Ida Holo

Psykologspesialist, snakker om selvledelse

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ida Holo

Ida Holo er psykologspesialist med lang erfaring, og hun har spesialisert seg innen angstlidelser. Hun er gründer og eier av Angstklinikken. Ida er en engasjerende og levende formidler som brenner for å formidle hvordan vi kan trosse våre opplevde begrensninger og trene våre psykologiske muskler. På denne måten kan vi også skape økt trivsel og motivasjon – både i oss og rundt oss. Ida viser hvordan vi gjennom bevisste valg i hverdagen kan utvide komfortsonen og øke selvfølelsen. Hemmeligheten ligger i hvordan vi snakker til oss selv når vi står overfor krevende situasjoner. Ida har videreutdanning innen ledelse og endringsprosesser, og er opptatt av hvordan enkeltmennesker i organisasjoner motiveres, og hvordan man kan spille både seg selv og andre gode. Hun er særlig opptatt av viktigheten av psykologisk trygghet. Ida holder foredrag der hver enkelt sitter igjen med konkrete verktøy og teknikker som man kan bruke både på jobb og i eget liv.

Foredrag med Ida Holo

Livsbalanse: hvordan skaper vi en menneskelig bærekraftig kultur?

Vi tåler mye motgang hvis vi vet hvordan vi henter oss inn igjen. I både arbeidslivet og hverdagen møter vi på endringer, hindringer og travle dager. Å vite hva du kan gjøre for å ta vare på deg selv og andre er helt avgjørende for å holde ut i krevende situasjoner over tid - og vokse på erfaringene. Dersom vi lærer hvordan vi kan hente oss inn igjen og lade batteriene våre mellom slagene, øker vi vår motivasjon, effektivitet og psykologiske utholdenhet. I dette foredraget vil du gjennom gjenkjennbare eksempler og engasjerende øvelser få innsikt i hvilke konkrete teknikker du kan bruke for å ivareta deg selv - og møte andre - best mulig i jobbhverdagen.

Selvledelse: 3 gode teknikker for å håndtere travle tider

Visste du at du kanskje har møtt stress på «feil» måte hele livet? Forskning viser at måten vi tenker om stress og arbeidspress på, har alt å si for hvordan det påvirker oss - fysisk og psykisk. Her deler jeg mine 3 beste råd for hvordan du kan stå stødig samtidig som du håndterer travle hverdager og fulle to-do-lister. Stikkordene er å styrke dine psykologiske muskler, bruke tiden smart og ikke legge energien din i det du ikke får endret. Etter dette foredraget vil du sitte igjen med konkrete verktøy for hvordan du kan styrke din evne til god selvledelse.

Endring: Hvordan motiverer vi oss for endring?

Ordene endring og omstilling er ikke nødvendigvis musikk i alles ører. Hvordan kan vi motivere oss selv og andre til å ville endre oss eller måtene vi jobber på? Endring kan kjennes energitømmende eller skummelt ut for noen. Hvorfor er det slik? Og hvis vi ikke har valgt endringen selv - hvordan kan vi allikevel motivere oss for å mobilisere kreftene i riktig retning? Her får du forskningsbasert innsikt servert på en engasjerende måte om hva omstilling gjør med oss mennesker - og konkrete råd om hvilke grep vi kan ta slik at vi faktisk blir motivert for å bidra til endringene. I all endring ligger nemlig muligheter for personlig vekst og bedret samhold.

Talerlisten mener

Ida Holo er en spennende og energisk foredragsholder. Med aktuelle eksempler snakker hun om våre psykologiske prosesser på en måte som alle forstår. Et foredrag med Ida byr på nyttig innsikt om hvordan vi mennesker tenker og handler, og hun deler konkrete verktøy som du kan ta med i egen hverdag.

Ida Holo har 14 vurderinger

Thor Linge

4. oktober 2022

Karo Pharma

6

Vi ble anbefalt å bruke Ida Holo som inspirator da vi skulle ta med hele lederteamet til Hemsedal i september 2022. Bestillingen var å lage et program som kunne gjennomføres på bussturen fra Oslo. Tema var selvledelse, og å kjenne seg selv og hverandre for å jobbe godt sammen. Ida kom på bussen underveis, som en overraskelse, og hadde lagt opp et tilpasset og variert opplegg. Først hadde hun en 20 minutters «podkast» som deltakerne lyttet til. Det var veldig bra, og skapte ro og refleksjon. Så fikk vi to oppgaver som ble diskutert 2 og 2. Til slutt oppsummerte Ida sammen med deltakerne hva de hadde snakket om. Det hele ble veldig vellykket, og vi synes tiden nesten gikk for fort. Ida har et viktig budskap, en proff fremtoning og en behagelig stemme. Vi er glade for at vi valgte Ida Holo!

Nora Thunem

1. juni 2022

Unge funksjonshemmede

6

Ida holdt et utrolig flott foredrag for oss om bekymringsmestring og grubling. Hun formidler komplisert kunnskap på en forståelig, munter og relaterbar måte. Hun kommer meg gode, konkrete tips/råd, og formidler med engasjement og glede som smitter. Vil absolutt anbefale Ida videre.

Aleksander Dye

2. desember 2021

Digitale Medier 1881 AS

5

Vi hadde et veldig godt opplegg der Ida presente alt på en spennende måte som fikk alle til å forstå hva hun snakket om og hvordan vi kan bruke dette i egen hverdag. Nyttig og spennende foredrag!

Vidar Fålun

15. november 2021

Oslo kommune, Bymiljøetaten

6

Ida Holo holdt et inspirerende og godt foredrag knyttet til utfordringer med å komme tilbake på jobb etter lang tid med hjemmekontor. Mange gode og praktiske råd til alle ansatte. Hun er inspirerende og god til å formidle sitt budskap på en lettfattelig måte.

Marianne Bergen Tveito

14. oktober 2021

Finansforbundet

6

Foredraget «Selvledelse og omstilling til den nye normalen» er et foredrag alle bedrifter burde høre når de nå starter arbeidet for å finne tilbake til hverandre og skal bygge opp igjen kulturen i den nye normalen. Ida er en dyktig foredragsholder som ga oss nyttig kunnskap og konkrete verktøy som vi kan bruke i hverdagen. Det hun formidlet kan lett anvendes i praksis og er en opplæring som er nyttig både for deg som fagperson og deg som privatperson.

Mari Altersved

11. juni 2021

Capra

6

Vi er så heldige som fikk møte Ida og hennes kollega Mari Norman i 2 sessions med tema personlig utvikling, mer spesifikt stress, imposter syndrom og usikkerhet. Ida er superengasjert, kompetent, proff og et herlig vesen. I etterkant sitter vi igjen med konkrete tips på hvordan vi kan kan bli enda flinkere til å mestre stress og usikkerhet. Vi rekommenderar Ida på det sterkeste!

Charles Skipperstøen

9. juni 2021

NITO

6

Ida holdt en times digitalt foredrag om hvordan takle usikkerhet for NITOS medlemmer. Ida er trygg i fremførelsen, kunnskapsrik og engasjert. Ida var godt forberedt og hadde en god struktur og innlevelse igjennom hele seansen. Hun har i prosessen frem til foredraget vært fleksibel og lydhør for våre ønsker slik at vi traff godt på målgruppen.

Siri Nilsen

7. mai 2021

Asker kommune

Vi hadde et digitalt foredrag med Ida om selvledelse på hjemmekontor for avdeling Samfunnsutvikling. Hun formidler enkelt og effektivt, og hadde mange konkrete, gode tips som vi kan ta i bruk i arbeidshverdagen vår både nå og etter pandemien. Ida er sympatisk, troverdig og engasjert – anbefales!

Sigrid Teige Øye

29. april 2021

Bergen kommune, Vann- og avløpsetaten

6

Flink foredragsholder som jordnært og fint tok opp aktuelle problemstillinger på hjemmekontor og som kom med gode tips for å motvirke grubling og bekymringer. Mye bra innhold på kort tid. Nyttig!

Kjetil Ruud

11. mars 2021

Norconsult

Ida Holo holdt et svært interessant og engasjerende foredrag om bekymringsmestring som traff målgruppen godt. Presentasjonen var smykket av flotte illustrasjoner og konkrete og gjenkjennbare problemstillinger og eksempler. Og ikke minst oppsummerte Ida med 3 konkrete råd man kan trene seg på og ha nytte av videre i livet. Kan anbefales!

Mildrid Stien, helsesykepleier

4. mars 2021

Asker kommune

6

Sammen med gode kollegaer hadde jeg gleden av å høre Ida Holo snakke om angst og tvangslidelser. Hun er en karismatisk og inspirerende foredragsholder som har en fantastisk formidlingsevne. Hun evner å tilpasse seg publikum slik at foredraget oppleves nyttig og motiverende. Anbefales på det sterkeste.

Marianne Heier Asp

18. februar 2021

CGM Norway AS

6

Utrolig inspirerende person! Var med på foredraget «Selvledelse i krevende tider, livet med hjemmekontor» og følte jeg fikk en ny giv til å fortsette hverdagen på hjemmekontor. Ida Holo kom med enkle verktøy/triks som er gode å ha når motivasjonen/selvfølelsen ikke er på topp. Anbefales!

Rabia Zahid

18. februar 2021

CGM

6

Mine kolleger og jeg var så heldige og fikk Ida på besøk via et zoom-møte. Hun snakket om hvordan man kan takle negative tanker i hverdagen, hvordan man kan unngå å gruble over fortiden eller bekymre seg over ting som potensielt kan skje i fremtiden. Hun kom med konkrete tips og eksempler. Utrolig nyttig og veldig lettfattelig. Spesielt betimelig i disse tøffe tider hvor man lett kan gå i tankefella når man sitter alene på hjemmekontor. Ida har en naturlig sjarm som stråler selv gjennom PC-skjermene. Kan virkelig anbefale å invitere henne hvis dere trenger enkle råd om tankeprosessering.

Tine Åstrand

18. februar 2021

CompuGroup Medical Norway AS

6

Ida Holo holdt et veldig innholdsrikt og inspirerende foredrag for oss. Hun klarte å presse inn mye innhold på kort tid uten at det ble heseblesende og kom med gode, konkrete råd. Absolutt å anbefale!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS