Thomas Moen

Rådgiver i digital markedsføring

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Thomas Moen

Thomas Moen er en av Norges fremste eksperter på digital markedsføring generelt og markedsføring på Facebook spesielt. Han var en av landets første, kjente bloggere og har over 15 års erfaring med digital merkevarebygging og kommunikasjon. Thomas Moen har bygget opp og solgt selskaper, og ledet team fra to til 55 mennesker. For tiden jobber han som selvstendig rådgiver, kursholder og foredragsholder – og snakker lidenskapelig om kommunikasjon, markedsføring, entrepenørskap, ledelse og digital balanse. Thomas har skrevet to bøker, holdt foredrag og kurs over hele Europa og vært konferansier blant annet på Oslo Business Forum 2017. Han jobber alltid hardt for å gi publikum det lille ekstra, og har gode tekniske kunnskaper så vel som et godt overblikk. Foruten å holde foredrag om digital markedsføring og Facebook, snakker Thomas også om viktigheten av balanse mellom jobb og fritid, og hvordan oppnå dette. Thomas tar også oppdrag som konferansier eller møteleder.

Talerlisten mener

Thomas er alltid faglig oppdatert og brennende engasjert. Hans foredrag om blogging, sosiale medier eller digital markedsføring er alltid interessante, og han har en personlig og lun stil på scenen.

Thomas Moen har 4 vurderinger

Jørgen Eggli

21. februar 2018

Fredag Design

6

Veldig bra! Her var det mange gode poenger. Personlig erfaring og eksempler som gjør at informasjonen er lett å huske. Det er veldig interresant å høre om dette maktskiftet i media, og det gir en idé om hvordan man kan komme inn på denne arenaen som markedsfører.

Steinar B. Christensen

1. november 2017

Kundeservicedagene i Bergen

6

Thomas Moen holdt foredrag under Kundeservicedagene i Bergen 27.september 2017. Hans foredrag tok for seg hva næringslivet kan lære av dagens bloggere og opinionsdannere. Thomas er oppdatert, har mye kunnskap innen sitt fagfelt, er tydelig og klar i sin kommunikasjon og han er en inspirerende formidler. I tillegg er han serviceminded, og stilte opp for oss på kort varsel med et tilpasset foredrag. Hyggelig å ha med Thomas å gjøre, og gir ham de beste anbefalinger.

Raymond L Jakobsen

7. september 2017

Visit Bodø

6

Thomas holdt foredrag for 150 næringslivsfolk i Bodø i forbindelse med kursserien #smartpånett. Presis, forberedt, veltalende, klar, oppdatert, inkluderende og inspirerende. Vi kan trygt anbefale Thomas som foredragsholder!

Kjersti Eilertsen

18. august 2017

Riksteatret

6

Vi booket Thomas Moen til å holde et foredrag foran omlag 150 samarbeidspartnere om hvordan man fullt ut kan utnytte Facebook som markedsføringskanal. Thomas er utrolig inspirerende, kunnskapsrik og dyktig, og vi dro alle tilbake med mange ønsker og ideer for videre arbeid. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS