Anita Schjøll Abildgaard

Kunstig intelligens, en teknologidrevet fremtid - og menneskets rolle i det hele

Fra kr 100.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anita Schjøll Abildgaard

Anita Schjøll Abildgaard (Anita Schjøll Brede) er en inspirerende foredragsholder innen teknologi og kunstig intelligens. Hun er blant verdens 50 ledende kvinner i tech globalt (Forbes, 2018), samt Inspiring Fifty women in tech Nordics (2017, 2019). Hun har en forrykende hverdag som gründer og daglig leder av Iris.ai, faculty i kunstig intelligens på Singularity University og Re:Humanize institute. Hun sitter også i styret til Katapultgruppen – blant annet.

Alt Anita Schjøll Abildgaard gjør er knyttet mot fremtidsrettet teknologi, og da spesielt kunstig intelligens. Hun er en svært ettertraktet foredragsholder også utenfor Norge. På scenen leverer hun forrykende reiser inn i fremtidens teknologi, med føttene solid plantet i nåtidens realitet – inkludert de etiske aspektene. Hun har en unik evne til å gjøre de mest komplekse temaer lett forståelige.

Premium
Fagekspert
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Anita Schjøll Abildgaard

Kunstig intelligens - hype og virkelighet

I dette foredraget, som justeres etter ønsket fokus og nivå, presenteres fagfeltet kunstig intelligens - hva det er, hva det ikke er, praktiske råd for å komme i gang, de siste gjennombruddene, hvilke etiske hensyn vi må ta, hvilken rolle mennesker spiller i det hele - og hva vi kan vente oss i fremtiden.

Teknologi, fremtid, og mennesket i det hele

Med kunstig intelligens, roboter, krypto, syntetisk biologi, sosiale medier - så kan det være lett å bli usikker på hvilken rolle vi små mennesker spiller i det hele. I dette foredraget utforsker vi dette på en personlig og engasjerende måte.

2024 © Talerlisten AS