Vilde Vågsland

Et dypdykk i de unges univers

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vilde Vågsland

Vilde Vågsland er seniorrådgiver og UNG-ekspert i Opinion. Hun jobber til daglig med å forstå hva den yngre delen av befolkningen tenker, gjør, mener, forbruker og drømmer om. Hun er ansvarlig for Opinions målgruppestudie om unge (Generasjon Z), UNG2023. Vilde er brennende opptatt av å forstå hva som beveger seg i ungdomskulturen, og hvilke trender vi kan forvente oss i fremtiden. Vilde holder en rekke foredrag om de unge og er utdannet medieviter ved Universitetet i Oslo.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Vilde Vågsland

Ung i unntakstilstand

De siste årene har vært preget av et urolig samfunn- og verdensbilde. Koronapandemien rammet de unge hardt, og nå har de krigen i Europa tett på seg samtidig som prisene på varer og tjenester øker, og inflasjonen er høy. Hvordan påvirker dette deres hverdag, drømmer og ambisjoner? Hvordan er det egentlig å være ung i konstant unntakstilstand? Og sist, men ikke minst – hva betyr det for måten du kommunisere med dem på?

Bli med inn i de unges digitale univers

De unges digitale vaner endres i en rasende fart, og de lever store deler av livet i den digitale og virtuelle verden. Både gjennom sosiale medier, gaming og metaverset. Det virtuelle universet tar stadig større del i livene deres og du må sørge for å være til stede. Hvordan kan din merkevare eller tjeneste blir en del av eller forbedre deres digitale verden?

Hvordan beholde unge, dyktige arbeidstakere?

Hvilke forhold er viktig for unge i en jobb? Hvordan bør ledere jobbe for å levere på disse forholdene? Hvilke trender påvirker hvordan de forholder seg til arbeidsgivere? Vilde Vågsland fra Opinion har de siste årene jobbet med å forstå nettopp dette gjennom landets mest omfattende studie om Generasjon Z. Du vil få presentert spennende innsikt og konkrete råd om hvordan rekruttere, beholde og utvikle unge.

2024 © Talerlisten AS