Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold

Energisk duo skaper samarbeid og innovasjon

Fra kr 17.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold

Forvent å oppdag nye sider ved deg og kollegaene dine – smak på forskjellen mellom å bli avvist og lyttet til, og hvordan man sammen kan skape noe man ALDRI hadde klart på egen hånd. Med humor, energi, kunnskap og formidlingsevne, leder den energiske duoen Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold dere gjennom en annerledes opplevelse av et foredrag – her blir nemlig deltagerne invovlert! Thor Einar har holdt over 1000 foredrag og taler tidligere, og har jobbet med endringsledelse og bedriftskultur i en årrekke. Gunnar kommer fra TV-bransjen, og har erfaring fra kreative prosesser både profesjonelt og som stand-up-komiker. Fellesnevneren for disse gutta er samarbeid, og det å være i stand til å se hverandre som kollegaer, og bygge på hverandres styrker. Det handler om respekt, kultur, samarbeid, kommunikasjon og arbeidsglede. Sammen har de holdt foredrag for blant annet Sykehuset i Vestfold og det innovative selskapet Novelda, nå håper de det er din tur!

Kursholder
Humor
Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold

Nytenkende kultur

Hvordan skape en kultur som fremmer nye ideer? Vi gir og viser konkrete verktøy for å skape trygghet og spontanitet i arbeidsmiljøet - selve grunnlaget for innovasjon.

Bygg på hverandre

Vi vet det egentlig allerede. Å samarbeide betyr å lytte til kollegaene, og bygge videre på andres bidrag. Men hvordan gjør man det? Et praktisk foredrag der deltagerne får kjenne på hvordan det er å faktisk jobbe SAMMEN.

Mot noen odds

Mindre enn et foredrag, men mer enn standup! Gunnar Bækkevold drar oss gjennom sitt eget noenlunde middelmådige liv for å illustrere hvorfor det er så viktig å utvikle karakter foran kompetanse. Se promo her: https://vimeo.com/394436578

Talerlisten mener

Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold er en underholdende og energisk duo. Med engasjement og involvering tar de salen igjennom temaer som samarbeid, bedriftskultur, endring og improvisasjon. Temaer som henger tett sammen. Med lekenhet utfordrer de etablerte mønstre i din virksomhet. Disse karene byr på latter og aha-opplevelser!

2024 © Talerlisten AS