbefalt klassisk musikk til folk som ikke har peiling på klassisk musikk. Med emosjonelle retningsgivere! https://www.harvestmagazine.no/artikkel/klassisk-musikk-til-deg-som-ikke-har-peiling

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Sverre Gunnar Haga

Død og fordervelse i tre akter

For deg som trenger noe HELT ANNET til fredagsavslutningen, til kick-off eller kulturinnslag på jobben: et underholdende og lærerikt kræsjkurs i opera. Det er regelrett synd på mennesker som ikke hører på opera. Og jeg har tenkt å redde disse som ikke gjør det, ut av det ytterste mørke. Få svar på de vanskelige spørsmålene: * Hva er opera – og hvorfor virker det så sterkt? * Når skal man klappe? * Hvorfor dør så mange sopraner? Kan tidstilpasses fra 10-70 minutter.

Norge - en alternativ historiefortelling

Erna Solberg stiller opp i avisa med sitt rotete kjøkken. Rolf Falk-Larssen går en rolig 10 000 meter på Bislett. Det første kondomet blir rullet ut på NRK Fjernsyn. Jørgen Kosmo stiller på NATO-toppmøte i lys dress. Hvordan har de underlige historiene fra vårt offentlighet bidratt til å forme oss som land og folk? Sverre Gunnar Haga har skrevet boka "Norgeshistorier", og forteller en varm og morsom historie om de gjenkjennelige fortellingene som utgjør den uoffisielle versjonen av Norge.

2024 © Talerlisten AS