Rita Enstad-Karlsen

En av Norges fremste eksperter på tilbakemeldingskultur. Effektiv og nyttig kommunikasjon på jobb.

Fra kr 26.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen er ekspert på positiv kommunikasjon og tilbakemeldinger.

Hun lærer de ansatte å gi hverandre tydelig og ekte feedback, ansikt til ansikt. Steg for steg. Foredraget er spot on og hennes budskap er veldig viktig, tankevekkende og morsomt. Det passer for alle virksomheter som vil styrke arbeidsmiljø, arbeidsglede og teamwork.

Rita ble kåret til «Årets rakett 2020», etter å ha hatt en fin utvikling både i antall oppdrag og i tilbakemeldingene fra kundene. Hun lever som hun lærer bort, og er derfor en rollemodell for andre som ønsker å bli flinkere til å gi og motta tilbakemeldinger.

Hun er en fengende formidler som inspirerer og begeistrer sitt publikum.

Hvis dere ønsker matnyttig kunnskap for pengene, effektive verktøy og enkle metoder som dere kan ta i bruk umiddelbart, bør dere få med dere et foredrag eller kurs med Rita.

Hun har solid bakgrunn fra kommunikasjonsbransjen og har jobbet med kommunikasjon i over 30 år. Både som TV regissør, journalist, redaksjonsleder, konsulent og rådgiver. Dette har gitt henne en unik faglig kompetanse og en sterk ledererfaring som hun bruker i praksis.

Rita gløder for en sterk feedback-kultur fordi det er det som skal til for at vi jobber godt sammen, utvikler oss, blomstrer og presterer bedre.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Rita Enstad-Karlsen

Takk for at du sier fra! 60 min. foredrag.

Hvordan gir du, og hvordan tar du i mot feedback på jobb? Og hvorfor er det så viktig at vi har en sterk, vennlig og aktiv tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen? Nyttig og tankevekkende foredrag som passer for alle virksomheter.

Kurs med Rita Enstad-Karlsen

Hvordan gi og motta tilbakemeldinger på jobb?

Svært nyttig workshop for hele personalgruppen. Alle ansatte har et ansvar for å gi og motta tilbakemeldinger på jobb.Både positive og negative. I dette kurset lærer dere hvordan det kan gjøres på en trygg, god og effektiv måte. - 3 timer eller en hel dag.Tilpasses.

Feedback, ditt viktigste lederverktøy!

I mange medarbeiderundersøkelser er "mangel på feedback", dessverre et punkt som går igjen. Hvordan jobber du som leder med den interne ansikt til ansikt kommunikasjonen? Hvilke grep kan du ta for å bygge og opprettholde en aktiv og god tilbakemeldingskultur på hele arbeidsplassen? I dette kurset får du nyttige teknikker, metoder og inspirasjon som vil styrke deg som leder og kommunikator. Passer for ledere på alle nivåer.

Talerlisten mener

Rita Enstad-Karlsen har en engasjerende stil og er helt konkret når hun gir råd om hvorfor tilbakemeldinger og positiv kommunikasjon er viktig på arbeidsplassen, samt hvordan å gi feedback på en god måte. Hun er behagelig å høre på og god til å involvere sitt publikum, enten det er på foredrag eller kurs.

2023 © Talerlisten AS