Tormod Granheim

Tormod Granheim

Skikjører og fjellklatrer

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Tormod Granheim

Tormod Granheim har klatret Mount Everest på én dag, og er verdens første til å kjøre ski utfor fjellets nordvegg. Granheim er den første klatrer i Norden til å bestige Alpenes 82 topper som er høyere enn 4000 meter. Hans idrettsbakgrunn, eventyrlyst, fascinasjon for ekstreme prestasjoner og fokus på kontinuerlig utvikling har gjort Tormod til en mye brukt konsulent og foredragsholder for Forsvaret, næringsliv og idrett.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Tormod Granheim

Det viktigste av alt er tillit, 18 minutter

Hvordan er det mulig, er et spørsmål Tormod Granheim ofte får. Svaret er at det viktigste av alt er tillit. Visuelt er dette foredraget bygget på de aller beste bildene og filmene gjennom 15 år som fjellsportutøver, materialet kommer bokstavelig talt fra toppen av Alpene, Andes og Mount Everest. Strukturelt bygger foredraget opp mot en ide, nemlig at tillit er grunnleggende for alle team som skal prestere, og hvilke fem bestanddeler som er nyttige å fokusere på for å skape tillit.

På ski fra Everest. Triumf og tragedie.

Det var den beste dagen i livet mitt, men også den verste. 8500 meter over havet endret alt seg fra idrett til overlevelse. Granheim klatret Everest på en dag og gjennomførte verdens første skitur ned den flere kilometer høye nordveggen.

82 topper over 4000 meter i Alpene

Som førstemann i Norden klatret Granheim i 2016 alle Alpenes 82 4000-metere. Et prosjekt der følgende stikkord har vært sentrale: Ledelse, kompleksitet, naiv intelligens, HMS, risikoanalyse og -styring, medarbeiderskap og gjennomføringsevne.

Arven etter Thor Heyerdahl, med sivflåte på Atlanterhavet

Et eventyr utenom det vanlige. Med et internasjonal team og en flåte bygget av siv, kastet Tormod loss i New York og satte kursen mot Europa. Møtet med Atlanterhavet åpner for refleksjoner om teamarbeid, beste praksis og ydmyket. Hva skjedde med flåten? Den sugde vann som en svamp og lå stadig dypere i vannet…

Kurs med Tormod Granheim

Ski, fjellsport og eventyr

Vurderer du å legge neste samling til høyfjellet? Hvorfor ikke utfordre deltagerne til å bli med på ski, klatring eller andre eventyr med en som kan det bedre enn de fleste? Opplegg kan tilpasses dine behov og ferdighetsnivå. Pris på forespørsel.

Talerlisten mener

Tormod har en unik historie å fortelle: Han har stått på ski ned verdens høyeste fjell – som første og eneste nordmann. ”Skiing Mount Everest” er et foredrag som får publikum til å le nervøst og holde pusten. Tormods foredrag er fylt med temaer som risiko, lidenskap, frykt, glede, sorg og lettelse.

2024 © Talerlisten AS