Vegard Lundby Rekaa

Astronom, fysiker og vitenskapshistoriker

Fra 15.000,- per foredrag

Fra 15.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vegard Lundby Rekaa

Teknologisk utvikling kommer ofte som et resultat av utforskning av naturen og verdensrommet, som på sikt fører til hverdagslige hjelpemidler som mikrobølgeovnen eller medisinsk forskningsutstyr som mammografiapparater. Ofte starter disse ideene innenfor det vi kaller grunnforskning, hvor verdiskapningen kan komme mange år (eller generasjoner) senere! Vegard tar deg med på en historisk reise, om hvordan ideer fra «gale professorer» har vært utgangspunktet for hverdagslige hjelpemidler og verktøy. Tenk, til og med internettet, startet som en kuriositet, utviklet av og for forskere! Vegard fremfører det tekniske og uforklarlige på en måte som alle kan forstå og han har lang erfaring som foredragsholder. Hans foredrag skaper begeistring for naturens største undre og han formidler med stor innlevelse og forteller spennende historier.

Foredrag med Vegard Lundby Rekaa

Nordlys

Nordlyset er vakkert, mystisk og forførende. Det er også sluttresultatet av en fantastisk kobling mellom solen og jorden som den norske forskeren Kristian Birkeland var den første til avdekke. La deg lose gjennom et foredrag med flotte filmer av nordlys og illustrasjoner av hvordan nordlyset blir skapt, med astronom og nordlysforsker Vegard Lundby Rekaa.

Kunst i verdensrommet

Verdensrommet er fult av slående vakre objekter: stjernehoper, galakser og fargerike tåker, alle med sine særtrekk og sin naturlige opprinnelse. Bli med på en kunstnerisk og estetisk reise gjennom verdensrommet, med bilder og videoer som er verdig den staseligste kunstutstilling.

Vårt fantastiske univers

Bli med på en kosmisk ut av solsystemet og vår galakse Melkeveien, og se hvordan vår klode henger sammen med det endeløse verdensrommet. Lær om sorte hull, Big Bang og stjerneeksplosjoner.

Vegard Lundby Rekaa har 4 vurderinger

Solveig Schumacher

7. mai 2021

NAV Lillestrøm

6

«Kunst i verdensrommet» var en opplevelse! En spennende og fascinerende presentasjon ble illustrert av fantastiske bilder og filmer.

Tone Wæthing

7. mai 2021

NAV

5

Spennende og informativt foredrag med fantastiske bilder

Sissel Erika Nilsen

7. mai 2021

NAV

6

Veldig inspirerende og spennende.

Andreas Burum Brekke

7. mai 2021

Nav

6

Fantastisk opplevelse

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS