Rita Enstad-Karlsen

Feedback på arbeidsplassen, effektiv og enkel kommunikasjon

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Rita Enstad-Karlsen

Rita Enstad-Karlsen holder foredrag om positiv kommunikasjon og tilbakemeldinger på arbeidsplassen. Hun lærer bedriftens medarbeidere å gi hverandre tydelige og ekte tilbakemeldinger, ansikt til ansikt. Foredraget hennes er «spot on». Dere får tankevekkende innsikt i kommunikasjonens kraft, spennende øvelser og enkle teknikker som kan tas i bruk umiddelbart. Hennes budskap er relevant og morsomt- og passer for alle virksomheter som tar de ansattes kommunikasjon på alvor. Rita har jobbet med formidling i over 26 år. Som TV regissør, journalist, kursleder og coach. Hun brenner for en sterk feedback-kultur på arbeidsplassen, fordi det er det som skal til for at vi jobber godt sammen, utvikler oss og presterer bedre. Rita ble kåret til «Årets rakett 2020», etter å ha hatt en fin utvikling både i antall oppdrag og i tilbakemeldingene fra kundene. Hun lever som hun lærer bort, og er derfor en rollemodell for andre som ønsker å bli flinkere til å gi tilbakemeldinger.

Foredrag med Rita Enstad-Karlsen

Takk for at du sier fra! 60 min. foredrag.

Hvordan gir du, og hvordan tar du i mot feedback på jobb? Og hvorfor er det så viktig at vi har en sterk, vennlig og aktiv tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen? Nyttig og tankevekkende foredrag som passer for alle virksomheter.

Kurs med Rita Enstad-Karlsen

Hvordan gi og motta tilbakemeldinger på jobb?

Svært nyttig workshop for hele personalgruppen. Alle ansatte har et ansvar for å gi og motta tilbakemeldinger på jobb.Både positive og negative. I dette kurset lærer dere hvordan det kan gjøres på en trygg, god og effektiv måte. - 3 timer eller en hel dag.Tilpasses.

Feedback, ditt viktigste lederverktøy!

I mange medarbeiderundersøkelser er "mangel på feedback", dessverre et punkt som går igjen. Hvordan jobber du som leder med den interne ansikt til ansikt kommunikasjonen? Hvilke grep kan du ta for å bygge og opprettholde en aktiv og god tilbakemeldingskultur på hele arbeidsplassen? I dette kurset får du nyttige teknikker, metoder og inspirasjon som vil styrke deg som leder og kommunikator. Passer for ledere på alle nivåer.

Talerlisten mener

Rita Enstad-Karlsen har en engasjerende stil og er helt konkret når hun gir råd om hvorfor tilbakemeldinger og positiv kommunikasjon er viktig på arbeidsplassen, samt hvordan å gi feedback på en god måte. Hun er behagelig å høre på og god til å involvere sitt publikum, enten det er på foredrag eller kurs.

Rita Enstad-Karlsen har 37 vurderinger

Katrine Haugen

7. juni 2022

Eduhouse

6

Rita spilte inn et nettkurs hos og vi var sååå fornøyd. Hun har en innlevelse og et engasjement, som gjør henne skapt foran kamera. Med et interessant innhold og gode refleksjonsoppgaver, ga det et stort læringsutbytte for våre kunder 🙂 Vi gleder oss til neste gang

Tine Romslo-Pettersen

2. juni 2022

Vøyen FUS

6

Rita var en dame full av engasjement og utsagn som vi alle kunne kjenne oss igjen i. Dette bidro til en stor bevissthet rundt egne holdninger og hvor enkelt ting kan være når vi er åpne og imøtekomne i kommunikasjonen både som mottaker og budbringer. Som nevnt over i en tilbakemelding, så følte en at hun hadde oversikt og inkluderte publikumet sitt ved å huske navnene til de i salen og engasjere dem inn i ulike caser! Anbefales på det sterkeste 🙂

