Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen

Feedback på arbeidsplassen, effektiv og enkel kommunikasjon

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen holder foredrag om kommunikasjon og tilbakemeldinger på arbeidsplassen. Hun lærer bedriftens medarbeidere å gi hverandre tydelige og ekte tilbakemeldinger, ansikt til ansikt. Foredraget hennes er «spot on». Dere får tankevekkende innsikt i kommunikasjonens kraft, spennende øvelser og enkle teknikker som kan tas i bruk umiddelbart. Hennes budskap er relevant og morsomt- og passer for alle virksomheter som tar de ansattes kommunikasjon på alvor. Rita har jobbet med formidling i over 25 år. Som TV regissør, journalist, kursleder og coach. Hun brenner for en sterk feedback-kultur på arbeidsplassen, fordi det er det som skal til for at vi jobber godt sammen, utvikler oss og presterer bedre.

Foredrag med Rita Enstad-Karlsen

FEEDBACK PÅ JOBB. 45 min. foredrag.

Hvordan gir du, og hvordan tar du i mot feedback på jobb? Og hvorfor er det så viktig at vi har en sterk, vennlig og aktiv tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen? Nyttig og tankevekkende foredrag som passer for alle virksomheter.

Kurs med Rita Enstad-Karlsen

Se meg, bekreft meg og vis meg!

Feedback på jobb. Svært nyttig workshop for hele personalgruppen. Alle ansatte har et ansvar for å gi og motta tilbakemeldinger på jobb.Både positive og negative. I dette kurset lærer dere hvordan det kan gjøres på en trygg, god og effektiv måte. - 3 timer eller en hel dag.Tilpasses.

Feedback, ditt viktigste lederverktøy.

I mange medarbeiderundersøkelser er "mangel på feedback", dessverre et punkt som går igjen. Hvordan jobber du som leder med den interne ansikt til ansikt kommunikasjonen? Hvilke grep kan du ta for å bygge og opprettholde en aktiv og god tilbakemeldingskultur på hele arbeidsplassen? I dette kurset får du nyttige teknikker, metoder og inspirasjon som vil styrke deg som leder og kommunikator. Passer for ledere på alle nivåer.

Talerlisten mener

Rita Enstad-Karlsen har en engasjerende stil og er helt konkret når hun gir råd om hvorfor tilbakemeldinger og positiv kommunikasjon er viktig på arbeidsplassen, samt hvordan å gi feedback på en god måte. Hun er behagelig å høre på og god til å involvere sitt publikum, enten det er på foredrag eller kurs.

Rita Enstad-Karlsen har 11 vurderinger

Charlotte Hellgren

17. september 2019

Schibsted Trykk Oslo

6

Rita Enstad-Karlsen holt et strålende og inspiserende foredrag om feedback/kommunikasjon for våre mellomledere. De var imponert over hennes kunnskap og evne til å formidle budskapet. Hun benytter masse humor, har glimt i øyet, hun engasjerer og kommer lett i kontakt med hele gruppen. Til slutt ga hun oss et verktøy for feedback og kommunikasjon som vi kommer til å jobbe videre med i vår organisasjon. Jeg anbefaler Rita på det varmeste!

Elizabeth Hunnestad

2. september 2019

Festningsgata Menighetsbarnehage, Menighetspleien, ALfheim bhg, osg 'solbakkeparken bhg i Halden

6

Etter evaluering sammen med de 4 andre barnehagene kan vi si at alle er superfornøyd i personalgruppene etter kurskvelden. Det var spennende, viktig, konkret, gode verktøy, humor, praktisk, gode øvelser, reflekterende, inspirerende, motiverende og du strålte 😊 Jeg personlig digger deg 😊 Du gav meg så mye ifht fremtreden, lyttende, inspirerende og inkluderende i måten å være på. Min take away i kveld; gi positive tilbakemeldinger, vær tydelig og ikke tenk personlig mht negativ/ korrigerende tilbakemeldinger. Tusen takk.

Julie Brørs Dahl

28. august 2019

Barnehage

6

Vi i Lillomarka barnehage fikk besøk av en engasjert og kunnskapsrik Rita. Dette var et innholdsrikt og konkret kurs som handlet om «Hvordan gi og motta feedback på jobb». Hun er engasjert og tydelig og får med seg publikum hele veien. Mange gode tips og råd som vi kan ta med oss i jobbhverdagen. Dette er absolutt noe vi skal jobbe videre med. Tusen tusen takk for et godt kurs, Rita!

Øyvind Bjølverud

17. juni 2019

Røysumtunet

6

Rita hadde foredrag for omlag 70 personer i vår helseintitusjon. Hun hadde en lettfattelig og klar formidlig av et meget viktig budskap knyttet til feedback. Hun engasjerte publikum på en god måte, slik at hun hele tiden holdt på de ansattes fokus. Hun vekslet godt mellom erfaringer, historier og teori. God oppsummering til slutt med «hjemmelekse» som bør kunne gjøre at man ser resultater i personalgruppen etter kurset. Anbefales på det sterkeste!

Anja madsen

29. april 2019

idavollen steinerbarnehage

6

Rita har i over et år hatt flere kurs hos os om gode tilbakemeldingsteknikker. Dette har vært svært lærerikt men også veldig enkelt å gå til. Rita er enormt flink på at få alle til å føle seg godt ivaretatt og sikre seg at hver enkelt får utbytte av kurset. Vi har hatt flere oppfølgningskurs samt kurs om team og lederutvikling. Vi anbefaler på det varmeste å ta kurs ved Rita.

Mona Klefsås

15. februar 2019

Hamar Kommune, Hjemmebasert Omsorg

6

Rita Enstad-Karlsen holdt foredrag for ansatte i Hjemmebasert Omsorg, Merkantile tjenester, Renhold og Vaktmestertjenesten. Tema var Feedbak på arbeidsplassen, måten vi kommuniserer på. Rita er kjempedyktig på dette. Hun bruker få powepointer, og får med dette en god dialog med de ansatte. Det var en aktiv «gjeng» som deltok. Rita «traff» de ansatte. De gjenkjente budskapet til Rita. Det var noe gruppearbeid som utfordret noe, men akkurat passe, slik at de ansatte følte seg komfortable. Dette er andre gang Rita er hos oss i Parkgården, Hamar Kommune, og vi inviterer henne gjerne igjen. Takk for en super dag Rita 🙂 Anbefales 🙂

Gunvor Næss Larsson

17. januar 2019

Apotek 1 Skårersletta

6

40 ansatte i Apotek 1 Skårersletta, Avd. Hjemmetjeneste, deltok på workshopen: «Hvordan gi og motta feedback på jobb», holdt av Rita Enstad-Karlsen. Vi er en relativt ny, hurtig voksende og multikulturell avdeling som jobber i åpent kontorlandskap, og vi så et behov for konkrete og nyttige tips for god kommunikasjon og økt samarbeid. Rita inspirerte samtlige med sitt engasjerende budskap. Hun er kunnskapsrik og tydelig og hun bruker humor og relevante eksempler som alle kunne kjenne seg igjen i. Praktiske øvelser bidro til at vi fikk med oss gode tips og enkle verktøy som vi bruker i det daglige arbeidet. Vi vil anbefale Rita på det varmeste!

Marianne Karlsen

15. januar 2019

Teglverket barnehage

6

Teglverket barnehage hadde besøk av Rita på et personalmøte, og det var stor begeistring for innoldet i kurset «Tilbakemeldingskultur». Vi er en stor barnehage som trenger å jobbe med gode kommunikasjonsformer og samarbeid, og dette var midt i blinken. Vi likte særlig godt at Rita har fokus på både avsender og mottaker i kommunikasjon, fordi begge parter trenger å ha et bevisst forhold til dialogen for at samarbeidet skal kunne bedre seg. Rita er lett å høre på, og vi satt som tente lys gjennom tre timer tross trangt om plassen og sent på kvelden. Vi skal jobbe videre med temaet med hjelp av Ritas tips og råd, og har allerede bestilt et oppfølgingskurs om noen måneder. Vi vil virkelig anbefale Rita som foredragsholder, hun traff oss alle godt!

Monica Rundhaug

15. november 2018

Etnedal kommune

6

Rita holdt workshop om feedback for alle lederne i kommunen på en samling i november. Tilbakemeldingene vi har fått på dette var at alle syntes det var svært nyttig, og engasjerende. Rita har gitt oss konkrete tips som vi kan ta med oss inn i hverdagen for å gi de raske og gode tilbakemeldingene, om de er negative eller positive. Rita er også god til å engasjere og holde på publikummet sitt, noe som gjør at vi opplever godt forhold mellom det vi trenger og det Rita hadde å lære oss. Anbefales!

Lena Gunnulfsen Haugen

12. mai 2018

TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sunnaas Sykehus HF

6

Rita Enstad-Karlsen holdt en Work- shop om kommunikasjon og feedback på TRS kompetansesenter for sjeldne diagnoser, Sunnaas Sykehus HF. Rita hadde først en presentasjon om grunnleggende prinsipper for god kommunikasjon, samt viktigheten av feedback i hverdagen. Hun introduserte oss for en metode som gjør feedbacken enkel, konkret og nyttig. Deretter gikk vi sammen i team og øvde på de prinsippene vi hadde lært. Dagen var svært nyttig for oss, og ga oss et verktøy for feedback og god kommunikasjon som vi kan bruke videre i egen organisasjonsutvikling. Rita er kunnskapsrik, varm og tydelig i sin formidling. Metodene hun presenterer er enkle og anvendelige. Hun evner å skape kontakt med alle som er tilstede, og hun har et budskap som er svært relevant for alle organisasjoner hvor mennesker arbeider sammen.

Rigmor Vinskei Lindahl

6. februar 2017

Hospice Lovisenberg - Senter for Lindring og Livshjelp, Lovisenberg Diakonale Sykehus

6

Rita Enstad-Karlsen hadde et svært inspirerende foredrag for personalet på Hospice Lovisenberg, med tittelen «Takk for at du sier fra». Rita er svært god til å formidle sitt budskap, bruker humor og varme – og foredraget ga oss mye å ta med videre i hverdagen, både på jobb og privat. Vi har helt konkret benyttet et av hennes kommunikasjonsverktøy i kommunikasjonen med hverandre; det lille ordet «men» har blitt byttet ut med «og» – noe som har hatt en positiv effekt i kommunikasjonen. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS