Tore Sunde-Rasmussen

Eventyrer og guide, første nordmann på toppen av Everest to ganger

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen ble første nordmann til å bestige verdenes høyeste fjell, Mount Everest, to ganger. Totalt har han klatret Everest fire ganger. Han ble 2. skandinaver til å klatre Everest både fra nord og fra syd. Som 61-åring ble han eldste europeer som har klatret Everest fra begge sider. Han er også en av tre nordmenn som har klatret begge versjonene av 7- summits, de høyeste fjelltoppene på hvert av jordens syv kontinenter. I tillegg har han klatret flere andre av verdens høyeste fjell. Hele tolv ganger har han klatret på fjell over 8000 meter. I 2010 ble han utnevnt til årets Dalbu. Samme år mottok han Egersund Kommunes innsatspremie med omtale om å ha utført årets største bragd. Tore beviser at alder ikke behøver å være en begrensning for å komme seg ut av komfortsonen. Han snakker av erfaring og er et godt eksempel på at det som i utgangspunktet kan synes vanskelig eller umulig, virkelig er mulig bare man har vilje, lyst og fokus. Kunder har karakterisert Tores fortellerevne som unik og at det er lett å bli dratt med inn i Tores verden.

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Tore Sunde-Rasmussen

Toppen er målet. Et foredrag om lyst og vilje, mål og måloppnåelse.

Dette er en historie om å sette seg mål og ha drømmer. Om seier og nederlag. Om å ha vilje og mulighet til å realisere. Det er utenfor komfortsonen, i den fysiske virkelighet at ting skjer. Det er der du utvikler deg raskest. Jeg viser at det er viktig å ha tro på egne ferdigheter, styrke selvtillit og selvfølelse, se mulighetene og ikke begrensningene. Alt hva jeg snakker om og synliggjør gjennom spektakulære bilder og film er selvopplevd. Jeg garanterer deg et foredrag som du aldri vil glemme.

7-Summits

Jeg tar deg med jorden rundt på en reise til det høyeste fjell på hvert av jordens syv kontinenter. En selvopplevd reise som visualiseres gjennom spektakulære bilder og film ispedd historier og fakta.

Talerlisten mener

Tore Sunde-Rasmussen har en imponerede fjellklatrerkarriere - både bak og foran seg - og holder like imponerede foredrag om samme emne. Hans historie både målbinder og motiverer enhver til å følge sine drømmer. Et spennede motivasjonsforedrag som gir publikum en helt spesiell mestringsfølelse. NB: sett av tid til spørsmål etter foredraget!

2024 © Talerlisten AS