Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Vegard Lundby Rekaa

Astronom, fysiker og vitenskapshistoriker

Fra 27.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vegard Lundby Rekaa

Vegard Lundby Rekaa er astronom og har flere års erfaring med å holde foredrag om verdensrommet, teknologi og fysikk med stor begeistring og innlevelse. Hans solide fagkunnskap formidles forståelig og på et nivå hvor alle kan ta del i verdensrommets og naturens mange undre. Til daglig holder han foredrag ved Solobservatoriet på Harestua for store og små. Han har doktorgrad i astrofysikk og nordlysfysikk fra Universitetet i Oslo.

Foredrag med Vegard Lundby Rekaa

Nordlys

Nordlyset er vakkert, mystisk og forførende. Det er også sluttresultatet av en fantastisk kobling mellom solen og jorden som den norske forskeren Kristian Birkeland var den første til avdekke. La deg lose gjennom et foredrag med flotte filmer av nordlys og illustrasjoner av hvordan nordlyset blir skapt, med astronom og nordlysforsker Vegard Lundby Rekaa.

Kunst i verdensrommet

Verdensrommet er fult av slående vakre objekter: stjernehoper, galakser og fargerike tåker, alle med sine særtrekk og sin naturlige opprinnelse. Bli med på en kunstnerisk og estetisk reise gjennom verdensrommet, med bilder og videoer som er verdig den staseligste kunstutstilling.

Vårt fantastiske univers

Bli med på en kosmisk ut av solsystemet og vår galakse Melkeveien, og se hvordan vår klode henger sammen med det endeløse verdensrommet. Lær om sorte hull, Big Bang og stjerneeksplosjoner.

Vegard Lundby Rekaa har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS