Rita Enstad-Karlsen

Feedback på arbeidsplassen, effektiv og enkel kommunikasjon

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen holder foredrag om positiv kommunikasjon og tilbakemeldinger på arbeidsplassen. Hun lærer bedriftens medarbeidere å gi hverandre tydelige og ekte tilbakemeldinger, ansikt til ansikt. Foredraget hennes er «spot on». Dere får tankevekkende innsikt i kommunikasjonens kraft, spennende øvelser og enkle teknikker som kan tas i bruk umiddelbart. Hennes budskap er relevant og morsomt- og passer for alle virksomheter som tar de ansattes kommunikasjon på alvor. Rita har jobbet med formidling i over 26 år. Som TV regissør, journalist, kursleder og coach. Hun brenner for en sterk feedback-kultur på arbeidsplassen, fordi det er det som skal til for at vi jobber godt sammen, utvikler oss og presterer bedre. Rita ble kåret til «Årets rakett 2020», etter å ha hatt en fin utvikling både i antall oppdrag og i tilbakemeldingene fra kundene. Hun lever som hun lærer bort, og er derfor en rollemodell for andre som ønsker å bli flinkere til å gi tilbakemeldinger.

Foredrag med Rita Enstad-Karlsen

Takk for at du sier fra! 60 min. foredrag.

Hvordan gir du, og hvordan tar du i mot feedback på jobb? Og hvorfor er det så viktig at vi har en sterk, vennlig og aktiv tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen? Nyttig og tankevekkende foredrag som passer for alle virksomheter.

Kurs med Rita Enstad-Karlsen

Hvordan gi og motta tilbakemeldinger på jobb?

Svært nyttig workshop for hele personalgruppen. Alle ansatte har et ansvar for å gi og motta tilbakemeldinger på jobb.Både positive og negative. I dette kurset lærer dere hvordan det kan gjøres på en trygg, god og effektiv måte. - 3 timer eller en hel dag.Tilpasses.

Feedback, ditt viktigste lederverktøy!

I mange medarbeiderundersøkelser er "mangel på feedback", dessverre et punkt som går igjen. Hvordan jobber du som leder med den interne ansikt til ansikt kommunikasjonen? Hvilke grep kan du ta for å bygge og opprettholde en aktiv og god tilbakemeldingskultur på hele arbeidsplassen? I dette kurset får du nyttige teknikker, metoder og inspirasjon som vil styrke deg som leder og kommunikator. Passer for ledere på alle nivåer.

Talerlisten mener

Rita Enstad-Karlsen har en engasjerende stil og er helt konkret når hun gir råd om hvorfor tilbakemeldinger og positiv kommunikasjon er viktig på arbeidsplassen, samt hvordan å gi feedback på en god måte. Hun er behagelig å høre på og god til å involvere sitt publikum, enten det er på foredrag eller kurs.

Rita Enstad-Karlsen har 43 vurderinger

Trine Elise Rødal

30. oktober 2022

Karrierespesialisten AS

6

Vi var så heldige å få Rita på besøk til Ålesund den 27 oktober på vår ledersamling! Tilbakemeldingskultur i bedriften var tema, et tema som vi alle egentlig trodde at vi behersket meget godt, men som viser seg å være mer finurlig enn vi hadde tenkt.Vi fikk oss noen A-HA opplevelser, gode diskusjoner og en engasjert og dyktig Rita som delte gode innspill med innlevelse. Vi var veldig fornøyde, dette foredraget anbefales!

Anette Aase

10. oktober 2022

Fiskeridirektoratet

6

Veldig nyttig!

Vi hadde gleden av et heldagskurs med Rita Enstad-Karlsen på vår ledersamling der vi fokuserte på kommunikasjon og tilbakemeldinger. Vi ønsket konkrete tips og verktøy til hvordan både erfarne og uerfarne ledere kan bli enda mer profesjonelle i personallederrollen og hvordan de best kan kommunisere med sine medarbeidere som er spredt over hele landet. Rita bidro med et godt, skreddersydd opplegg, der hun satte av god tid til å jobbe med vår situasjon. Hun snakket tydelig med et lett forståelig språk og brukte sine egne erfaringer som gjorde bidraget interessant, nyttig og lærerikt. Hun er en person som er lett å like og gir gode tips og råd som byr på refleksjon, også i etterkant. Hun var profesjonell og ryddig i framtoningen, men likevel et medmenneske som satte seg inn i vår situasjon på en inkluderende og god måte.

Berit Jevnaker

1. oktober 2022

Kreftforeningen

6

Rita Enstad-Karlsen holdt et 1-dags kurs i kommunikasjon på arbeidsplassen i august då. Vi var et team på 7 som deltok, med ulik fartstid i organisasjonen. Et av våre mål var å skape en felles forståelse og innsikt i hva som er viktig for oss i en tilbakemeldingskultur. Med Rita sin gode formidlingsevne , historiefortelling, tydelighet og metodikk i kurset , ble det en engasjerende dag med høy grad av åpenhet i refleksjoner. Bevisstheten om å ha en trygg og god tilbakemeldingskultur, tar vi med oss videre i våre teamrefleksjoner og arbeidshverdag.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS