Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen

Eventyrer og guide, første nordmann på toppen av Everest to ganger

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tore Sunde-Rasmussen

Tore Sunde-Rasmussen ble første nordmann til å bestige verdenes høyeste fjell, Mount Everest, to ganger. Totalt har han klatret Everest fire ganger. Han ble 2. skandinaver til å klatre Everest både fra nord og fra syd. Som 61-åring ble han eldste europeer som har klatret Everest fra begge sider. Han er også en av tre nordmenn som har klatret begge versjonene av 7- summits, de høyeste fjelltoppene på hvert av jordens syv kontinenter. I tillegg har han klatret flere andre av verdens høyeste fjell. Hele tolv ganger har han klatret på fjell over 8000 meter. I 2010 ble han utnevnt til årets Dalbu. Samme år mottok han Egersund Kommunes innsatspremie med omtale om å ha utført årets største bragd. Tore beviser at alder ikke behøver å være en begrensning for å komme seg ut av komfortsonen. Han snakker av erfaring og er et godt eksempel på at det som i utgangspunktet kan synes vanskelig eller umulig, virkelig er mulig bare man har vilje, lyst og fokus. Kunder har karakterisert Tores fortellerevne som unik og at det er lett å bli dratt med inn i Tores verden.

Foredrag med Tore Sunde-Rasmussen

Toppen er målet. Et foredrag om lyst og vilje, mål og måloppnåelse.

Dette er en historie om å sette seg mål og ha drømmer. Om seier og nederlag. Om å ha vilje og mulighet til å realisere. Det er utenfor komfortsonen, i den fysiske virkelighet at ting skjer. Det er der du utvikler deg raskest. Jeg viser at det er viktig å ha tro på egne ferdigheter, styrke selvtillit og selvfølelse, se mulighetene og ikke begrensningene. Alt hva jeg snakker om og synliggjør gjennom spektakulære bilder og film er selvopplevd. Jeg garanterer deg et foredrag som du aldri vil glemme.

7-Summits

Jeg tar deg med jorden rundt på en reise til det høyeste fjell på hvert av jordens syv kontinenter. En selvopplevd reise som visualiseres gjennom spektakulære bilder og film ispedd historier og fakta.

Talerlisten mener

Tore Sunde-Rasmussen har en imponerede fjellklatrerkarriere - både bak og foran seg - og holder like imponerede foredrag om samme emne. Hans historie både målbinder og motiverer enhver til å følge sine drømmer. Et spennede motivasjonsforedrag som gir publikum en helt spesiell mestringsfølelse. NB: sett av tid til spørsmål etter foredraget!

Tore Sunde-Rasmussen har 36 vurderinger

Arild Haugeland

9. juni 2022

LIC Scadenta AS

6

Etter å ha blitt gjort kjent med Tore Sunde-Rasmussens meritter, booket vi ham for å holde sitt foredrag «Toppen er målet» på en sosial firma-samling. Vi ble vitne til en sterk fortelling om imponerende bragder, mål og mestring. Tores presentasjonsform var stillferdig, men samtidig kraftfull og intens, med en innlevelse som bare den som selv har opplevd det kan formidle. En nyttig påminnelse om viktigheten av å sette seg mål, realisere målene og tørre å bevege seg ut av komfortsonen. Sterkt og ekte.

Brynjar Gunnarskog

10. januar 2022

Aktimed, på vegne av WintershallDea

6

One Team samlinger for WintershallDea, Saipem og Halliburton. Vi har hatt fire samlinger i Stavanger høsten 2021 der Tore holdt foredrag om de utrolige bragdene sine. Tilbakemeldingene fra deltakerne har vært svært gode. Selv om Tore sine historier er i den ekstreme enden av skalaen, viser de også viktigheten av god planlegging, samarbeid og risikostyring i praksis, noe som kan relateres til risikofylte operasjoner i arbeidslivet. Tore begynte sin karriere som klatrer på en oljerigg, noe som absolutt var gjenkjennbart for deltakerne, som selv var oljearbeidere. At han i en alder av over 70 fremdeles er «going strong» er rett og slett imponerende!

Morten Egeberg

12. desember 2021

Lier kommune

6

Tore Sunde-Rasmussens foredrag om å sette seg mål og hvordan nå disse var et engasjerende, realistisk og erfaringsbasert innlegg. Anledningen var en samling for ledere, tillitsvalgte og verneombud i Lier kommune. Jeg var selv til stede og hadde to innlegg. Tore holdt et svært inspirerende innlegg som satte fingeren på hvordan planlegge, risikovurdere og lære ev avvik når en skal utføre krevende og farlige prosjekter. Det færreste av oss skal bestige verden høyeste fjell, men noen av oss skal allikevel nå krevende mål. Jeg vil på det varmeste anbefale Tore Sunde-Rasmussen når tema skal være kvalitetsledelse og risikoanalyse. Han har evnen til å engasjere og berøre!

Ole-Petter Stavn

4. november 2021

bspoke AS

6

Tore ble booket inn til vår internkonferanse med temaet: «Motivasjon og målsetting». Selv om vårt daglige virke er innenfor IT er det stor enighet hos oss i at vi alle fikk mye ut av Tores foredrag «Toppen er målet». Foredraget i seg selv var veldig spennende og Tore forteller med stor innlevelse og evner å skape engasjement hos tilhørerne. 1,5 t gikk veldig fort. Vi har lært at viljen faktisk kan trenes som en muskel og vi har lært at man kan bli god på rydde bort negative tanker og ha fokus på ting man faktisk kan gjøre noe med. Selv om utfordringene i aller høyeste grad kan være fysiske er det ofte det indre som setter begrensningene for deg selv. Vi fikk alle også kjenne litt på den gode følelsen det er å nå sine egne målsettinger. Tores fortellerevne er unik og det er lett å bli dratt med inn i hans verden når han står og forteller og viser bilder og videoer. Samarbeidet med Tore har vært knirkefritt gjennom hele prosessen og han sto lenge igjen etter foredraget for å svare på de mange spørsmål som vi alle satt inne med i etterkant. Alt i alt en veldig hyggelig opplevelse som i aller høyeste grad kan anbefales.

Nina Hermanrud

19. august 2020

Bjørnsgård barnehage

6

Som leder i en bedrift ønsker jeg å gi personalet spesielle opplevelser som kan gi både faglig påfyll, men også en opplevelse som de kan ha med seg videre i livet. Det er ikke så lett å vite hvordan man skal få til det i en og samme pakke.. Tore ga oss dette! Han er god til å formidle, det er spennende, rørende og ikke minst imponerende det han har opplevd. Bilder, videoer og det Tore forteller gir en unik opplevelse og du kan nærmest kjenne på egen kropp det han formidler. Vi er ansatte i en barnehage og dette med vilje, måloppnåelse, samarbeid, toppen er målet, ingenting er umulig, positive og negative personer, tankens kraft, og hvem som definerer hva vi kan klare, nysgjerrighet og enda mye mer – er slik som er aktuelt i en hver bedrift det være seg barnehage, en butikk, eller en annen type arbeidsplass vil jeg tro. Tore er dessuten en veldig hyggelig person og helt super å kommunisere med, han ønsker å gi dere det beste, jeg anbefaler han virkelig!!!

Morten Sørensen

28. februar 2020

Forsvaret

6

En foredragsholder med en veldig fin innlevelse i egne historier. Han forteller rørende historier om hans liv som eventyrer som motiverer andre i hverdagen. Jeg anbefaler også å bruke tid med Tore etter foredraget slik at man kan stille mye spørsmål som man ikke nødvendigvis rekker underveis. Han har vanvittig mange gode historier også utenfor foredraget sitt.

Jens Petter Aabel

10. desember 2019

PGNiG Upstream Norway

6

Jeg inviterte Tore inn til vår årlige HSE Away Day for å snakke litt om måloppnåelse. Vår gruppe var ca 35 personer og det er alltid vanskelig på forhånd å si hvordan slike foredrag vil bli mottatt. Tilbakemeldingen var udelt positiv så jeg kan trygt anbefale Tore i slike sammenhenger. Han er trygg på sin presentasjon, snakker utmerket engelsk og har en evne til å engasjere forsamlingen.

Jan T. Østebø

6. desember 2019

Privat

6

Ett meget meget inspirerende foredrag!
Hans mål, drivkraft og historier er helt utrolige. Anbefales på det sterkeste!

Kjell Hammervold

21. november 2019

Folkeakademiet Time

6

Tore holdt et veldig godt foredrag for oss og var veldig godt forberedt. Det hele gikk veldig bra og vi fikk gode tilbakemeldinger. Han er fantastisk flink og vi likte spesielt godt presentasjonen hans og bildene, det var veldig inspirerende.

Jonn Borger Magnussen

16. oktober 2019

Privat

6

Tore Sunde-Rasmussen holdt sitt foredrag «Toppen er målet» i Bryne Folkeakademi i kveld. Med sin engasjerte og engasjerende stil maktet han å trollbinde den store forsamlingen. Midt i all dramatikken han har opplevd på de mange ekspedisjonene, hadde han et enkelt budskap; vi har alle noe vi kan strekke oss etter, noe «umulig» vi kan oppnå, bare vi kommer oss ut av «komfortsonen». Et tankevekkende og dramatisk foredrag.

Vidar ørmen

12. august 2019

Heroes of haua

6

Inspirerende flott foredrag, anbefales👌

Christer Bu Mathiesen

12. august 2019

Heroes of Haua

6

Jeg booket og var tilstede på Tore Sunde-Rasmussens foredrag under festivalen Helgesprell i Sokndal. Det var et kjempebra foredrag som engasjerer og motiverer alle uansett forkunnskap om klatring og ekspedisjoner. Tore tar oss med inn i hans verden stor med innlevelse og engasjement gjennom flotte bilder og film. Tore var godt forberedt, enkel å ha med å gjøre i planleggingen og tok seg god tid til å svare på spørsmål, noe publikum satte stor pris på og belønnet han med trampeklapp hele to ganger. Anbefales på det varmeste!

Arve Blitzner

18. juni 2019

Kanvas

6

Jeg var så heldig å få være tilstede ved Asker Musen nylig da Tore Sunde-Rasmussen holdt sitt foredrag «Toppen er Målet». Med sitt engasjement og sin Innlevelse gjorde han sine reiser og opplevelser mot stadig nye mål og topper til noe helt eget og spesielt. Og for en fullsatt sal og et meget lydhørt og engasjert publikum ga dette full uttelling. I kombinasjon av strålende formidlerevne, bilder og filmsnutter ble det aldri et kjedelig øyeblikk. Budskapet kom tydelig frem, så lenge lysten og viljen er tilstede finnes det utallige muligheter bare man trykker på de riktige knappene
Anbefales på det varmeste.

Guro Byberg Stene

25. mars 2019

Heskestad Kulturhus

6

Allerede når svaret kom på henvendelsen til ham, følte eg at her var der ekte entusiasme, glede, engasjement med det han driver på med, og samtidig research på hvordan forholdene var der han skulle opptre. Tore er grundig, solid, forberedt og tilpasningsdyktig. Foredraget måtte tas inn og bearbeides før eg kunne skriva om det…..Eg og dei rundt meg (heile familien; mann og 4 barn), som opplevde kvelden med Tore Sunde-Rasmussen, fekk en opplevelse for livet. Me går fortsatt, en måned etter, og smiler og minnes ting han sa og fortalte, som f.eks. at «Viljen er som en muskel, som kan trenes opp»……»Toppen er målet» blir brukt om det mesta 😊 En dag på tur med venninner var «Toppen er målet» bunnen av skibakken (eg er litt redd når eg renne på ski). En annen dag var »Toppen er målet» det å få middagen ferdig til gjestene kom 😊 Tore Sunde-Rasmussens «visdomsord» kan overføres til kverdagslivet. Eg og mine blei både inspirert, engasjert, rørt og imponert av hans fortellerevne, historiene, og av dei flotte bildene og filmsnuttane han viste på foredraget. Det med å rydda vekk negative tanker, slik at ein kan nå mål, som en setter seg….kjempeviktig, og verdt å prøva😊spesielt for dei av okke som ofte tenker; tør ikkje, kan ikkje… Ingen hadde det travelt med å komma seg heim den kvelden, det var mangen spørsmål, og Tore hadde gode og laaange svar. Han bergtok okke. Foredraget var spennande, interessant, imponerande, engasjerande og lærerikt. Eg tenker nå i ettertid at han burde undervist i skulen…i motivasjon og mestring, det er det mangen som hadde hatt nytte av, resten av livet. Dagen etter foredraget gjekk ein av okka nærmaste opp på toppen av Gya-akslå, fra den andre siden av fjellet kor Tore har laga seg eit «krypinn»…skikkelig inspirert 😊 Eg har ein topp i nærområdet, som eg enklare enn noen gong komme meg opp på, uansett vær og føreforhold. Ordene: «Toppen er målet» og Tore er med meg kver gong 😊 Det er ufattelig alt det han har vært med på og bidratt med, trur ikkje någen heilt kan setta seg inn i ka dette kreve av forberedelser, mot, vilje, kunnskap, styrke, smerte… Nå glede me okke vilt til boken om denne «helten» okka, Tore Sunde-Rasmussen, kommer. Eg komme til å stå i kø blant de første, for å få ein signert utgave. Hans foredrag anbefales på det varmeste. Takk, Tore.

Gro Tove Sandsmark

2. mars 2019

Heskestad kulturhus

6

Tore Sunde Rasmussen har ein uformell, men samtidig ryddig, måte å formidla stoffet sitt på. Han kommuniserer med publikum, står ikkje bare og talar over dei. Det som gjorde mest inntrykk på meg var dei flotte bilda og dei sterke historiane. Sunde Rasmussen har evna til å gjera emnet levande, mellom anna fordi han tar med både feil og triumfar. Han framstiller seg ikkje som ein superhelt, men som eit vanleg, levande feilbarleg menneske som har fått til supre ting, og det gir tilhøyrarane ei kjensle av at dei også kan strekka mot det målet eller den toppen dei ønskjer å nå. Alle spørsmåla etter foredraget synte at også dei andre tilhøyrarane både hadde følgd med og var sugne på meir.

Jon Olaf Lorentzen

18. februar 2019

Forfatter og oversetter

6

Jeg var til stede under Tore Sunde-Rasmussens foredrag i forkant av premieren på den nye filmen om Roald Amundsen. Med et enkelt, lettfattelig språk uten bruk av klisjeer maktet han å formidle budskapet om viktigheten av å sette seg ulike mål i livet og arbeide hardt for å nå dem. Det er utvilsomt Sunde-Rasmussens lange erfaring som fjellklatrer og medlem av den eksklusive Seven summits klubben som gjør at han kan trekke paralleller til Amundsens ekspedisjoner. Han fortalte om episoder fra sine egne ekspedisjoner, om den fantastiske følelsen det er å nå målet, men også om farlige situasjoner og viktigheten av å være forberedt ned til minste detalj. Han trollbandt tilhørerne med det enkle, men fundamentale, budskap: «Don’t dream your life, live your dreams.»

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS