Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen

Feedback på arbeidsplassen, effektiv og enkel kommunikasjon

NOK 16.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen har spisskompetanse som TV-regissør og en solid bakgrunn som programleder og TV-journalist. Gjennom snart 25 år har hun regissert over tusen filmer, TV-dokumentarer, reportasjer og informasjonsfilmer for både NRK og for offentlige- og private virksomheter. Rita har i tillegg holdt en rekke kurs i medietrening for toppledere i næringslivet og har lang erfaring som personlig trener i presentasjonsteknikk. I dag jobber hun som coach og kommunikasjonsrådgiver.

Foredrag

Takk for at du sier ifra (personalutvikling)

Å gi og motta feedback er alfa og omega på arbeidsplassen. Uten feedback vil vi ikke vokse, prestere bedre eller utvikle våre ferdigheter. Likevel er det mange som ikke tør å gi direkte tilbakemeldinger, og det er ofte årsaken til dårlig arbeidsmiljø og konflikter. En av grunnene er at folk rett og slett ikke har kunnskap om hvordan man gir feedback på jobb. I dette foredraget lærer du hvordan du skal gi eksakt, konstruktiv og saklig feedback med kvalitet. Både positiv og negativ.

55 - og helt fantastisk! (inspirasjon)

Er du over 50 og føler at du har ”gått ut på dato”? Når speilbildet og fødselsattesten er på kollisjonskurs med selvbildet gjelder det å holde fast på din egen følelse av alder. Særlig hvis du skal søke ny jobb og nærmer deg 60. Til tross for at Norge trenger seniorarbeidskraften som aldri før, er det mange ledere som ikke vil ansette eldre arbeidstakere. Dette foredraget belyser spennende problemstillinger, knuser myter og er nyttig for alle som er opptatt av sen-karriere.

Show, not tell (kommunikasjon)

Effektive og enkle fortellerteknikker for deg som skal påvirke, overbevise og inspirere andre. Hva skal du si? Hvorfor skal du si det? Og hvordan formidler du med kraft, kreativitet og karisma? Rita har drillet tusenvis av personer i å fremføre budskapet sitt på en krystallklar og fengende måte. Hun lærer deg å ta presentasjonen opp et høyere hakk og du får både trygg, morsom og praktisk personlig trening. Foredrag og workshop som egner seg for en liten gruppe.

Hvis du tror du er en liten grå mus, må du tro om igjen (inspirasjon)

Her får du den fantastiske historien om tilblivelsen av vårt univers og vår evolusjonsprosess, presentert som en leken fabel. Et helt annerledes ”foredrag” som fokuserer på menneskets uendelige muligheter for kreativitet og vekst. Tankevekker og inspirasjon for de som er opptatt av nyskaping og utvikling i en verden som stadig blir mer avansert.

Fra drøm til virkelighet (inspirasjon)

Ble de gode ideene liggende i skuffen? Skal du sitte på aldershjemmet og gruble over hvorfor du aldri turte å realisere drømmen din? Og hva skjedde med alle de geniale planene dere klekket ut på forrige seminar? For at små og store visjoner skal bli til virkelighet trenger du et mål, en plan og handling. Her lærer du de tre stegene. Og du lærer hva som stopper deg i å gjennomføre dem.

Rita Enstad-Karlsen har 2 vurderinger

Lena Gunnulfsen Haugen

12. mai 2018

TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sunnaas Sykehus HF

6

Rita Enstad-Karlsen holdt en Work- shop om kommunikasjon og feedback på TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sunnaas Sykehus HF. Rita hadde først en presentasjon om grunnleggende prinsipper for god kommunikasjon, samt viktigheten av feedback i hverdagen. Hun introduserte oss for en metode som gjør feedbacken enkel, konkret og nyttig. Deretter gikk vi sammen i team og øvde på de prinsippene vi hadde lært. Dagen var svært nyttig for oss, og ga oss et verktøy for feedback og god kommunikasjon som vi kan bruke videre i egen organisasjonsutvikling. Rita er kunnskapsrik, varm og tydelig i sin formidling. Metodene hun presenterer er enkle og anvendelige. Hun evner å skape kontakt med alle som er tilstede, og hun har et budskap som er svært relevant for alle organisasjoner hvor mennesker arbeider sammen.

Rigmor Vinskei Lindahl

6. februar 2017

Hospice Lovisenberg - Senter for Lindring og Livshjelp, Lovisenberg Diakonale Sykehus

6

Rita Enstad-Karlsen hadde et svært inspirerende foredrag for personalet på Hospice Lovisenberg, med tittelen «Takk for at du sier fra». Rita er svært god til å formidle sitt budskap, bruker humor og varme – og foredraget ga oss mye å ta med videre i hverdagen, både på jobb og privat. Vi har helt konkret benyttet et av hennes kommunikasjonsverktøy i kommunikasjonen med hverandre; det lille ordet «men» har blitt byttet ut med «og» – noe som har hatt en positiv effekt i kommunikasjonen. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.