Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen

Eventyrer og guide, første nordmann på toppen av Everest to ganger

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen ble første nordmann til å bestige verdens høyeste fjell, Mount Everest, to ganger. Han ble 2. skandinaver som har klatret Everest fra både nord- og sydsiden, og som 61-åring ble han eldste europeer som har klatret Everest fra begge sider. Tore er også en av syv nordmenn som har klatret alle 7-summits, de høyeste fjelltoppene på hvert av jordens syv kontinenter. I tillegg har han klatret flere andre av verdens høyeste fjell, og hele tolv ganger har han klatret på fjell som er over 8000 meter høye. I 2010 ble Tore utnevnt til årets Dalbu, og samme år mottok han Egersund Kommunes innsatspremie med omtale om å ha utført årets største bragd. Med sine nå 67 år beviser Tore at alder ikke behøver å være en begrensning for å komme seg ut av komfortsonen. Tore snakker av erfaring, og er et godt eksempel på at det som i utgangspunktet kan synes vanskelig, eller umulig, virkelig er mulig bare man har lyst, vilje og fokus.

Foredrag

Toppen er målet. Et foredrag om lyst og vilje, mål og måloppnåelse.

Dette er en historie om å sette seg mål og ha drømmer. Om seier og nederlag. Om å ha vilje og mulighet til å realisere. Det er utenfor komfortsonen, i den fysiske virkelighet at ting skjer. Det er der du utvikler deg raskest. Jeg viser at det er viktig å ha tro på egne ferdigheter, styrke selvtillit og selvfølelse, se mulighetene og ikke begrensningene. Alt hva jeg snakker om og synliggjør gjennom spektakulære bilder og film er selvopplevd. Jeg garanterer deg et foredrag som du aldri vil glemme.

7-Summits

Jeg tar deg med jorden rundt på en reise til det høyeste fjell på hvert av jordens syv kontinenter. En selvopplevd reise som visualiseres gjennom spektakulære bilder og film ispedd historier og fakta.

Talerlisten mener

Tore Sunde-Rasmussen har en imponerede fjellklatrerkarriere - både bak og foran seg - og holder like imponerede foredrag om samme emne. Hans historie både målbinder og motiverer enhver til å følge sine drømmer. Et spennede motivasjonsforedrag som gir publikum en helt spesiell mestringsfølelse. NB: sett av tid til spørsmål etter foredraget!

Tore Sunde-Rasmussen har 21 vurderinger

Jon Olaf Lorentzen

18. februar 2019

Forfatter og oversetter

6

Jeg var til stede under Tore Sunde-Rasmussens foredrag i forkant av premieren på den nye filmen om Roald Amundsen. Med et enkelt, lettfattelig språk uten bruk av klisjeer maktet han å formidle budskapet om viktigheten av å sette seg ulike mål i livet og arbeide hardt for å nå dem. Det er utvilsomt Sunde-Rasmussens lange erfaring som fjellklatrer og medlem av den eksklusive Seven summits klubben som gjør at han kan trekke paralleller til Amundsens ekspedisjoner. Han fortalte om episoder fra sine egne ekspedisjoner, om den fantastiske følelsen det er å nå målet, men også om farlige situasjoner og viktigheten av å være forberedt ned til minste detalj. Han trollbandt tilhørerne med det enkle, men fundamentale, budskap: «Don’t dream your life, live your dreams.»

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS