Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen

Feedback på arbeidsplassen, effektiv og enkel kommunikasjon

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen lærer bedriftens medarbeidere å gi hverandre tydelige og ekte tilbakemeldinger, ansikt til ansikt. Foredraget hennes er «spot on». Dere får tankevekkende innsikt i kommunikasjonens kraft, spennende øvelser og enkle teknikker som kan tas i bruk umiddelbart. Hennes budskap er relevant og morsomt- og passer for alle virksomheter som tar de ansattes kommunikasjon på alvor. Rita har jobbet med formidling i over 25 år. Som TV regissør, journalist, kursleder og coach. Hun brenner for en sterk feedback-kultur på arbeidsplassen, fordi det er det som skal til for at vi jobber godt sammen, utvikler oss og presterer bedre.

Foredrag

FEEDBACK PÅ JOBB. Workshop for hele personalgruppen.

Kunnskap om hva ros gjør med oss. Innsikt i hvordan vi tydelig skiller mellom sak og person. Bevisstgjøring om hvorfor konflikter og baktaling oppstår. Kunnskap om hvordan vi ikke bør gi feedback. Kunnskap om hvilke forsvarsmekanismer som automatisk opptrer når vi får kritikk. Verktøy for å gi vanskelige tilbakemeldinger på en god måte. Verktøy for å ta i mot negativ feedback og snu den til positiv vekst. 3 timer. Fra kr. 15.000.- (Pris avhenger av antall deltagere, reise og tilrettelegging.)

FEEDBACK - DITT VIKTIGSTE LEDERVERKTØY. Workshop for ledere. Passer for nyansatte ledere, teamledere,mellomledere og toppledere.

Hvordan jobber du som leder med den interne kommunikasjonen? Hvor ofte gir du direkte tilbakemeldinger til de ansatte i en travel arbeidshverdag? -De fire viktigste områdene du gir feedback på. Lær om hvilke mekanismer som gjør at du ikke gir feedback, selv om du vet at du burde. Verktøy for å gi feedback som skaper glød og inspirasjon Metoder for å bygge en sterk feedback-kultur og vedlikeholde den. - 8 timer fra kr. 30.000.- Mulighet for personlig oppfølging/ coaching i etterkant.

Rita Enstad-Karlsen har 6 vurderinger

Mona Klefsås

15. februar 2019

Hamar Kommune, Hjemmebasert Omsorg

6

Rita Enstad-Karlsen holdt foredrag for ansatte i Hjemmebasert Omsorg, Merkantile tjenester, Renhold og Vaktmestertjenesten. Tema var Feedbak på arbeidsplassen, måten vi kommuniserer på. Rita er kjempedyktig på dette. Hun bruker få powepointer, og får med dette en god dialog med de ansatte. Det var en aktiv «gjeng» som deltok. Rita «traff» de ansatte. De gjenkjente budskapet til Rita. Det var noe gruppearbeid som utfordret noe, men akkurat passe, slik at de ansatte følte seg komfortable. Dette er andre gang Rita er hos oss i Parkgården, Hamar Kommune, og vi inviterer henne gjerne igjen. Takk for en super dag Rita 🙂 Anbefales 🙂

Gunvor Næss Larsson

17. januar 2019

Apotek 1 Skårersletta

6

40 ansatte i Apotek 1 Skårersletta, Avd. Hjemmetjeneste, deltok på workshopen: «Hvordan gi og motta feedback på jobb», holdt av Rita Enstad-Karlsen. Vi er en relativt ny, hurtig voksende og multikulturell avdeling som jobber i åpent kontorlandskap, og vi så et behov for konkrete og nyttige tips for god kommunikasjon og økt samarbeid. Rita inspirerte samtlige med sitt engasjerende budskap. Hun er kunnskapsrik og tydelig og hun bruker humor og relevante eksempler som alle kunne kjenne seg igjen i. Praktiske øvelser bidro til at vi fikk med oss gode tips og enkle verktøy som vi bruker i det daglige arbeidet. Vi vil anbefale Rita på det varmeste!

Marianne Karlsen

15. januar 2019

Teglverket barnehage

6

Teglverket barnehage hadde besøk av Rita på et personalmøte, og det var stor begeistring for innoldet i kurset «Tilbakemeldingskultur». Vi er en stor barnehage som trenger å jobbe med gode kommunikasjonsformer og samarbeid, og dette var midt i blinken. Vi likte særlig godt at Rita har fokus på både avsender og mottaker i kommunikasjon, fordi begge parter trenger å ha et bevisst forhold til dialogen for at samarbeidet skal kunne bedre seg. Rita er lett å høre på, og vi satt som tente lys gjennom tre timer tross trangt om plassen og sent på kvelden. Vi skal jobbe videre med temaet med hjelp av Ritas tips og råd, og har allerede bestilt et oppfølgingskurs om noen måneder. Vi vil virkelig anbefale Rita som foredragsholder, hun traff oss alle godt!

Monica Rundhaug

15. november 2018

Etnedal kommune

6

Rita holdt workshop om feedback for alle lederne i kommunen på en samling i november. Tilbakemeldingene vi har fått på dette var at alle syntes det var svært nyttig, og engasjerende. Rita har gitt oss konkrete tips som vi kan ta med oss inn i hverdagen for å gi de raske og gode tilbakemeldingene, om de er negative eller positive. Rita er også god til å engasjere og holde på publikummet sitt, noe som gjør at vi opplever godt forhold mellom det vi trenger og det Rita hadde å lære oss. Anbefales!

Lena Gunnulfsen Haugen

12. mai 2018

TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sunnaas Sykehus HF

6

Rita Enstad-Karlsen holdt en Work- shop om kommunikasjon og feedback på TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sunnaas Sykehus HF. Rita hadde først en presentasjon om grunnleggende prinsipper for god kommunikasjon, samt viktigheten av feedback i hverdagen. Hun introduserte oss for en metode som gjør feedbacken enkel, konkret og nyttig. Deretter gikk vi sammen i team og øvde på de prinsippene vi hadde lært. Dagen var svært nyttig for oss, og ga oss et verktøy for feedback og god kommunikasjon som vi kan bruke videre i egen organisasjonsutvikling. Rita er kunnskapsrik, varm og tydelig i sin formidling. Metodene hun presenterer er enkle og anvendelige. Hun evner å skape kontakt med alle som er tilstede, og hun har et budskap som er svært relevant for alle organisasjoner hvor mennesker arbeider sammen.

Rigmor Vinskei Lindahl

6. februar 2017

Hospice Lovisenberg - Senter for Lindring og Livshjelp, Lovisenberg Diakonale Sykehus

6

Rita Enstad-Karlsen hadde et svært inspirerende foredrag for personalet på Hospice Lovisenberg, med tittelen «Takk for at du sier fra». Rita er svært god til å formidle sitt budskap, bruker humor og varme – og foredraget ga oss mye å ta med videre i hverdagen, både på jobb og privat. Vi har helt konkret benyttet et av hennes kommunikasjonsverktøy i kommunikasjonen med hverandre; det lille ordet «men» har blitt byttet ut med «og» – noe som har hatt en positiv effekt i kommunikasjonen. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS