Tarjei Vassbotn

Teknolog, Disruptive Technologies og Google

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Tarjei Vassbotn

Tarjei Vassbotns foredrag omtales som spennende, inspirerende og motiverende. Tarjei har ledet Google sin IoT-satsning fra Silicon Valley og har vært med å bygge opp Google sitt partner-nettverk i Asia med alt frå små partnere i den kambodjanske jungelen til store teleselskaper i Japan og Australia. Han deler sine erfaringer og skråblikk etter mer enn 20 år som leder i teknolgiselskaper som Sol.no, Google og i startup-selskap som Disruptive Technologies som lager verdens minste sensor og Nofence som lager verdens første trådløse gjerder for sau, geit og kuer. Hvis du har lyst på et motiverende og spennende foredrag som du også kan lære litt av, prøv Tarjei til din neste samling!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Tarjei Vassbotn

Roboter, AI og Internet of things - hva Google egentlig planlegger!

Hva er det Google, Apple, Amazon og Facebook jobber med i kulissene? Hva er strategien bak og hvordan er det disse selskapene jobber med morgendagens teknologi? Hvordan vil det påvirke oss og hva kan dere gjøre for å nyttiggjøre deg den kommende bølgen?

Fremtidens arbeidsplass: Det beste fra Google og Silicon Valley

Google er ofte trukket frem som den fremste teknologibedriften i verden. Men visste du at de er minst like gode også på hvordan de organiserer arbeid, ansettelser og innovasjon? Foredraget gir deg inspirerende innsikt som du selv kan bruke i hvordan Google jobber og tenker fra noen som har jobbet i 5 år på hovedkontoret og besøkt Google-kontorer i mer enn 30 land.

Radikal ærlighet, arbeidskultur og den beste sjefen du har hatt

Hva er det som gjør at noen ledere er så mye bedre enn andre? Hvordan klarer de å få det beste ut av sine ansatte? Kultur spiser strategi til frokost sies det, men hvordan etablerer man en god kultur? I dette foredraget deler jeg de aller beste tipsene og triksene fra de beste lederne jeg har møtt eller studert i hele verden og noen tips jeg har funnet ut av selv i min over 20-årige karriere som leder i både små og store selskaper.

Produkt Market Fit: Den hellige gral

Product Market Fit er regnet som den "hellige gral" i produktivkling: Hvordan lage et produkt som kundene bare må ha! Gjennom 5 fundamentale spørsmål og 3 lærerike historier utforsker vi hvordan startups og selskaper som lager nye produkter øker sjansene sine for å bygge suksessrike produkter.

Kurs med Tarjei Vassbotn

OKRs - moderne, autonom og skalerbar organisering av arbeid

OKRs er beskrevet som et revolusjonerende system for å lede store og mellomstore selskap på en autonom og skalerende måte. Det er brukt av selskap som Amazon, Facebook, Google og Netflix i tillegg til en rekke mer tradisjonelle selskaper. OKRs er i seg selv veldig enkelt, men det kan være krevende å implementere hvis man ikke har erfaring med å jobbe i selskap hvor dette er tatt i bruk på en god måte. Jeg hjelper dere med både opplæring og støtte i implementeringen av OKRs i ditt selskap.

2024 © Talerlisten AS