Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold

Energisk duo skaper samarbeid og innovasjon

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold

Forvent å oppdag nye sider ved deg og kollegaene dine – smak på forskjellen mellom å bli avvist og lyttet til, og hvordan man sammen kan skape noe man ALDRI hadde klart på egen hånd. Med humor, energi, kunnskap og formidlingsevne, leder den energiske duoen Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold dere gjennom en annerledes opplevelse av et foredrag – her blir nemlig deltagerne invovlert! Thor Einar har holdt over 1000 foredrag og taler tidligere, og har jobbet med endringsledelse og bedriftskultur i en årrekke. Gunnar kommer fra TV-bransjen, og har erfaring fra kreative prosesser både profesjonelt og som stand-up-komiker. Fellesnevneren for disse gutta er samarbeid, og det å være i stand til å se hverandre som kollegaer, og bygge på hverandres styrker. Sammen har de holdt foredrag for blant annet Sykehuset i Vestfold og det innovative selskapet Novelda, nå håper de det er din tur!

Foredrag med Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold

Nytenkende kultur

Hvordan skape en kultur som fremmer nye ideer? Vi gir og viser konkrete verktøy for å skape trygghet og spontanitet i arbeidsmiljøet - selve grunnlaget for innovasjon.

Bygg på hverandre

Vi vet det egentlig allerede. Å samarbeide betyr å lytte til kollegaene, og bygge videre på andres bidrag. Men hvordan gjør man det? Et praktisk foredrag der deltagerne får kjenne på hvordan det er å faktisk jobbe SAMMEN.

Mot noen odds

Mindre enn et foredrag, men mer enn standup! Gunnar Bækkevold drar oss gjennom sitt eget noenlunde middelmådige liv for å illustrere hvorfor det er så viktig å utvikle karakter foran kompetanse. Se promo her: https://vimeo.com/394436578

Talerlisten mener

Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold er en underholdende og energisk duo. Med engasjement og involvering tar de salen igjennom temaer som samarbeid, bedriftskultur, endring og improvisasjon. Temaer som henger tett sammen. Med lekenhet utfordrer de etablerte mønstre i din virksomhet. Disse karene byr på latter og aha-opplevelser!

Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold har 2 vurderinger

Victoria Holte

3. august 2017

Moe skole

6

Vi har hatt besøk av Konsonant både i lederteamet og i staben på skolen vår. Blandingen av foredrag med nyttig og faglig tyngde, humor og lekenhet gjorde at vi fikk et nytt blikk på hverandre, på rollene våre og på arbeidsplassen vår. Konsonant fikk frigjort både våre faglige og kreative evner på en spennende og utfordrende måte.
Vi vil helt klart invitere de tilbake og kan varmt anbefale de til andre!

Ruth Karin Kjellemo

31. juli 2017

Sykehuset i Vestfold, Med 5C Overvåking

6

Vi hadde en flott fagdag med Thor Einar Krogh og Gunnar Bækkevold!
Mye god faglig input, mye latter og en del aha-opplevelser i forhold til nye vinklinger. Spennende med praktiske øvelser og foredrag om hverandre. Anbefales på det sterkeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS