Historiefortelling for deg som er god og som ønsker å bli den beste!

26. oktober 2023

Historiefortelling for deg som er god og som ønsker å bli den beste

Fordypningskurs i historiefortelling:

Historiefortelling for deg som er god og som ønsker å bli den beste!

Dette er kurset for deg som har tatt grunnkurset ” Bli en bedre historieforteller” og for deg som har erfaring historiefortelling fra tidligere, men som ønsker å bli den beste!

Fordypningskurset løfter din kunnskap og din formidling opp på et nytt nivå. Sammen lytter vi fram den profesjonelle historiefortelleren i deg.

I dette heldagskurset går vi i dybden så du blir en trygg og sikker når du forteller historier.  Gjennom undervisning i gruppe, individuell veiledning, utprøving og tilbakemelding får du hjelp til å forme og foredle dine historier slik at de virkelig treffer ditt publikum.

Sammen skal vi få dine historier til å glitre!

God historiefortelling er en kunst, og som i all god kunst, må du lage flere utkast, teste ut og trene for å bli virkelig god. Denne dagen lærer du å foredle dine historier slik at de og du skinner!

Det blir i dette kurset fokus på aktiv øving, direkte veiledning og tilbakemelding,  Så ta gjerne med den en eller flere historier du har som du ønsker skal bli enda bedre.

Hver deltager får mulighet til å fortelle en historie med et utdrag fra et foredrag eller annet de ønsker å bli bedre på, og får direkte veiledning av kursholder med tilbakemeldinger fra gruppen.

2024 © Talerlisten AS