Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Ida Holo

Psykolog, snakker om selvledelse og frykt

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Ida Holo

Ida Holo er psykolog og har lang erfaring fra spesialisthelsetjenesten med utredning og behandling av mennesker med et bredt spekter av psykiske helseutfordringer. Hun har spesialisert seg innen angstlidelser, og er tidligere teamleder innenfor den anerkjente, norske firedagersmodellen for OCD-behandling. Hun har særlig god innsikt i hvordan man kan trosse sine begrensninger og ta bedre beslutninger. Ida er en engasjerende og levende formidler som brenner for å snakke om hvordan vi preges av psykologiske prosesser – ofte uten at vi er klar over det selv. Med videreutdanning innen ledelse og endringsprosesser er hun opptatt av hvordan enkeltmennesker i organisasjonen motiveres, og av hvordan man kan spille både seg selv og andre gode. Ida er opptatt av å holde foredrag der hver enkelt sitter igjen med konkrete verktøy og teknikker som man kan bruke i både på jobb og i eget liv.

Foredrag med Ida Holo

“Men hva hvis…” - Et foredrag om bekymringsmestring

Hver dag bruker vi unødvendig energi på å bekymre oss over problemer som kanskje ikke blir noe av. Dette stjeler tid og krefter- og fører til at vi ikke alltid tar de beste valgene for oss selv. Foredraget om bekymringsmestring bevisstgjør publikum om en av de vanligste tidstyvene og gir konkrete verktøy for å komme ut av bekymringsspiralen.

Selvledelse i krevende tider, livet med hjemmekontor

Coronaepidemien har isolert oss og gjort oss mer avhengig av våre egenskaper til å lede oss selv. Men har vi verktøyene? Og kan det komme noe godt ut av en slik periode? Dette foredraget gir deg rådene du trenger for å takle uforutsigbare tider og komme ut på andre siden med økt tilfredshet og mestringsfølelse.

Modige mennesker - smarte valg

Frykt styrer ofte valgene vi tar - gjerne ubevisst. Hvis du forstår hvordan du reagerer på egen frykt og mestrer å stå i ubehaget, har du verktøyet du trenger for å ta bedre beslutninger, være modigere og få en bedre hverdag. Modige mennesker tar nemlig smartere valg. Dette foredraget gir deg verktøyene du trenger for å frigjøre deg fra fryktens begrensninger.

Talerlisten mener

Ida Holo er en spennende og energisk formidler. Med aktuelle eksempler snakker hun om våre psykologiske prosesser på en måte som alle forstår. Et foredrag med Ida byr på nyttig innsikt om hvordan vi mennesker tenker og handler, og hun deler konkrete verktøy som du kan ta med i egen hverdag.

Ida Holo har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS