Thomas Moen

Rådgiver i digital markedsføring

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Thomas Moen

Thomas Moen er en av Norges fremste eksperter på digital markedsføring generelt og markedsføring på Facebook spesielt. Han var en av landets første, kjente bloggere og har over 20 års erfaring med digital merkevarebygging og kommunikasjon. Thomas Moen har bygget opp og solgt selskaper, og ledet team fra to til 55 mennesker. For tiden jobber han som selvstendig rådgiver, kursholder og foredragsholder – og snakker lidenskapelig om kommunikasjon, markedsføring, entrepenørskap, ledelse og digital balanse. Thomas har skrevet to bøker, holdt foredrag og kurs over hele Europa og vært konferansier blant annet på Oslo Business Forum 2017. Han jobber alltid hardt for å gi publikum det lille ekstra, og har gode tekniske kunnskaper så vel som et godt overblikk. Foruten å holde foredrag om digital markedsføring og Facebook, snakker Thomas også om viktigheten av balanse mellom jobb og fritid, og hvordan oppnå dette. Thomas tar også oppdrag som konferansier eller møteleder.

Premium
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Thomas Moen

Hva kan vi bruke kunstig intelligens til I DAG?

Thomas begynte å kode nettsider som veldig ung, og var på mange måter en gudfar for blogging i Norge på 2000-tallet. Nå har han tatt i bruk kunstig intelligens, spesielt Chat GPT for seg selv og kundene sine for å forenkle markedsføringsarbeidet. I dette foredraget viser han i praksis hva AI kan brukes til nå, og live-demonstrerer hvordan Chat GPT kan løse ulike oppgaver på en forbløffende god måte. Et praktisk og nyttig foredrag, spesielt for markedsførere.

Talerlisten mener

Thomas er alltid faglig oppdatert og brennende engasjert. Hans foredrag om blogging, sosiale medier eller digital markedsføring er alltid interessante, og han har en personlig og lun stil på scenen.

2024 © Talerlisten AS