Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Vikki Nathalie Walle-Hansen

Trendanalytiker og ekspert på digitale vaner

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Vikki Nathalie Walle-Hansen

Vikki Nathalie Walle-Hansen er analytiker med innretning mot trendanalyse og innovasjon. Hun har nylig også jobbet med forretningsstrategi for en oppstartsbedrift innen financial technology i San Francisco, der hun også spesialiserte seg på unges digitale vaner. Innsikt og trendanalyse i ordenes mangfoldige betydninger er hennes lidenskap, og hun er opptatt av å formidle engasjerende scenarioer og analyser som kan brukes på tvers av bransjer og kategorier.

Foredrag med Vikki Nathalie Walle-Hansen

Fra YOLO til FOMO: De unges digitale univers - og hvordan du kan nå frem i deres verden...

Hvordan bruker unge sosiale medier? Hvordan sjonglerer de en hverdag hvor de skal redde kloden, og samtidig ha det perfekte liv på Instagram? Hva mener de om merkevarer som invaderer deres arena? Vikki forteller deg hva de unge er opptatt av, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen for å nå ut til dem med ditt budskap.

Talerlisten mener

Vikki er en kunnskapsrik og interessant foredragsholder. Hun sitter på ferske, spennende data - og formidler dem med innsikt, humor og treffsikre analyser av konsekvensene.

Vikki Nathalie Walle-Hansen har 5 vurderinger

Erika Egonsson

12. mars 2019

DIBS/Nets

6

Rekommenderas! Vikki levererade ett föredrag som fick många i publiken att tänka om och diskutera. Föredraget ledde till en riktig «conversation starter» under middagen som var efter hennes föredrag, många hade gjort sig en mening av hur man trodde den yngre generationen var, men det visade sig vara något helt annat. Full träff, och jag rekommendera verkligen att avsluta ett event/konferans med Vikki.

Nina Gade Tenvik

19. september 2018

Kampanje

6

Vikki holdt et inspirerende og innsiktsfullt foredrag om unges medievaner på Kampanjeskolen som ble meget godt mottatt av alle i salen. Vikki presenterer veldig godt og profesjonelt og er behagelig og engasjerende å høre på. Anbefales!

Ingrid Handeland

12. mars 2018

Norsk Publikumsutvikling

5

Vikki kan fylle en stor scene og gripe et stort publikum. Hun formidler kompleks innsikt på en enkel og forståelig måte, og med glimt i øyet. Virker troverdig i sin presentasjon av unges (kultur)forbruk. Anbefales!

Linda Kragseth

24. november 2017

Keyteq AS

6

Kan anbefale Vikki på det varmeste! Hun leverte et kjempebra foredrag på Digital Minds i Bergen i november 2017 og ble vurdert som en av de beste foredragsholderne av de som deltok på konferansen. Engasjerende å høre på og faglig dyktig!

Mette Røstum

18. september 2017

Folkehøgskolene

Veldig flott foredrag: Oppdatert og godt forankret faglig. Vikki er kunnskapsrik og formidlet godt og levende. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS