Vegard Lundby Rekaa

Astronom

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Vegard Lundby Rekaa

Verdensrommet begeistrer. Uansett om du ser nytten av å kunne litt om din plass i verdensrommet, begeistrer det oss alle! Vegard tar deg med på en utrolig reise i bilder og historier, om hvordan jorden, solen og alle stjernene har blitt til, og ikke minst hvordan vårt teknologiske samfunn er formet i vår søken på svar de største og mest filosofiske spørsmålene.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Vegard Lundby Rekaa

James Webb Space Telescope

Siden 12.juli 2022 har det florert av nye fargerike bilder av verdensrommet på nettet, fotografert av det nyeste romteleskopet James Webb Space Telescope. Men hva er spesielt med romteleskopet? Og hva kan vi vente å få ut av det? Vegard Rekaa forteller livlig og på en måte alle kan forstå, om sammenhengene i universet og hvordan norske bedrifter og forskere har bidratt til å gjøre romteleskopet mulig.

Kunst i verdensrommet

Verdensrommet er fult av slående vakre objekter: stjernehoper, galakser og fargerike tåker, alle med sine særtrekk og sin naturlige opprinnelse. Bli med på en kunstnerisk og estetisk reise gjennom verdensrommet, med bilder og videoer som er verdig den staseligste kunstutstilling.

Vårt fantastiske univers

Bli med på en kosmisk ut av solsystemet og vår galakse Melkeveien, og se hvordan vår klode henger sammen med det endeløse verdensrommet. Lær om sorte hull, Big Bang og stjerneeksplosjoner.

2024 © Talerlisten AS