Tormod Granheim

Tormod Granheim

Skikjører og fjellklatrer - kåret til Årets Eventyrer 2016

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tormod Granheim

Tormod Granheim har klatret Mount Everest på én dag, og er verdens første til å kjøre ski utfor fjellets nordvegg. Granheim er den første klatrer i Norden til å bestige Alpenes 82 topper som er høyere enn 4000 meter. Hans idrettsbakgrunn, eventyrlyst, fascinasjon for ekstreme prestasjoner og fokus på kontinuerlig utvikling har gjort Tormod til en mye brukt konsulent og foredragsholder for Forsvaret, næringsliv og idrett.

Foredrag med Tormod Granheim

På ski fra Everest. Triumf og tragedie.

Det var den beste dagen i livet mitt, men også den verste. 8500 meter over havet endret alt seg fra idrett til overlevelse. Granheim klatret Everest på en dag og gjennomførte verdens første skitur ned den flere kilometer høye nordveggen.

82 topper over 4000 meter i Alpene

Som førstemann i Norden klatret Granheim i 2016 alle Alpenes 82 4000-metere. Et prosjekt der følgende stikkord har vært sentrale: Ledelse, kompleksitet, naiv intelligens, HMS, risikoanalyse og -styring, medarbeiderskap og gjennomføringsevne.

Arven etter Thor Heyerdahl, med sivflåte på Atlanterhavet

Et eventyr utenom det vanlige. Med et internasjonal team og en flåte bygget av siv, kastet Tormod loss i New York og satte kursen mot Europa. Møtet med Atlanterhavet åpner for refleksjoner om teamarbeid, beste praksis og ydmyket. Hva skjedde med flåten? Den sugde vann som en svamp og lå stadig dypere i vannet…

Tormod og teamet

Vi er alle del av ulike team. Tormod deler erfaringer basert på sine beste og verste opplevelser fra Everest, Alpene, Trollveggen, Atlanterhavet, en Volvo Ocean satsning og åtte år på jobb for Forsvaret. Momenter fra dette foredraget kan om ønskelig brukes som del av de andre foredragene.

Ski, fjellsport og eventyr

Vurderer du å legge neste samling til høyfjellet? Hvorfor ikke utfordre deltagerne til å bli med på ski, klatring eller andre eventyr med en som kan det bedre enn de fleste? Opplegg kan tilpasses dine behov og ferdighetsnivå. Pris på forespørsel.

Talerlisten mener

Tormod har en unik historie å fortelle: Han har stått på ski ned verdens høyeste fjell – som første og eneste nordmann. ”Skiing Mount Everest” er et foredrag som får publikum til å le nervøst og holde pusten. Tormods foredrag er fylt med temaer som risiko, lidenskap, frykt, glede, sorg og lettelse.

Tormod Granheim har 4 vurderinger

Eirik Vaage

11. mars 2018

X2 Festivalen

6

Tormod Granheim leverer et engasjerende og profesjonelt foredrag. Dette foredraget kan jeg på det sterkeste anbefale!

Hilde Bjørnstad

4. mars 2018

Fjellsportfestivalen i Sogndal

6

Tormod sitt foredrag, hvor han delte sine erfaringer med å bestige alle toppene over 4000 meter i Alpene, var et spennende og lærerikt foredrag som passet perfekt for turglade og eventyrlystne festivaldeltakere på Fjellsportfestivalen i Sogndal. Vi anbefaler Tormod på det sterkeste, en mann med utrolige historier og erfaringer!

Heidi Kopperud

2. mai 2017

Atea AS

6

Vi kunne ikke fått en bedre inngang til dagens tema som i dette tilfellet var IT-sikkerhet. Tormod satt seg godt inn i temaet på forhånd og evnet å trekke konkrete paralleller mellom sine erfaringer og våre utfordringer.

Odd Magne Øgreid

15. november 2016

Norges Klatreforbund

6

Tormod holdt et inspirerende og lærerikt foredrag for Norges Klatreforbund og Norsk Fjellsportforum på vår Sikkerhetskonferanse. Foredraget anbefales på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS