Trine Grung

Trine Grung

Gründer Digitalakademiet og influencer

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Trine Grung

Trine Grung er en digital baute med over 14 års erfaring fra digital kommunikasjon, og var en av landets første store bloggere. Hun evnet å skape trafikk og synlighet lenge før de fleste ante hva blogg var for noe. Samtidig er hun over snittet strategisk og evner å snu dette til kunnskap alle har noe å lære av. På scenen er hun en kunnskapsrikt fyrverkeri og byr mye på seg selv på en unorsk måte, til stor begeistring for de som hører på. Tilskuerne lærer mye og det er ikke umulig at de samtidig går derfra og tror mer på seg selv. Alt handler om å våge. Bry seg mindre om Janteloven og mer om hvem en er!

Foredrag med Trine Grung

KVINNEN SOM VÅGET

Hvordan våge å ta steget til å faktisk satse og bare gjøre det? Dette foredrag forteller en historie om nettopp ei som bare gjorde det og forsatt gjør det. Hvordan skape et digitalt brand?

GROWTH HACKING- Vekstmarkedsføring

Hvordan skape salg og ikke minst øke bunnlinjen når en annonse i kjent form ikke fungerer lenger? Trine Grung har 10 års erfaring fra å selge på nettet og deler villig hvordan din bedrift kan lykkes.

BLI EN DIGITAL NETTVERKSBYGGER

Trine Grung kom seg på Oprah Winfrey sitt program hele TO ganger, har møtt flere av landets mektigste ledere, er rett og slett flink på nettverksbygging. Hvordan benytter hun de digitale flatene til å oppnå dette? Lær alt om hvordan en strategisk nettverksbygger tenker! Skal du selge noe eller drive business i dag er dette en nødvendighet. Må høres!

FIRDOBLET BUNNLINJE MED FACEBOOK?

Ved riktig bruk av Facebook er veldig mye mulig, men veldig få vet om alle mulighetene som faktisk finnes. Flere av Trines kunder melder om stor suksess etter de endret bruken, hva gjorde de og hva er nøkkelen til suksess?

FÅ DEG DRØMMEJOBBEN!

Hvordan skal DU lande drømmejobben og oppnå det DU ønsker i arbeidslivet? Hvordan skaper du synlighet for å vise hva du kan bidra med til den bedriften hvor du ønsker å jobbe? I dette foredrag kommer tipsene som perler på en snor!

Trine Grung har 14 vurderinger

Vibeke Sundene

6. november 2017

SenZie Konferansen

6

Trine holdt et meget engasjert og bra innlegg på SenZiekonfransen lørdag 4. november. Hun deler av sin kunnskap, det er en enkel oppskrift. Hun er tydelig, profesjonell og veldig motiverende. Tusen takk Trine for at du bidro til av vår konferanse ble vellykket.

Helene Skoje

5. november 2017

Privatperson

6

Trine holdt et fantastisk foredrag på SenZie konferansen i November i år! Hun er vanvittig engasjert i det hun snakker om og det smitter til de i salen. Hun er jordnær, ryddig i innholdet og kommer med konkrete tips og råd. Det er tydelig at hun ønsker at de som hører hennes foredrag skal få verdi for tiden sin. Takk for en flott opplevelse, Trine!

Tom Myrseth

5. november 2017

Merkantilbygg AS

6

Hørte på Trine under SenZie seminaret og det var et meget bra foredrag som var godt tilpasset målgruppen hun kommuniserer med. Veldig tydelig og klar på hva tilhørerne skulle fokusere på og jobbe med. Stor kunnskap om sitt fagfelt og jeg anbefaler flere og bruke henne som veileder og partner for å sikre seg større kunnskap om SOME og digitaleflater.

Per Erik Brunsberg

27. oktober 2017

Mailand videregående skole

6

Trine engasjerer både elever og lærere med innlevelse og gode historier. Hun varierer mellom foredrag, dialog, veiledning og oppgaver med konkrete utfordringer. Våre elever har fått en unik mulighet til å bruke sosiale medier aktivt for å nå samarbeidspartnere, målgrupper og kunder, i forbindelse med oppstart av sine ungdomsbedrifter. Vi takker 🙂

Petter Skotland

15. september 2017

Ungt Entreprenørskap Akershus

Trine holdt foredrag for 1000 elever i videregående skole på Chateu Neuf. Trine leverer med innlevelse og engasjement med en ærlig og troverdig historie.

Hege Walmsnæss Refsnes

23. mars 2017

Heges Coaching & Terapi

6

Trine er en super foredragsholder. Engasjerende, inspirerende, ekte og troverdig. Og Trine kan sitt fag, ingen store floskler, men jordnær og fanger publikumet sitt med sitt naturlige språk og og humoristiske vri. Hun er tydelig i sin formidling og gjør det hun formidler til lettfattelig og forståelig. Anbefaler henne!

Vigdis Fondevik

16. mars 2017

Operaspesialisten AS

6

Min erfaring er at du er en veldig engasjert person som i stor grad evner å inspirere andre. Det virker som om du har omfattende kunnskaper om det du driver med og et dyptliggende ønske om å lære det bort på en forståelig (og til tider morsom) måte. Veldig strukturert og god på fremføring. I tillegg er du rå på oppfølging. Dette kan du!

Min erfaring med Trine Grung er at hun er en veldig engasjert person som i stor grad evner å inspirere andre. Det virker som om hun har omfattende kunnskaper om det hun driver med og et dyptliggende ønske om lære det bort på en forståelig (og til tider morsom) måte. Veldig strukturert og god på fremføring. I tillegg er hun rå på oppfølgning.

Anne Marie Kollhus

27. januar 2017

Kjerringrådet

5

Veldig bra. Jeg har øvet påtrykk for å få henne engasjert som foredragsholder i flere sammenhenger, det har vært like vellykket hver gang. Anbefaler gjerne!

Ingunn Thomesen

11. januar 2017

Ditt Tegnekontor

6

Trine Grung er utrolig engasjerende og lett å forstå. Hun er folkelig og naturlig, ikke tilgjort og jålete. Hun appellerer til meg og gir meg pågangsmot og lyst til å jobbe videre med det lille foretaket mitt. Hun er seg selv og det er befriende og avslappende. Herlig også at hun ler og tøyser litt innimellom. En flott dame med masse kunnskap. Anbefaler henne varmt.

Britt Bjørgård

11. januar 2017

Britt Bjørgård

6

Trine er en meget engasjert og kraftfull kvinne som har mote til å dele sine erfaringer fra hjertet. Hun har gått veien selv og det gjør henne ekte og oppriktig i det hun formidler og lærer bort til de som er nysgjerrige og trenger å lære om hvordan leve, eller rettere sagt overleve i det «digitale riket». Jeg kan gi Trine mine beste anbefalinger.

Bente Ness

11. januar 2017

Motivasjonsklinikken

6

Trine Grung er et helt unikt menneske, kurs- og foredragsholder. Det er uten tvil mange unike mennesker, kurs – og foredragsholdere, men Trine bærer med seg en kunnskap og innsikt som er i en helt egen klasse. Trine er den hun er – du får det du ser og hører. Hun er autentisk og naturlig. Hun har en humoristisk tvist og et særpreg, som gjør at det hun deler både blir spennende og interessant. Ingen kjeder seg på Trine Grung sine kurs og foredrag, vi som deltar sitter igjen med en ny opplevelse i våre hjerter, mer innsikt og kunnskap enn det vi hadde fra før. Trine våger å dele med seg og hun holder ikke igjen essensiell kunnskap. Vi som lytter føler at vi «får» noe vi kan bruke i ulike dimensjoner i våre liv. Jeg håper mange får oppleve Trine Grung sine kurs – og foredrag fremover!

Stine Antonsen

10. januar 2017

First Hotels

6

Helt super foredragsholder! Vi hadde gleden av å høre på henne under First Hotels Congress og synes dette var inspirerende!

Christine

10. januar 2017

Barneting AS

6

Inspirerende og tydelig kommunikatør. Etter foredraget sitter du igjen med mye relevant kunnskap du selv kan implementere i din egen bedrift. Vel verdt å høre på og lære av.

Therese Dalen

10. januar 2017

Therese Helse og Karrierer

6

Trine er en super foredragsholder! Hun har enormt med kunnskap, holder ingenting tilbake og formidler budskapet på en morsom og lett forståelig måte. Jeg går gjerne på flere kurs/foredrag med Trine!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS