Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Tarjei Vassbotn

Teknolog, Disruptive Technologies og Google

Fra 29.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tarjei Vassbotn

Tarjei Vassbotn er en av Norges fremste teknologer og har de siste 5 årene ledet Googles globale Internet Of Things-satsning mot utviklere fra Silicon Valley. Han leder i dag produktstrategien til Disruptive Technologies som lager verdens minste trådløse sensor og har vunnet flere priser og kunder i inn- og utland. Tarjei er en av få som ikke bare kan snakke om digitalisering, men som tidligere også har ledet flere store digitaliseringsprosjekter med stor suksess. Hans foredrag omtales som inspirerende, motiverende og forståelige, spesielt for de som ikke har en teknisk bakgrunn. Han har er medforfatter av boken «Teknologien endrer samfunnet», holder foredrag over hele Norge og underviser i Master i Digital Strategi og Ledelse på NTNU. Tarjei Vassbotn er en travel mann, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille ham.

Foredrag med Tarjei Vassbotn

Det Neste Store - Internet of Things: Hva er det og hvilke muligheter gir det deg?

Tingenes Internet eller Internet of Things: Av mange spådd å bli en av de neste store teknologiske gjennombruddene. Foredraget tar det med på en underholdende reise gjennom: Hva er det? Hva betyr det for meg? Hvilke muligheter åpner det? Hvordan kommer jeg igang? Hvor stort blir det? Når kommer det?

Digitalisering - Hva er det egentlig? Og hvordan gjør man det?

Veldig mange skriver og prater om digitalisering, færre vet hva det egentlig betyr. Langt færre har praktisk erfaring i å lede digitaliseringsprosjekter. I dette foredraget dykker vi ned i grunn-prinsippene for digital tenkning og ser på konkrete metoder for å lykkes i din digitale transformasjon.

Hva kan du lære av hvordan Google jobber?

Google er ofte trukket frem som den fremste teknologibedriften i verden. Men visste du at de er minst like gode også på hvordan de organiserer arbeid, ansettelser og innovasjon? Foredraget gir deg dyp innsikt i hvordan Google jobber og tenker fra noen som har jobbet i 5 år på hovedkontoret og besøkt Google-kontorer i mer enn 30 land.

Suksessrike Teknologi-prosjekter: Finnes enhjørninger?

Mange store IT- og teknologiprosjekter feiler ved store kostandsoverskridelser, forsinkelser og ikke minst dårlig brukeropplevelse. Må det være slik? Dette foredraget viser deg gjennom eksempler hvorfor IT-prosjekter feiler og gir deg prinsippene og rådene som skal til for å lykkes i komplekse teknologi-prosjekter.

Data-drevne beslutninger: Fra tannbørster til kunstig intelligens

Hvordan jobber selskaper som Google og Disruptive Technologies for å treffe de riktige beslutninger? I dette foredraget går vi gjennom hvordan alle lag bedriften kan bruke teknologi og data til å finne de beste beslutningene på kort og lang sikt.

Tarjei Vassbotn har 4 vurderinger

Mark Pasquine

7. november 2018

NTNU

6

Tarjei teaches in our executive course on Digital Strategy, where he covers various aspects of IoT. Participants in this course are generally middle to senior management. Tarjei helps them understand some of the more complex elements of IoT and how businesses can strategically use IoT. He also handles question an answer sessions with skill and shows deep understanding of the challenges facing business.

Terje Edvardsen

7. november 2018

TU Event

5

Vi hadde Tarjei som foredragsholder på konferansen Smarte Hjem. Tarjei var en engasjerende og innsiktsfull foredragsholder og han ga et solid bidrag til programmet. Han ble av deltakerne evaluert til dagens beste foredragsholder med evalueringen 5 av 6 mulige.

Oda Ellingsen

30. oktober 2018

Tekna avdeling Ålesund

6

Tekna avdeling Ålesund feiret sin 100 årsdag med å invitere inn Tarjei for et foredrag om digitalisering og IoT. Siden Teknas medlemmer er teknologer med mastergrad var det viktig å invitere en foredragsholder som kunne bidra til å dekode begrepet ‘digitalisering’ og bidra med reell kunnskap om hva dette i praksis betyr. Dette var et oppdrag Tarjei utførte glimrende og han trigget mye nysgjerrighet og spørsmål fra salen. Noe han tok seg god tid til å svare på. Tekna avdeling Ålesund anbefaler Tarjei som en dyktig og engasjerende foredragsholder for teknologer og det generelle publikum!

Ruth Karin Størseth Sørlie

16. oktober 2018

DNB Bank ASA

6

Vi hadde Tarjei som foredragsholder på vår næringslivsdag i DNB på Stjørdal i august 2018 hvor han snakket om IoT. Tarjei fikk forklart et litt vanskelig tilgjengelig/forståelig tema på en spennende og opplysende måte til deltakerne våre. Gode tilbakemeldinger fra våre deltakere. Jordnær person med mye kunnskap som er en fornøyelse og høre på. Kan trygt anbefale Tarjei.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS