Disse tre foredragsholderne kan bli «Årets rakett 2021» på Talerlisten

Publisert i Aktuelt av

Talerlisten ønsker å gi oppmerksomhet til foredragsholdere som har fått ekstra fart på foredrags-karrieren sin i året som gikk. Tre foredragsholdere er nominert til prisen «Årets rakett 2021» som deles ut 31. mars.

Møt de nominerte

Ida Holo er psykologspesialist og eier og driver Angstklinikken i Oslo. Hun holder foredrag om mental helse og hvordan vi kan jobbe med vår egen psykiske helse i hverdagen. Fra en sped oppstart i 2020 har hun gjennom 2021 fått mange forespørsler og holdt mange foredrag. Ida er en forfriskende foredragsholder med et solid faglig fundament og praktiske eksempler.

Cecilie Ystenes Myhre er mentaltrener og forfatter og står også bak podkasten GRIT. Hennes foredrag handler ofte om selvledelse og hvordan å motivere seg selv for å få til det du vil. Cecilie har også hatt en betydelig økning i antall forespørsler i 2021 og er fortsatt etterspurt. Cecilie bygger sine råd og tips på forskning og erfaring fra blant annet idrett.

Cathrine Louise Finstad står bak kunstprosjektet Norske hemmeligheter. Hun samler inn anonyme hemmeligheter som hun lager illustrasjoner til og legger ut på Instagram, der hun har 146.000 følgere. Foredragene handler om hvilke hemmeligheter nordmenn har, for eksempel på jobben. Dette kobles ofte igjen til mental helse. Antall forespørsler om å holde foredrag om dette økte betydelig i 2021 og gjør Cathrine til en klar rakett-kandidat.

Cathrine Louise Finstad

Dynamisk marked

Nils Apeland i Talerlisten gleder seg over at disse tre har hatt rakett-vekst og sier at markedet for foredragsholdere i Norge er dynamisk.

– Interessen for ulike foredrag og foredragsholdere varierer med hva vi er opptatt av i samfunnet. Under pandemien har det handlet mye om mental helse, avstandsledelse, selvledelse, relasjoner og samarbeid. Nå ser vi at temaer som kommunikasjon, tidsstyring, bærekraft og mangfold er i vinden.

Han er ikke enige med dem som sier at det bare er de samme personene som holder foredrag om og om igjen.

– Nei, nye profiler kommer til hele tiden, samtidig som noen faller i popularitet eller slutter å holde foredrag, sier han. Årets finalister har hatt en klart økt popularitet det siste året, og en interesse som har vedvart i 2022, forteller han.

I fjor ble «Årets rakett»-prisen delt ut til Rita Enstad-Karlsen som holder foredrag om tilbakemeldinger og tilbakemeldingskultur.

Prisen for 2021 skulle vært delt ut i januar, men dette ble utsatt på grunn av pandemien. Årets vinner blir derfor utropt 31. mars på et internt arrangement for Talerlistens foredragsholdere.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS