Anne-Sofie Åmodt

Seniorrådgiver i Opinion

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anne-Sofie Åmodt

Anne-Sofie Åmodt er seniorrådgiver i Opinion og presenterer i sine foredrag innsikt fra en av Norges største målgruppestuide UNG2021. Hun leverer faktabasert innsikt på en engasjerende og morsom måte, og innholdet er relevant for alle som ønsker å forstå hvordan det er å være ung i Norge i dag. Anne-Sofie har mye erfaring fra formidling. Hun har holdt foredrag om unge for flere av landets største bedrifter og organisasjoner, som TINE, Orkla, Red Bull, Gjensidige, KLP, NHO, Folkehelseinstituttet, BI og NTNU. Hun er utdannet siviløkonom fra Copenhagen Business School, med fordypning innenfor innovasjon.

Foredrag med Anne-Sofie Åmodt

Fra YOLO til FOMO: De unges digitale univers - og hvordan du kan nå frem i deres verden

Hvordan bruker unge sosiale medier? Hvordan sjonglerer de en hverdag hvor de skal redde kloden, og samtidig ha det perfekte liv på Instagram? Hva mener de om merkevarer som invaderer deres arena? Anne-Sofie forteller deg hva de unge er opptatt av, hvilke medier de bruker og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å nå ut til dem med ditt budskap

Anne-Sofie Åmodt har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS