Rita Enstad-Karlsen

Ekspert på tilbakemeldingskultur og effektiv kommunikasjon på jobb

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Rita Enstad-Karlsen

Bli med på et inspirerende foredrag med Rita Enstad-Karlsen, eksperten på positiv kommunikasjon og tilbakemeldinger! Med fengende formidling og unik faglige kompetanse er hennes foredrag og kurs en kilde til tankevekkende innsikt og morsom læring som vil forvandle din virksomhet.

Rita gløder for å lære ansatte hvordan de kan gi hverandre tydelig og ekte feedback, ansikt til ansikt. Hun tar deg med på en steg-for-steg-reise som ikke bare er spot on, men også viktig for å styrke arbeidsmiljøet, arbeidsgleden og teamworket i enhver virksomhet.

Som tidligere «Årets rakett» og med en solid bakgrunn fra over 30 år i kommunikasjonsbransjen og en Cand mag grad i Kommunikasjon fra UIO, har Rita bevist sin ekspertise gang på gang. Hun lever som hun lærer bort, og hennes engasjement for en sterk feedback-kultur er smittende. Gjennom relevante eksempler fra sin egen karriere som TV-regissør, journalist, redaksjonsleder, konsulent og rådgiver, bringer hun faglig tyngde og inspirasjon til hvert eneste arrangement.

Ritas foredrag og kurs er ikke bare informative, de er også praktiske og hands-on. Du vil gå bort med effektive verktøy og enkle metoder som du kan implementere umiddelbart i din virksomhet. Hennes interaktive tilnærming og fokus på å skape en inkluderende atmosfære gjør læringen til en givende opplevelse for alle deltakerne.

Tilbakemeldingene fra tidligere deltakere taler for seg selv. Med hennes engasjement, grundige forberedelse og inspirerende tilnærming, gir Rita ikke bare innsikt, men også konkrete verktøy for å utvikle bedriftskulturen og lederskapet. Hun utfordrer deltakerne til å ta et ærlig blikk på seg selv og reflektere over sin egen væremåte i samspill med andre.

Enten det er som foredragsholder eller kursleder, er Rita Enstad-Karlsen en formidler som virkelig engasjerer og inspirerer. Ta det første skrittet mot en sterkere feedback-kultur og en mer positiv arbeidsplass ved å bestille et foredrag eller kurs med Rita nå. Det er en investering i din virksomhets fremtid og suksess.

Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Rita Enstad-Karlsen

Takk for at du sier fra! 60 min. foredrag.

Hvordan gir du, og hvordan tar du i mot feedback på jobb? Og hvorfor er det så viktig at vi har en sterk, vennlig og aktiv tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen? Nyttig og tankevekkende foredrag som passer for alle virksomheter.

Kurs med Rita Enstad-Karlsen

Hvordan gi og motta tilbakemeldinger på jobb?

Svært nyttig workshop for hele personalgruppen. Alle ansatte har et ansvar for å gi og motta tilbakemeldinger på jobb.Både positive og negative. I dette kurset lærer dere hvordan det kan gjøres på en trygg, god og effektiv måte. - 3 timer eller en hel dag.Tilpasses.

Feedback, ditt viktigste lederverktøy!

I mange medarbeiderundersøkelser er "mangel på feedback", dessverre et punkt som går igjen. Hvordan jobber du som leder med den interne ansikt til ansikt kommunikasjonen? Hvilke grep kan du ta for å bygge og opprettholde en aktiv og god tilbakemeldingskultur på hele arbeidsplassen? I dette kurset får du nyttige teknikker, metoder og inspirasjon som vil styrke deg som leder og kommunikator. Passer for ledere på alle nivåer.

Talerlisten mener

Rita Enstad-Karlsen har en engasjerende stil og er helt konkret når hun gir råd om hvorfor tilbakemeldinger og positiv kommunikasjon er viktig på arbeidsplassen, samt hvordan å gi feedback på en god måte. Hun er behagelig å høre på og god til å involvere sitt publikum, enten det er på foredrag eller kurs. Rita har et godt glimt i øyet, og løsner rommet med sin livlige latter. Du vil garantert bli inspirert, og få lyst til å utøve det du lærer i praksis etter en seanse med Rita!

2024 © Talerlisten AS