Vegard Lundby Rekaa

Astronom

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vegard Lundby Rekaa

Verdensrommet begeistrer. Uansett om du ser nytten av å kunne litt om din plass i verdensrommet, begeistrer det oss alle! Vegard tar deg med på en utrolig reise i bilder og historier, om hvordan jorden, solen og alle stjernene har blitt til, og ikke minst hvordan vårt teknologiske samfunn er formet i vår søken på svar de største og mest filosofiske spørsmålene.

Foredrag med Vegard Lundby Rekaa

James Webb Space Telescope

Siden 12.juli 2022 har det florert av nye fargerike bilder av verdensrommet på nettet, fotografert av det nyeste romteleskopet James Webb Space Telescope. Men hva er spesielt med romteleskopet? Og hva kan vi vente å få ut av det? Vegard Rekaa forteller livlig og på en måte alle kan forstå, om sammenhengene i universet og hvordan norske bedrifter og forskere har bidratt til å gjøre romteleskopet mulig.

Kunst i verdensrommet

Verdensrommet er fult av slående vakre objekter: stjernehoper, galakser og fargerike tåker, alle med sine særtrekk og sin naturlige opprinnelse. Bli med på en kunstnerisk og estetisk reise gjennom verdensrommet, med bilder og videoer som er verdig den staseligste kunstutstilling.

Vårt fantastiske univers

Bli med på en kosmisk ut av solsystemet og vår galakse Melkeveien, og se hvordan vår klode henger sammen med det endeløse verdensrommet. Lær om sorte hull, Big Bang og stjerneeksplosjoner.

Vegard Lundby Rekaa har 4 vurderinger

Solveig Schumacher

7. mai 2021

NAV Lillestrøm

6

«Kunst i verdensrommet» var en opplevelse! En spennende og fascinerende presentasjon ble illustrert av fantastiske bilder og filmer.

Tone Wæthing

7. mai 2021

NAV

5

Spennende og informativt foredrag med fantastiske bilder

Sissel Erika Nilsen

7. mai 2021

NAV

6

Veldig inspirerende og spennende.

Andreas Burum Brekke

7. mai 2021

Nav

6

Fantastisk opplevelse

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS