Anders Myrvold

Anders Myrvold

Inspirasjonsforedrag om hvordan å takle livets opp- og nedturer

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anders Myrvold

Anders Myrvold er en energisk og engasjerende foredragsholder med god kunnskap fra egne erfaringer om det å forandre livet sitt til noe bedre. Anders bruker forskjellige verktøy som han deler, og som potensielt kan optimalisere hverdagen din.

Anders har en lang fortid som profesjonell ishockeyspiller. Han var den første nordmannen som skrev kontrakt i med den amerikanske hockey-ligaen NHL, verdens tøffeste ishockey-liga. Anders har også representert det norske ishockeylandslaget i mange verdensmesterskap.

I dag driver Anders Camp Myrvold. Det har eksistert i 10 år. De tilbyr de trening, kostholdsveiledning og coaching til firmaer og enkeltpersoner. Anders er også aktuell som sportsjef for Norges største hockey merke, nemlig Vålerenga ishockey.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Anders Myrvold

Oppturer og nedturer

Gjennom foredraget "Oppturer og nedturer" forteller jeg hvordan jeg har klart å takle motgang på gode og dårlige måter. Jeg tar opp temaer som «ingenting er så vanskelig som å forandre en vane», «hvordan finne god-følelsen», og «ingenting er så tøft som selve livet», og viser samtidig hvilke teknikker jeg bruker for å håndtere nevnte utfordringer.

2024 © Talerlisten AS