Glenn Jensen

5. mai 2022

Vålerenga Fotball AS

6

Rita Enstad-Karlsen holdt et foredrag for våre mange samarbeidspartnere under en av våre nettverkssamlinger. Rita er engasjert, inspirerende og treffer «spot on» under foredraget sitt til absolutt alle i salen. Hun bruker «verktøy» gjennom sitt foredrag som alle kjenner seg igjen i og som kan benyttes av hver enkelt i sitt daglige virke. Jeg anbefaler sterkt et foredrag fra Rita 😊

Vanja Henriksen Riesto

5. mai 2022

Vålerenga

Rita er inspirerende, engasjerende og henviser til relevante eksempler. Veldig lærerikt for alle og en hver.

Ida Frøysaa

13. april 2022

Eiendomsmegler Krogsveen

6

Rita er en fantastisk formidler, og heldagskurset vi hadde med henne var inspirerende og lettfattelig! Dette er et kurs alle arbeidsplasser burde ha. Vi fikk gode verktøy til å jobbe med et kommunikativt og godt arbeidsmiljø. Vi lærte hvordan gi Feedback med ærlighet og vennlighet, samt hvordan bli gode mottakere av tilbakemeldinger i en hektisk arbeidshverdag. Rita er en personlig, varm og morsom foredragsholder. Dette er et kurs jeg virkelig kan anbefale!

Nina Stokke Tronsrud

28. mars 2022

Hias IKS

6

Som et ledd i et ønske om å utvikle tilbakemeldingskulturen i selskapet, så holdt Rita kurset «Takk for at du sier fra» for våre personalledere. Rita er en svært dyktig kursholder som evner å engasjere deltakerne fra start til slutt. Ikke bare er det morsomt og engasjerende å høre på henne, men det oppleves også som svært matnyttig og noe som er mulig å ta med hjem og umiddelbart sette ut i livet. Hun utfordret oss på en positiv måte, og eksemplene og rådene var relevante og konkrete. Rita var også veldig lett å forholde seg til i forkant vedrørende planleggingen. Vi gir våre beste anbefalinger til Rita 😊

Joran Slaaen

25. mars 2022

Kreftforeningen

6

Rita holdt kurset «Takk for at du sier fra😊» for medarbeiderne i Seksjon kreftomsorg. Rita er en meget dyktig formidler; kunnskapsrik, engasjert, direkte og to the point. Hun byr på seg selv, bruker humor og trekker oss deltakerne med inn i tematikken. Gode eksempler med overføringsverdi og kloke råd la et grunnlag som gjør at den enkelte av oss står bedre rustet til både det å gi og få tilbakemelding. Nå er det opp til oss å øve og i enda større grad innlemme konstruktiv og positiv feedback i vår arbeidshverdag. Jeg anbefaler Rita på det varmeste!

Kine Aarnes

29. november 2021

Gjensidige Forsikring ASA

Et foredrag/ kurs som virkelig engasjerte! Rita er tydelig og en utrolig god formidler. Hun traff spikeren på hodet med sine gode eksempler og fengende talemåte. Anbefales virkelig på det sterkeste!

Maja Bergan

17. november 2021

Utdanningsforbundet Bærum

6

Vi var så heldige å få Rita Enstad-Karlsen med på vårt medlemsseminar i Utdanningsforbundet Bærum for alle i barnehage. Rita var åpen, inkluderende og utrolig tydelig i sitt budskap. Hun viser en sterk kompetanse i sitt felt, som gjør at hun presterer å formidle informasjon, språk og eksempler på en måte alle forstår. Hun ser publikumet sitt og møter de der de er i sin arbeidshverdag! Utdanningsforbundet Bærum anbefaler Rita til alle som ønsker et foredrag fylt med refleksjon, humor, kunnskap og respekt!

May Jorun Kvalsnes Nygård

24. oktober 2021

Arkitetene bbw as

6

Rita har holdt kurs for oss i Lederforum for Kvinner i Molderegionen der temaet var tilbakemeldinger og feedback. Det var veldig lærerikt og enkelt å forstå. Hun er engasjert og inspirerende. Alle ledere bør få med seg et slikt kurs og ta det med seg inn i sin bedrift. Da hadde vi fått gode arbeidsplasser. Anbefales.

Karin B. Holter

24. september 2021

TJURA BARNEHAGE SA

6

Etter 3 timers kurs på kveldstid er konklusjonen: Rita Enstad-Karlsen er unikt tilstedeværende! Hun er engasjerende og setter i gang gode tankeprosesser. Anbefales på det varmeste.

Claudia Talgo

14. september 2021

OsloMet

5.5

Tusen takk for et nydelig og engasjerende foredrag. Så langt har du bare fått gode tilbakemeldinger og 90 % føler seg motivert til å gi og motta tilbakemeldinger på en bedre måte. Det kaller jeg en suksess! Anbefaler både Rita og foredraget «takk for at du sier fra» på det varmeste, det er så viktig å bli minnet på at kommunikasjon går begge veier 😉

Stig Ullersmo

8. september 2021

Backe Entrepenour

6

Vi har engasjert Rita i to runder med samme gruppe. Hun er tydelig og konkret på temaet tilbakemeldinger og gir gode gjenkjennbare eksempler i tillegg til fine øvelser. Dette er «to the point!» Vi hadde etter første dagssamling oppfølging etter 5 uker hvor deltagerne i mellomperioden har trent på å gi tilbakemeldinger til hverandre. På oppfølgingsdagen jobbet vi med å lage spilleregler for samarbeid og kommunikasjon. Dette ble en god prosess og vil være en god rettesnor for teamet til å bygge et godt arbeidsmiljø fremover. Vil anbefale Rita på det varmeste – hun er helt super!

Numan Özdemir

3. september 2021

Ungdomstjenesten, bydel Frogner

6

Rita treffer publikum blink gjennom å være svært underholdende, på en brutalt vennlig, ærlig og tydelig måte! Kommer med drøssevis av eksempler som treffer i begge ender av skalaen.

Rita anbefales på det varmeste. Tusen takk for god underholdning, herlige tips og fine «hjemmelekser» 🙂

Mariell Gjerløw Sæternes

15. april 2021

SRF

6

Rita holdt et webinar for medlemmer i SRF innenfor temaet: Hvordan bygge god tilbakemeldingskultur på arbeidsplassen. Evalueringen viste at medlemmene var strålende fornøyd med en score på 93 av 100 på formidlingsevne, og 91 av 100 på faglig innhold. Stort bedre enn det er det vanskelig å få. Noen av tilbakemeldingene var:
– Svært relevant innhold god formidlingsevne. Mange gode tips å ta med seg på veien videre som ny leder!
– Imponerende god formidlingsevne! Lett å forstå og følge med. Bra jobbet!
– Veldig nyttig kurs, noe alle burde tatt del i.
Vi i SRF kan trygt gi Rita våre beste anbefalinger!

Aileen Røseth

12. mars 2020

Jessheim Storsenter

5.5

Rita holdt et engasjerende foredrag som var veldig informativt og fint. Hun kom med mange gode holdepunkter som fikk flere til å tenke og reflektere over hvordan man oppfører seg som kollega og hvordan man burde gi tilbakemeldinger.

Mari Helander

29. februar 2020

Samisk barnehage Cizáš

6

Rita Enstad-Karlsen holdt et 3 timers kommunikasjonskurs i vår barnehage. Rita er engasjert,direkte og to the point med sitt budskap. Hun er kunnskapsrik og snakker på en slik måte at alle forstår budskapet. Rita har også den unike evnen til raskt å skaffe seg oversikt over sitt publikum og hun husker navnene på de som er i salen. Rita er folkelig,imøtekommende og inkluderende. Hun har også kjennskap til samisk kultur og historie. Et stort pluss.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS