Vilde Vågsland

Et dypdykk i de unges univers

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Vilde Vågsland

Er du nysgjerrig og interessert i å forstå den yngre delen av befolkningen bedre? Da bør du få med deg de engasjerende foredragene til Vilde Vågsland, seniorrådgiver og UNG-ekspert i Opinion!

Vilde er ansvarlig for Opinions årlige UNG-rapport og leder kvalitative prosjekter på tvers av bransjer. Hun har en imponerende bakgrunn innen kommunikasjon, medier, helse, miljø og samfunn. Med sin utdanning som medieviter ved Universitetet i Oslo, med spesialisering innen digital kommunikasjon, samfunnsansvar og holdningskampanjer, bringer Vilde en unik og innsiktsfull tilnærming til sine foredrag.

Som hjernen bak Opinions målgruppestudie om unge (Generasjon Z), UNG2023, har Vilde dyp innsikt i ungdomskulturen og fremtidens trender. Hun er lidenskapelig opptatt av å dele denne kunnskapen og har allerede begeistret utallige publikum med hennes foredrag om ungdommen.

Gjør deg klar til å bli inspirert og opplyst av Vilde Vågslands engasjerende foredrag om den unge generasjonen!

Kontakt oss i dag for å bestille et foredrag som vil gi deg verdifull innsikt og inspirasjon for å nå ut til fremtidens forbrukere!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Vilde Vågsland

Ung i unntakstilstand

De siste årene har vært preget av et urolig samfunn- og verdensbilde. Koronapandemien rammet de unge hardt, og nå har de krigen i Europa tett på seg samtidig som prisene på varer og tjenester øker, og inflasjonen er høy. Hvordan påvirker dette deres hverdag, drømmer og ambisjoner? Hvordan er det egentlig å være ung i konstant unntakstilstand? Og sist, men ikke minst – hva betyr det for måten du kommunisere med dem på?

Bli med inn i de unges digitale univers

De unges digitale vaner endres i en rasende fart, og de lever store deler av livet i den digitale og virtuelle verden. Både gjennom sosiale medier, gaming og metaverset. Det virtuelle universet tar stadig større del i livene deres og du må sørge for å være til stede. Hvordan kan din merkevare eller tjeneste blir en del av eller forbedre deres digitale verden?

Hvordan beholde unge, dyktige arbeidstakere?

Hvilke forhold er viktig for unge i en jobb? Hvordan bør ledere jobbe for å levere på disse forholdene? Hvilke trender påvirker hvordan de forholder seg til arbeidsgivere? Vilde Vågsland fra Opinion har de siste årene jobbet med å forstå nettopp dette gjennom landets mest omfattende studie om Generasjon Z. Du vil få presentert spennende innsikt og konkrete råd om hvordan rekruttere, beholde og utvikle unge.

2024 © Talerlisten AS