Anders Helliksen

Fra livskamp i Nordsjøen til Stortinget

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anders Helliksen

Anders Helliksen overlevde som 20-åring Alexander L. Kielland-ulykken i 1980. Katastrofen, der hele 123 omkom, og 89 overlevde. Til idag Norges største arbeidsulykke. Hør Anders fortelle sin dramatiske, utrolige historie. Nå har Anders i flere år kjempet for ny gransking av årsakene til ulykken, gjennom styret i Kielland-nettverket. Han kan fortelle om den brokete veien, om hvordan de med bevisst strategi, lobbying og medie-håndtering til slutt lyktes i å nå målet: Stortinget gav sist sommer Riksrevisjonen i oppdrag å granske Kielland-ulykken på nytt. 27. mars 2020 markeres 40-års-dagen for ulykken, og Anders er sentral i gjennomføringen av disse nasjonale markeringene. Hør Anders her: https://podtail.com/no/podcast/pia-og-psyken/episode-76-anders-helliksen/

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Anders Helliksen

Fra livskamp i Nordsjøen til Stortinget

-Da jeg kom opp fra vannet - var hele plattformen borte, ved Anders -Sjokket, sorgen og savnet av pappa, ved Merete -Den største sorgen - Å miste barnet sitt, ved Åse Pause -Krisepsykologien ble utformet etter Kielland-ulykken, ved Anders -Lenge skulle jeg passe på mamma, ved Merete -Jeg lovet min datter å bli glad igjen, ved Åse Musikkinnslag (sang og gitar) ved Merete og Hans Inge tilpasses i antall og tema. Seminaret kan skreddersys i varighet, vekting og pris til den enkelte oppdragsgiver.

Det hender ikke meg...

Fra å ha det mest levende barnet, til hun "gikk over den siste broen fra alt - og til ingenting" Åse Kringlebotn mistet sin eneste datter, operasangeren Ina Kringlebotn i kreft sommeren 2015. Ina (31) hadde født Vilja fire måneder tidligere, etter en traumatisk kamp. Hør Åses opplevelser om livet og døden, om møtet med det å komme tilbake i arbeidslivet, og om å finne nytt fotfeste og et meningsfylt liv. Nå ønsker hun å rekke ut en hånd til andre som opplever den største sorgen.

2024 © Talerlisten AS