Talerlisten
Thomas Moen

Thomas Moen

Markedsdirektør i United Influencers | Oslo

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 40.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Thomas Moen er en av Norges første, kjente bloggere og har over 15 års erfaring med digital markedsføring. Moen har bygget og solgt selskaper, og ledet team fra to til 55 mennesker. Han prater lidenskapelig om kommunikasjon, markedsføring, entrepenørskap, ledelse og digital balanse. Thomas har skrevet to bøker, holdt foredrag og kurs over hele Europa, og jobber alltid hardt for å gi publikum det lille ekstra. Thomas Moen arbeider i dag som sjef for United Influencers, der han bygger opp selskapet og hjelper nye influencere opp og fram.

Talerlisten mener

Thomas er alltid faglig oppdatert og brennende engasjert. Hans foredrag om blogging, sosiale medier eller digital markedsføring er alltid interessante, og han har en personlig og lun stil på scenen.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Thomas Moen har 3 vurderinger

Steinar B. Christensen

1. november 2017

Kundeservicedagene i Bergen

6

Thomas Moen holdt foredrag under Kundeservicedagene i Bergen 27.september 2017. Hans foredrag tok for seg hva næringslivet kan lære av dagens bloggere og opinionsdannere. Thomas er oppdatert, har mye kunnskap innen sitt fagfelt, er tydelig og klar i sin kommunikasjon og han er en inspirerende formidler. I tillegg er han serviceminded, og stilte opp for oss på kort varsel med et tilpasset foredrag. Hyggelig å ha med Thomas å gjøre, og gir ham de beste anbefalinger.

Raymond L Jakobsen

7. september 2017

Visit Bodø

6

Thomas holdt foredrag for 150 næringslivsfolk i Bodø i forbindelse med kursserien #smartpånett. Presis, forberedt, veltalende, klar, oppdatert, inkluderende og inspirerende. Vi kan trygt anbefale Thomas som foredragsholder!

Kjersti Eilertsen

18. august 2017

Riksteatret

6

Vi booket Thomas Moen til å holde et foredrag foran omlag 150 samarbeidspartnere om hvordan man fullt ut kan utnytte Facebook som markedsføringskanal. Thomas er utrolig inspirerende, kunnskapsrik og dyktig, og vi dro alle tilbake med mange ønsker og ideer for videre arbeid. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS