Trine Grung

Trine Grung

Gründer Digitalakademiet og influencer

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Trine Grung

Trine Grung er en digital baute med over 14 års erfaring fra digital kommunikasjon, og var en av landets første store bloggere. Hun evnet å skape trafikk og synlighet lenge før de fleste ante hva blogg var for noe. Samtidig er hun over snittet strategisk og evner å snu dette til kunnskap alle har noe å lære av. På scenen er hun en kunnskapsrikt fyrverkeri og byr mye på seg selv på en unorsk måte, til stor begeistring for de som hører på. Tilskuerne lærer mye og det er ikke umulig at de samtidig går derfra og tror mer på seg selv. Alt handler om å våge. Bry seg mindre om Janteloven og mer om hvem en er!

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Trine Grung

KVINNEN SOM VÅGET

Hvordan våge å ta steget til å faktisk satse og bare gjøre det? Dette foredrag forteller en historie om nettopp ei som bare gjorde det og forsatt gjør det. Hvordan skape et digitalt brand?

GROWTH HACKING- Vekstmarkedsføring

Hvordan skape salg og ikke minst øke bunnlinjen når en annonse i kjent form ikke fungerer lenger? Trine Grung har 10 års erfaring fra å selge på nettet og deler villig hvordan din bedrift kan lykkes.

BLI EN DIGITAL NETTVERKSBYGGER

Trine Grung kom seg på Oprah Winfrey sitt program hele TO ganger, har møtt flere av landets mektigste ledere, er rett og slett flink på nettverksbygging. Hvordan benytter hun de digitale flatene til å oppnå dette? Lær alt om hvordan en strategisk nettverksbygger tenker! Skal du selge noe eller drive business i dag er dette en nødvendighet. Må høres!

FIRDOBLET BUNNLINJE MED FACEBOOK?

Ved riktig bruk av Facebook er veldig mye mulig, men veldig få vet om alle mulighetene som faktisk finnes. Flere av Trines kunder melder om stor suksess etter de endret bruken, hva gjorde de og hva er nøkkelen til suksess?

FÅ DEG DRØMMEJOBBEN!

Hvordan skal DU lande drømmejobben og oppnå det DU ønsker i arbeidslivet? Hvordan skaper du synlighet for å vise hva du kan bidra med til den bedriften hvor du ønsker å jobbe? I dette foredrag kommer tipsene som perler på en snor!

2024 © Talerlisten AS