Talerlisten
Trine Grung

Trine Grung

Digital hodejeger | Buskerud

Pris / 45 min

Kr 15 000,-

Pris / hel dag

Kr 35 000,-

Beskrivelse

Trine Grung har i over 15 år holdt foredrag over hele landet, på både store og små konferanser. Hun går for å være en engasjerende og morsom foredragsholder med bred kunnskap om digital kommunikasjon, selvutvikling og digital synlighet. Hun har jobbet som digital rådgiver i over 10 år, 15 års fartstid i mediebransjen som programleder i henholdsvis NRK P3, Radio Norge og TV Norge. Hun var ei av landets første bloggprofiler. Flere av hennes foredrag omhandler derfor disse emner: hvordan nå målgruppen din digitalt og ikke minst digital branding av bedriften og deres ansatte. Hun elsker å engasjere og lære bort kunnskap, samt dele fra sine egne erfaringer digitalt, så ta gjerne kontakt.

Foredrag

Kvinne som våger

En digital reise for og om kvinner og janteloven. Temaer: Bli en kvinne som våger digitalt. Hvordan ser du deg selv og hvordan opplever andre deg?

Bedriften og nettsiden

Målgruppen er vesentlig for en god kommunikasjonsstrategi. En god innholdsplan vil skape forutsigbarhet og gjøre en synlighet i sosiale medier. En vesentlig del av det å starte en digital reise.

Din digitale bedrift

Skape synlighet er enkelt for enhver bedrift og mye starter med hvordan fremme ansatte, hva og hvor skal bedriftens digital kommunikasjon foregår og ikke minst hvordan bygge et brand på internett.

Facebook for din bedrift

Målgruppe er vesentlig og ikke minst hyppigheten og bruken av Facebook. Kanskje det viktigste stedet å starte brandbygging med en god innholdsplan og en strategien som faktisk fungerer. Vi er mennesker på Facebook, hvordan starte dialogen?

Digital rekruttering

Hva vil det si å rekruttere digitalt? Hvordan bruke de ulike kanalene for å finne de gode medarbeiderne?

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Trine Grung har 9 vurderinger

Hege Walmsnæss Refsnes

23. mars 2017

Heges Coaching & Terapi

6

Trine er en super foredragsholder. Engasjerende, inspirerende, ekte og troverdig. Og Trine kan sitt fag, ingen store floskler, men jordnær og fanger publikumet sitt med sitt naturlige språk og og humoristiske vri. Hun er tydelig i sin formidling og gjør det hun formidler til lettfattelig og forståelig. Anbefaler henne!

Vigdis Fondevik

16. mars 2017

Operaspesialisten AS

6

Min erfaring er at du er en veldig engasjert person som i stor grad evner å inspirere andre. Det virker som om du har omfattende kunnskaper om det du driver med og et dyptliggende ønske om å lære det bort på en forståelig (og til tider morsom) måte. Veldig strukturert og god på fremføring. I tillegg er du rå på oppfølging. Dette kan du!

Min erfaring med Trine Grung er at hun er en veldig engasjert person som i stor grad evner å inspirere andre. Det virker som om hun har omfattende kunnskaper om det hun driver med og et dyptliggende ønske om lære det bort på en forståelig (og til tider morsom) måte. Veldig strukturert og god på fremføring. I tillegg er hun rå på oppfølgning.

Anne Marie Kollhus

27. januar 2017

Kjerringrådet

5

Veldig bra. Jeg har øvet påtrykk for å få henne engasjert som foredragsholder i flere sammenhenger, det har vært like vellykket hver gang. Anbefaler gjerne!

Ingunn Thomesen

11. januar 2017

Ditt Tegnekontor

6

Trine Grung er utrolig engasjerende og lett å forstå. Hun er folkelig og naturlig, ikke tilgjort og jålete. Hun appellerer til meg og gir meg pågangsmot og lyst til å jobbe videre med det lille foretaket mitt. Hun er seg selv og det er befriende og avslappende. Herlig også at hun ler og tøyser litt innimellom. En flott dame med masse kunnskap. Anbefaler henne varmt.

Britt Bjørgård

11. januar 2017

Britt Bjørgård

6

Trine er en meget engasjert og kraftfull kvinne som har mote til å dele sine erfaringer fra hjertet. Hun har gått veien selv og det gjør henne ekte og oppriktig i det hun formidler og lærer bort til de som er nysgjerrige og trenger å lære om hvordan leve, eller rettere sagt overleve i det «digitale riket». Jeg kan gi Trine mine beste anbefalinger.

Bente Ness

11. januar 2017

Motivasjonsklinikken

6

Trine Grung er et helt unikt menneske, kurs- og foredragsholder. Det er uten tvil mange unike mennesker, kurs – og foredragsholdere, men Trine bærer med seg en kunnskap og innsikt som er i en helt egen klasse. Trine er den hun er – du får det du ser og hører. Hun er autentisk og naturlig. Hun har en humoristisk tvist og et særpreg, som gjør at det hun deler både blir spennende og interessant. Ingen kjeder seg på Trine Grung sine kurs og foredrag, vi som deltar sitter igjen med en ny opplevelse i våre hjerter, mer innsikt og kunnskap enn det vi hadde fra før. Trine våger å dele med seg og hun holder ikke igjen essensiell kunnskap. Vi som lytter føler at vi «får» noe vi kan bruke i ulike dimensjoner i våre liv. Jeg håper mange får oppleve Trine Grung sine kurs – og foredrag fremover!

Stine Antonsen

10. januar 2017

First Hotels

6

Helt super foredragsholder! Vi hadde gleden av å høre på henne under First Hotels Congress og synes dette var inspirerende!

Christine

10. januar 2017

Barneting AS

6

Inspirerende og tydelig kommunikatør. Etter foredraget sitter du igjen med mye relevant kunnskap du selv kan implementere i din egen bedrift. Vel verdt å høre på og lære av.

Therese Dalen

10. januar 2017

Therese Helse og Karrierer

6

Trine er en super foredragsholder! Hun har enormt med kunnskap, holder ingenting tilbake og formidler budskapet på en morsom og lett forståelig måte. Jeg går gjerne på flere kurs/foredrag med Trine!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS