Rita Enstad-Karlsen

Feedback på arbeidsplassen, effektiv og enkel kommunikasjon

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen holder foredrag om positiv kommunikasjon og tilbakemeldinger på arbeidsplassen. Hun lærer bedriftens medarbeidere å gi hverandre tydelige og ekte tilbakemeldinger, ansikt til ansikt. Foredraget hennes er «spot on». Dere får tankevekkende innsikt i kommunikasjonens kraft, spennende øvelser og enkle teknikker som kan tas i bruk umiddelbart. Hennes budskap er relevant og morsomt- og passer for alle virksomheter som tar de ansattes kommunikasjon på alvor. Rita har jobbet med formidling i over 26 år. Som TV regissør, journalist, kursleder og coach. Hun brenner for en sterk feedback-kultur på arbeidsplassen, fordi det er det som skal til for at vi jobber godt sammen, utvikler oss og presterer bedre. Rita ble kåret til «Årets rakett 2020», etter å ha hatt en fin utvikling både i antall oppdrag og i tilbakemeldingene fra kundene. Hun lever som hun lærer bort, og er derfor en rollemodell for andre som ønsker å bli flinkere til å gi tilbakemeldinger.

Foredrag med Rita Enstad-Karlsen

Takk for at du sier fra! 60 min. foredrag.

Hvordan gir du, og hvordan tar du i mot feedback på jobb? Og hvorfor er det så viktig at vi har en sterk, vennlig og aktiv tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen? Nyttig og tankevekkende foredrag som passer for alle virksomheter.

Kurs med Rita Enstad-Karlsen

Hvordan gi og motta tilbakemeldinger på jobb?

Svært nyttig workshop for hele personalgruppen. Alle ansatte har et ansvar for å gi og motta tilbakemeldinger på jobb.Både positive og negative. I dette kurset lærer dere hvordan det kan gjøres på en trygg, god og effektiv måte. - 3 timer eller en hel dag.Tilpasses.

Feedback, ditt viktigste lederverktøy!

I mange medarbeiderundersøkelser er "mangel på feedback", dessverre et punkt som går igjen. Hvordan jobber du som leder med den interne ansikt til ansikt kommunikasjonen? Hvilke grep kan du ta for å bygge og opprettholde en aktiv og god tilbakemeldingskultur på hele arbeidsplassen? I dette kurset får du nyttige teknikker, metoder og inspirasjon som vil styrke deg som leder og kommunikator. Passer for ledere på alle nivåer.

Talerlisten mener

Rita Enstad-Karlsen har en engasjerende stil og er helt konkret når hun gir råd om hvorfor tilbakemeldinger og positiv kommunikasjon er viktig på arbeidsplassen, samt hvordan å gi feedback på en god måte. Hun er behagelig å høre på og god til å involvere sitt publikum, enten det er på foredrag eller kurs.

Rita Enstad-Karlsen har 27 vurderinger

Karin B. Holter

24. september 2021

TJURA BARNEHAGE SA

6

Etter 3 timers kurs på kveldstid er konklusjonen: Rita Enstad-Karlsen er unikt tilstedeværende! Hun er engasjerende og setter i gang gode tankeprosesser. Anbefales på det varmeste.

Claudia Talgo

14. september 2021

OsloMet

5.5

Tusen takk for et nydelig og engasjerende foredrag. Så langt har du bare fått gode tilbakemeldinger og 90 % føler seg motivert til å gi og motta tilbakemeldinger på en bedre måte. Det kaller jeg en suksess! Anbefaler både Rita og foredraget «takk for at du sier fra» på det varmeste, det er så viktig å bli minnet på at kommunikasjon går begge veier 😉

Stig Ullersmo

8. september 2021

Backe Entrepenour

6

Vi har engasjert Rita i to runder med samme gruppe. Hun er tydelig og konkret på temaet tilbakemeldinger og gir gode gjenkjennbare eksempler i tillegg til fine øvelser. Dette er «to the point!» Vi hadde etter første dagssamling oppfølging etter 5 uker hvor deltagerne i mellomperioden har trent på å gi tilbakemeldinger til hverandre. På oppfølgingsdagen jobbet vi med å lage spilleregler for samarbeid og kommunikasjon. Dette ble en god prosess og vil være en god rettesnor for teamet til å bygge et godt arbeidsmiljø fremover. Vil anbefale Rita på det varmeste – hun er helt super!

Numan Özdemir

3. september 2021

Ungdomstjenesten, bydel Frogner

6

Rita treffer publikum blink gjennom å være svært underholdende, på en brutalt vennlig, ærlig og tydelig måte! Kommer med drøssevis av eksempler som treffer i begge ender av skalaen.

Rita anbefales på det varmeste. Tusen takk for god underholdning, herlige tips og fine «hjemmelekser» 🙂

Mariell Gjerløw Sæternes

15. april 2021

SRF

6

Rita holdt et webinar for medlemmer i SRF innenfor temaet: Hvordan bygge god tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen. Evalueringen viste at medlemmene var strålende fornøyd med en score på 93 av 100 på formidlingsevne, og 91 av 100 på faglig innhold. Stort bedre enn det er det vanskelig å få. Noen av tilbakemeldingene var:
– Svært relevant innhold god formidlingsevne. Mange gode tips å ta med seg på veien videre som ny leder!
– Imponerende god formidlingsevne! Lett å forstå og følge med. Bra jobbet!
– Veldig nyttig kurs, noe alle burde tatt del i.
Vi i SRF kan trygt gi Rita våre beste anbefalinger!

Aileen Røseth

12. mars 2020

Jessheim Storsenter

5.5

Rita holdt et engasjerende foredrag som var veldig informativt og fint. Hun kom med mange gode holdepunkter som fikk flere til å tenke og reflektere over hvordan man oppfører seg som kollega og hvordan man burde gi tilbakemeldinger.

Mari Helander

29. februar 2020

Samisk barnehage Cizáš

6

Rita Enstad-Karlsen holdt et 3 timers kommunikasjonskurs i vår barnehage. Rita er engasjert,direkte og to the point med sitt budskap. Hun er kunnskapsrik og snakker på en slik måte at alle forstår budskapet. Rita har også den unike evnen til raskt å skaffe seg oversikt over sitt publikum og hun husker navnene på de som er i salen. Rita er folkelig,imøtekommende og inkluderende. Hun har også kjennskap til samisk kultur og historie. Et stort pluss.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS