Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen

Eventyrer og guide, første nordmann på toppen av Everest to ganger

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen ble første nordmann til å bestige verdens høyeste fjell, Mount Everest, to ganger. Han ble 2. skandinaver som har klatret Everest fra både nord- og sydsiden, og som 61-åring ble han eldste europeer som har klatret Everest fra begge sider. Tore er også en av syv nordmenn som har klatret alle 7-summits, de høyeste fjelltoppene på hvert av jordens syv kontinenter. I tillegg har han klatret flere andre av verdens høyeste fjell, og hele tolv ganger har han klatret på fjell som er over 8000 meter høye. I 2010 ble Tore utnevnt til årets Dalbu, og samme år mottok han Egersund Kommunes innsatspremie med omtale om å ha utført årets største bragd. Med sine nå 70 år beviser Tore at alder ikke behøver å være en begrensning for å komme seg ut av komfortsonen. Tore snakker av erfaring, og er et godt eksempel på at det som i utgangspunktet kan synes vanskelig, eller umulig, virkelig er mulig bare man har lyst, vilje og fokus.

Foredrag med Tore Sunde-Rasmussen

Toppen er målet. Et foredrag om lyst og vilje, mål og måloppnåelse.

Dette er en historie om å sette seg mål og ha drømmer. Om seier og nederlag. Om å ha vilje og mulighet til å realisere. Det er utenfor komfortsonen, i den fysiske virkelighet at ting skjer. Det er der du utvikler deg raskest. Jeg viser at det er viktig å ha tro på egne ferdigheter, styrke selvtillit og selvfølelse, se mulighetene og ikke begrensningene. Alt hva jeg snakker om og synliggjør gjennom spektakulære bilder og film er selvopplevd. Jeg garanterer deg et foredrag som du aldri vil glemme.

7-Summits

Jeg tar deg med jorden rundt på en reise til det høyeste fjell på hvert av jordens syv kontinenter. En selvopplevd reise som visualiseres gjennom spektakulære bilder og film ispedd historier og fakta.

Talerlisten mener

Tore Sunde-Rasmussen har en imponerede fjellklatrerkarriere - både bak og foran seg - og holder like imponerede foredrag om samme emne. Hans historie både målbinder og motiverer enhver til å følge sine drømmer. Et spennede motivasjonsforedrag som gir publikum en helt spesiell mestringsfølelse. NB: sett av tid til spørsmål etter foredraget!

Tore Sunde-Rasmussen har 31 vurderinger

Andreas Gundersen

13. desember 2018

NAVTOR AS

6

«Unforgettable moments.» «An amazing presentation from a legend! a lot of resemblance to what we do for Navtor!» Dette var bare et par av tilbakemeldingene vi fikk etter å ha sendt ut evalueringsskjema for Tores foredrag under NAVTORs Distributørkonferanse. Her ble det holdt et foredrag på litt over en time foran en forsamling på cirka 50 mennesker fra blant annet Singapore, Japan, Tyrkia, England, USA, Kina, Sør-Korea og Russland mm. Med en samling av folk fra hele verden måtte foredraget gjennomføres på engelsk, men her var Tore stødig og klarte å levere et engasjert foredrag med bilder og filmsnutter som tok pusten fra flere i forsamlingen. Som en organisasjon som har begynt med kun en håndfull folk i 2011 har NAVOR blitt en ledene aktør innen digital navigasjon, og vi er nå i en situasjon hvor vi må sette oss nye mål for å holde oss på topp. Foredraget til Tore var derfor veldig givende og viktig for å minne oss på at en ikke kan ta fatt på nye mål og utfordringer med en «la oss se hvordan det går»-holdning. Toppen er målet!

Odd Kvinen

29. august 2018

Sirdal Huskyfarm a/s

6

Vi har benyttet oss av Tore sin kompetanse her på Sirdal Huskyfarm ved flere anledninger- både som foredragsholder og utendørs med ulike aktiviteter for bedriftskunder. Vi anbefaler Tore på det beste, og ikke minst: Tore leverer og kan dokumentere sine uvanlige egenskaper.

Jan Egil Svendsen

16. april 2018

NorthQ AS

6

Tore holder et meget interessant og spennende foredrag som gir oss en flott opplevelse. Han tar oss gjennom en reise i mange land og med gripende egenopplevde historier som viser viktigheten av de valgene vi tar, samt også hvor viktig det er å si i fra. Han skapte stort engasjement og han fikk mange spørsmål etter foredraget var ferdig.
Vil anbefale Tores foredrag til de fleste bransjer.

Monica Regine Waldemar

4. april 2018

Byrkjedalstunet

6

Tore Sunde-Rasmussen holdt foredrag på Byrkjedalstunet 16. mars 2018. Vi anbefaler foredraget på det sterkeste! Inspirerende og underholdende. Toppen er målet!

Kathrine Martens Gjertsen

19. mars 2018

R-gruppen

5

I forbindelse med et firmaarrangement inviterte vi Tore til å holde foredrag med følgende stikkord: motivere, sette mål, gjennomføre. «Toppen er målet» var inspirerende, storslått og en får satt ting i perspektiv. Bra foredrag i form av opplevelse og wow-faktor, samt overførbart til hverdagen med det å sette mål og gjennomføre. Takk for flott seanse, Tore.

Per Lars Tonstad

18. mars 2018

Skribent

5

Han bergtok forsamlingen en fredagskveld på Byrkjedaslstunet, så stille at man kunne høre en knappenål falle. Et spark i baken-foredrag til sofagrisen og andre søvnige, inspirerende og lærerikt for enkeltpersoner, grupper, bedrifter.

Siv aakre Slettebø

17. mars 2018

2018

6

Fredag 16 mars var jeg i Gloppehallen på Byrkjedalstunet og hørte på Tore Sunde Rasmussens foredrag «Toppen er målet». Det var en eventyrlig reise gjennom flere kontinenter som ble formidlet på en inspirerende måte.
Dette foredraget gir deg motivasjon til faktisk å nå dine egne drømmer. Tore har enkelt og greit en vilje av stål!

Oddvar Egeland

17. mars 2018

EBF

Imponerende! Tiden fløy da vi fikk være med på flere av verdens høyeste fjelltopper!
Det var mange nyttige poeng om det å nå sine mål, holde motivasjonen oppe, ikke gi opp,
stå på videre osv osv! Det virket som om ingenting var umulig for denne mannen, det tok bare litt lenger tid!!!

Hans Berge Stokkeland

12. mars 2018

SPOR5

6

Tore holdt et utrolig bra foredrag på Spor5 Stavanger. Publikum ble helt med på toppen . Og det ble mange kjekke spørsmål etter foredraget. Tore er en lun og uhøytidelig foredragsholder som har føttene godt plantet på jorden. Håper det blir strødd stjerner på veien til Tore og anbefaler foredraget på det sterkeste.

Solveig Ege Tengesdal

20. februar 2018

Rogaland fylkeskommune

6

Utrolig interessant foredrag fra Tore Sunde-Rasmussen om å sette seg mål, realisere drømmer og om å aldri gi opp. «Viljen er som en muskel som kan trenes opp til å klare mer.» Når du har besteget verdens 7 høyeste og farligste fjell – pluss noen til – ikke bare en gang, men flere ganger da forstår jeg litt mer av alt det som bor i oss mennesker. Tore Sunde-Rasmussen klarte å formidle dette på en svært overbevisende og ekte måte.

Bjørn Åge Dybdal-Holthe

10. oktober 2017

Sauda Seven Summits

6

Fredag 6. Oktober hadde Sauda Seven Summits besøk av tindebestiger, motivator og eventyrer Tore Sunde-Rasmussen i Sauda Kino.Sauda Seven Summits består av en turglad gjeng med kamerater som med støtte i Sauda Turlag ønsket å se om det gikk an å starte en lokal «Seven Summits» variant med tur til en topp i hver av Saudas syv daler. Dette ble en suksess og Tore Sunde-Rasmussen stilte velvillig opp som foredragsholder under avslutningen og premieutdelingen i Sauda Kino. Tore er en engasjert og engasjerende foredragsholder og klarte med sitt timelange foredrag «Toppen Er Målet» å engasjere sitt publikum gjennom sitt engasjement, engasjerende fremstillingsmåte, bilder og filmsnutter fra selvopplevde erfaringer. Han retter fokuset på hva som er mulig å få til med egen vilje og motivasjon dersom man ser muligheter og ikke begrensninger. Tør trå ut av egen komfort sone og fokusere på målet. I foredraget klarer han på troverdig vis å gi budskapet innholdet. Det ble en time med inspirasjon, motivasjon samt flotte bilder og videosnutter for alle tilstede fra en dyktig og god foredragsholder. Hilsen Sauda Seven Summits

May Vivi Barkås

12. mai 2017

NaturaMed Pharma AS

6

I forbindelse med feiringen av vårt 25 års jubileum, inviterte vi Tore Sunde-Rasmussen til å holde et foredrag for hundre spesielt utvalgte kunder. Det ble en uforglemmelig dag! Tore trollbandt oss alle med sin fantastiske formidlingsevne, sin behagelig fremtoning og ikke minst, i kraft av all kunnskap og erfaring han har tilegnet seg som fjellklatrer og eventyrer gjennom mange år. Å få høre Tore fortelle om sine mange ekspedisjoner, turene til toppen av Mount Everest hele to ganger, klatreturene til resten av de høyeste fjellene på alle verdens kontinenter, ja det var er unik opplevelse! Det beste er at han evner å overføre sin egen motivasjon for ekstreme oppgaver, til også å bli relevante for vanlige mennesker. «Hva som er målet må hver og en definere for seg sjøl», sier Tore. «For meg har det vært verdens høyeste fjell rundt om på kloden, for en annen kan det være helt andre ting som å komme seg ut og gå en halvtimes tid». Vi som var så heldige å få være tilstede i Børsen i Drammen 10. mai 2017, tok med oss ny inspirasjon og motivasjon inn i våre egne liv. Vi anbefaler Tore Sunde-Rasmussen på det varmeste!

Hans Berge Stokkeland

26. april 2017

Helgåleiren AS

6

Tore tok Ogna Scene med storm og folk opp til nye høyder tirsdag 25 april. Folk ble så imponert av dette flotte foredraget at de ikke ville gå hjem. Dette var knallbra.

Tore Nærland

26. april 2017

Bike For Peace

6

I går hørte jeg Tore Sunde-Rasmussen på Ogna-scene Helgåleiren. Han holdt en super forelesning! Jeg ble imponert. Han snakket om selvdisiplin og om å nå sine mål. Jeg vil sammenlikne ham med Nansen.

Marcus Fjeld Gran

25. april 2017

1997

6

Dette var for meg et utrolig inspirerende og innholdsrikt foredrag. Det å ha fått lov å bli dratt inn i verdenen som Tore omgås I er jeg svært takknemlig for. Som en som stortrives I naturen, var dette en skikkelig motivasjons booster for å ta det neste steget og virkelig utfordre meg selv. Det blir garantert ekspedisjoner for meg i den nære fremtid, og det er med stor takk til Tore.

Ellinor Sannes Lippestad

7. desember 2016

Advokatfirmaet Grette DA

6

Vi fikk en uforglemmelig tur helt til topps i Tores inspirerende verden. Hans unike prestasjoner, klarsynthet med hensyn til målsetting/risikovurdering og ikke minst drivende historiefortelling gjorde dypt inntrykk, og mange fikk nok en rungende aha-opplevelse av parallellene som ble trukket mellom toppturer og ambisiøs forretningsdrift. Tores foredrag «Toppen er målet» kan anbefales til alle som vil oppnå suksess, som vil lykkes med et tilsynelatende umulig prosjekt, eller som tar livet sitt såpass alvorlig at de vil finne ut en gang for alle hva som gjør dem lykkelig og hvordan de skal rydde plass til lykkeskapende aktiviteter

Dorrith J. Haraldsen

1. desember 2016

Hjelpemiddelsentralen i Rogaland

5

Vi benyttet Tore til et inspirasjonsforedrag for kollegaer som verken hadde ambisjoner til å klatre fjell eller var utgangspunktet var naturinteressert. Alle 50 deltakerne var veldig fornøyd med foredraget og det ga mange inspirasjon til å nå sine personlige «topper» og ikke sette begrensninger for seg selv. Foredraget kan benyttes av alle type mennesker og yrkesgrupper, men jeg tror det er viktig at publikum har evne til å overføre innholdet til sitt eget liv eller arbeid. Fantastiske bilder og engasjert foredragsholder!

Knut Sellevold

29. november 2016

Sandnes turlag / STF

6

Sandnes turlag inviterte Tore Sunde Rasmussen til sitt høstmøte 10 november 2016. Vi ba ham fortelle om sine turer til «7 summits» – de høyeste toppene på jordas kontinenter. Vi fikk en flott presentasjon gjennom bilder og videosnutter. Tore er en meget engasjert forteller som på en «lavmælt» men inspirerende måte formidler alle de utrolige turevenetyr han har hatt. Det var et meget fornøyd publikum som gjennom spørsmål og samtale og tilbakemeldinger ga klart uttrykk for at de hadde hatt en flott kveld.

Håvard Hansen

28. november 2016

Handelshøgskolen ved UiS

5

I forbindelse med et masterkurs i beslutningsteori inviterte Handelshøgskolen ved UiS Tore til å holde foredrag om hvordan ta beslutninger under tidspress når konsekvensene kan være liv eller død. Vi fikk en drøy time som studentene nok sent vil glemme. Kombinasjonen av spektakulære bilder, videosnutter og Tores enorme erfaring med høye fjell og lite gjestmilde klima ble en oppvisning i erfarings- og kunnskapsformidling

Steinar Væge

23. november 2016

Friluftsliv Multimedia AS

6

Et meget interessant foredrag om å sette seg et langsiktig mål, og hva som skal til for å nå det, ved å bestige de syv (åtte) høyeste fjell på jordens kontinenter. Meget gode bilder, formidlet på en god og seriøs måte, med innslag av litt lun humor. Anbefales som inspirasjon, og/eller som underholdning.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS