Anders Helliksen

Når livet setter spor - og veien videre

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anders Helliksen

Anders Helliksen har overlevd Alexander Kielland-ulykken og alvorlig kreft. Sammen med tre andre voksne personer med dramatiske opplevelser og mye livserfaring, tilbyr han: «Når livet setter spor – og veien videre» Et verdiseminar i ord og toner om livskriser og nytt fotfeste. Hans kone, Åse Kringlebotn, mistet sin 31 år gamle datter i kreft, og har nylig skrevet boken «Den største sorgen – og veien videre». Merete Haslund mistet som 13-åring sin far på Kielland-ulykken. Sammen med sin mann, musiker Hans Inge Fagervik, bidrar hun i ord og toner til de musikalske innslagene under seminaret. Seminaret kan skreddersys i varighet, vekting og pris til den enkelte oppdragsgiver. Minstepris, der alle fire deltar, er 20 000. Hør Anders her: https://podtail.com/no/podcast/pia-og-psyken/episode-76-anders-helliksen/

Foredrag med Anders Helliksen

Når livet setter spor - og veien videre. Et verdiseminar i ord og toner.

-Da jeg kom opp fra vannet - var hele plattformen borte, ved Anders -Sjokket, sorgen og savnet av pappa, ved Merete -Den største sorgen - Å miste barnet sitt, ved Åse Pause -Krisepsykologien ble utformet etter Kielland-ulykken, ved Anders -Lenge skulle jeg passe på mamma, ved Merete -Jeg lovet min datter å bli glad igjen, ved Åse Musikkinnslag (sang og gitar) ved Merete og Hans Inge tilpasses i antall og tema. Seminaret kan skreddersys i varighet, vekting og pris til den enkelte oppdragsgiver.

Anders Helliksen har 1 vurdering

Edvard Hambro

4. april 2019

NRK RadioP2

5

Jeg er nettopp ferdig med en radio dokumentar i tre deler om Alexander Kielland ulykken. Podkasten heter «Alxander Kielland – oljeplattformen som veltet»
Jeg var så heldig at jeg fikk med meg Anders Helliksen som en av fortellerne. Rent bortsett fra at hans egen historie er nærmest utrolig, så er Helliksen en meget god beretter. Han er muntlig, full av bilder og detaljer og snakker på en måte som gjør at du blir revet med i historien. Han er en fengslende historieforteller.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS