Tarjei Vassbotn

Teknolog, Disruptive Technologies og Google

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tarjei Vassbotn

Tarjei Vassbotns foredrag omtales som spennende, inspirerende og motiverende. Tarjei har ledet Google sin IoT-satsning fra Silicon Valley og har vært med å bygge opp Google sitt partner-nettverk i Asia med alt frå små partnere i den kambodjanske jungelen til store teleselskaper i Japan og Australia. Han deler sine erfaringer og skråblikk etter mer enn 20 år som leder i teknolgiselskaper som Sol.no, Google og i startup-selskap som Disruptive Technologies som lager verdens minste sensor og Nofence som lager verdens første trådløse gjerder for sau, geit og kuer. Hvis du har lyst på et motiverende og spennende foredrag som du også kan lære litt av, prøv Tarjei til din neste samling!

Foredrag med Tarjei Vassbotn

Roboter, AI og Internet of things - hva Google egentlig planlegger!

Hva er det Google, Apple, Amazon og Facebook jobber med i kulissene? Hva er strategien bak og hvordan er det disse selskapene jobber med morgendagens teknologi? Hvordan vil det påvirke oss og hva kan dere gjøre for å nyttiggjøre deg den kommende bølgen?

Fremtidens arbeidsplass: Det beste fra Google og Silicon Valley

Google er ofte trukket frem som den fremste teknologibedriften i verden. Men visste du at de er minst like gode også på hvordan de organiserer arbeid, ansettelser og innovasjon? Foredraget gir deg inspirerende innsikt som du selv kan bruke i hvordan Google jobber og tenker fra noen som har jobbet i 5 år på hovedkontoret og besøkt Google-kontorer i mer enn 30 land.

Radikal ærlighet, arbeidskultur og den beste sjefen du har hatt

Hva er det som gjør at noen ledere er så mye bedre enn andre? Hvordan klarer de å få det beste ut av sine ansatte? Kultur spiser strategi til frokost sies det, men hvordan etablerer man en god kultur? I dette foredraget deler jeg de aller beste tipsene og triksene fra de beste lederne jeg har møtt eller studert i hele verden og noen tips jeg har funnet ut av selv i min over 20-årige karriere som leder i både små og store selskaper.

Produkt Market Fit: Den hellige gral

Product Market Fit er regnet som den "hellige gral" i produktivkling: Hvordan lage et produkt som kundene bare må ha! Gjennom 5 fundamentale spørsmål og 3 lærerike historier utforsker vi hvordan startups og selskaper som lager nye produkter øker sjansene sine for å bygge suksessrike produkter.

Kurs med Tarjei Vassbotn

OKRs - moderne, autonom og skalerbar organisering av arbeid

OKRs er beskrevet som et revolusjonerende system for å lede store og mellomstore selskap på en autonom og skalerende måte. Det er brukt av selskap som Amazon, Facebook, Google og Netflix i tillegg til en rekke mer tradisjonelle selskaper. OKRs er i seg selv veldig enkelt, men det kan være krevende å implementere hvis man ikke har erfaring med å jobbe i selskap hvor dette er tatt i bruk på en god måte. Jeg hjelper dere med både opplæring og støtte i implementeringen av OKRs i ditt selskap.

Tarjei Vassbotn har 7 vurderinger

Berit Lyngstad

7. mars 2022

Volda kommune

5

Tarjei hadde eit innlegg på leiarsamling i Volda kommune i februar 2022. Vi var førebudd på å bli inspirert, men vart positivt overraska over kor nært kvardagen vår han kom. Det gjorde innlegget veldig matnyttig for oss. Tarjei er dyktig til å formidle, kunnskapsrik og god til å forenkle. Vi kan trygt anbefale Tarjei til alle som er interessert i tema rundt digitalisering og digitale prosessar.

Anna Klara Måseide

9. desember 2020

Ulstein Næringsforum

6

Tarjei Vassbotn var både føredragshaldar og gjest i paneldebatt på leiarkonferansen «The New Normal» i Ulsteinvik hausten 2020. Tarjei heldt eit svært spennande og innhaldsrikt foredrag om effektene av digitalisering i arbeidslivet, der han tok oss med jorda rundt for å vise moglegheiter knytta til digitalisering og «remote work». Han fortalte engasjert om reisa si frå ei lita bygd på Sunnmøre til Silicon Valley – og tilbake igjen, og korleis digitalisering gjer internasjonalt samarbeid mogleg på eit heilt anna vis enn før.
Vi kan anbefale Tarjei som foredragshaldar på det sterkaste! Han byr på seg sjølv, engasjerer seg, er veldig tilstede i dialogen, er visjonær og engasjert – og med eit internasjonal «touch» som gir ein det lille ekstra.

Astrid Kirkaune

17. november 2020

ProtoMore

6

Tarjei var en av foredragsholderne på vår første digitale utgave av Innovasjonsfestivalen november 2020. Han snakket om hvordan selskaper som Google bygger fremtidens arbeidsplasser ved å omfavne fleksibilitet og arbeidere spredd til alle kanter. Et høyaktuelt tema, midt i blinken for å fremheve noen av de «gode» effektene av coronasituasjonen vi befinner oss i idag. Kan absolutt anbefales om du ønsker en svært profesjonell og jordnær foredragsholder!

Mark Pasquine

7. november 2018

NTNU

6

Tarjei teaches in our executive course on Digital Strategy, where he covers various aspects of IoT. Participants in this course are generally middle to senior management. Tarjei helps them understand some of the more complex elements of IoT and how businesses can strategically use IoT. He also handles question an answer sessions with skill and shows deep understanding of the challenges facing business.

Terje Edvardsen

7. november 2018

TU Event

5

Vi hadde Tarjei som foredragsholder på konferansen Smarte Hjem. Tarjei var en engasjerende og innsiktsfull foredragsholder og han ga et solid bidrag til programmet. Han ble av deltakerne evaluert til dagens beste foredragsholder med evalueringen 5 av 6 mulige.

Oda Ellingsen

30. oktober 2018

Tekna avdeling Ålesund

6

Tekna avdeling Ålesund feiret sin 100 årsdag med å invitere inn Tarjei for et foredrag om digitalisering og IoT. Siden Teknas medlemmer er teknologer med mastergrad var det viktig å invitere en foredragsholder som kunne bidra til å dekode begrepet ‘digitalisering’ og bidra med reell kunnskap om hva dette i praksis betyr. Dette var et oppdrag Tarjei utførte glimrende og han trigget mye nysgjerrighet og spørsmål fra salen. Noe han tok seg god tid til å svare på. Tekna avdeling Ålesund anbefaler Tarjei som en dyktig og engasjerende foredragsholder for teknologer og det generelle publikum!

Ruth Karin Størseth Sørlie

16. oktober 2018

DNB Bank ASA

6

Vi hadde Tarjei som foredragsholder på vår næringslivsdag i DNB på Stjørdal i august 2018 hvor han snakket om IoT. Tarjei fikk forklart et litt vanskelig tilgjengelig/forståelig tema på en spennende og opplysende måte til deltakerne våre. Gode tilbakemeldinger fra våre deltakere. Jordnær person med mye kunnskap som er en fornøyelse og høre på. Kan trygt anbefale Tarjei.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS